0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή τη στιγμή ούτε ειδικές κατηγορίες ούτε πολύτεκνοι εργάζονται . Οπότε δεν φταίνε οι παραπάνω που είσαι άνεργη εσύ και όλοι οι υπόλοιποι .Δεν ξέρω αν αν στους άλλους κλάδους το ποσοστό διαφέρει πάντως απο τη στιγμή που υπάρχουν τόσα πανεπιστήμια που βγάζουν οικονομολόγους είναι λογικό να αυξάνονται και οι υπόλοιπες κατηγορίες .
Οριστική παύση, ισόβια απαγόρευση επαναδιορισμού στο δημόσιο, έντοκη επιστροφή των χρημάτων μισθοδοσίας και καμιά δεκαριά χρόνια φυλάκιση σε όσους διορίστηκαν με χρήση πλαστών πιστοποιητικών αυτού του τύπου.Τίποτα λιγότερο αν θέλουμε να έχουμε σοβαρό κράτος.
**Ο μισθός των αναπληρωτών από 820 εως 940 ευρώ περίπου φέτος. Πίκρα.
Παράθεση**Ο μισθός των αναπληρωτών από 820 εως 940 ευρώ περίπου φέτος. Πίκρα.Παιδιά είναι σίγουρο αυτό γιατί συνάδελφοι που καλέστηκαν φέτος κ ήδη πληρώθηκαν μου είπαν ότι πληρώθηκαν κανονικά 1100.??
Παράθεση από: tamy στις Δεκεμβρίου 01, 2011, 03:04:37 pmΠαράθεση**Ο μισθός των αναπληρωτών από 820 εως 940 ευρώ περίπου φέτος. Πίκρα.Παιδιά είναι σίγουρο αυτό γιατί συνάδελφοι που καλέστηκαν φέτος κ ήδη πληρώθηκαν μου είπαν ότι πληρώθηκαν κανονικά 1100.?? Aπο Γεναρη που θα ισχυσει το νεο μισθολογιο θα ειναι τοσα ... Ασε που θα πληρωθουνε τον νοεμβρη και πιθανα και το δεκεμβρη με το παλαιο και θα τους κρατησουν λεφτα τον Ιανουαριο .
Ξαναλέω ότι το πρόβλημα είναι και η ανισοκατανομή των μαθητών μεταξύ των Τομέων που οδηγεί στις τεράστιες ανισορροπίες στις προσλήψεις αναπληρωτών μεταξύ ειδικοτήτων. Όταν καλούνται 14 γεωπόνοι και 130 γιατροί/οδοντίατροι, προφανώς κάτι δεν πάει καλά ως προς τον προγραμματισμό των τομέων στα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ. Ελπίζω αυτά τα επανασχεδιαστούν στο νέο Τεχνολογικό Λύκειο.