0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεχρι το τελοσ της βδομαδας μου ειπαν οτι θα βγαλει φαση για ηλεκτρολογους και μηχανολογους. Σε αυτεσ τις ειδικοτητες ξερω. Για ηλεκτρολογους περιπου 10 ΑΚΩ και 8 ΑΜΩ .
Συγχαρητήρια και καλή τοποθέτηση σε όσους κλήθηκαν αναπληρωτές!Όντως ήταν πολύ λίγα τα άτομα που κάλεσαν. Περίμενα να ήταν πολύ μεγαλύτερη φάση.Η πτώση ήταν κατακόρυφη σε σχέση με πέρυσι. Δεν είναι δυνατόν να έχουν μόνο τόσο λίγα κενά.
καλη τοποθετηση σε ολους.νομιζω οτι θα γινει και γ' φαση.υπαρχουν ακομα κενα!!!!
Παράθεση από: paralia1978 στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:04:26 amΜεχρι το τελοσ της βδομαδας μου ειπαν οτι θα βγαλει φαση για ηλεκτρολογους και μηχανολογους. Σε αυτεσ τις ειδικοτητες ξερω. Για ηλεκτρολογους περιπου 10 ΑΚΩ και 8 ΑΜΩ .6 ήταν όλοι και όλοι. Υπάρχει κατακόρυφη μείωση από πέρσι ή κάνω λάθος;
Παράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 30, 2011, 08:15:14 pmΠαράθεση από: paralia1978 στις Νοεμβρίου 30, 2011, 11:04:26 amΜεχρι το τελοσ της βδομαδας μου ειπαν οτι θα βγαλει φαση για ηλεκτρολογους και μηχανολογους. Σε αυτεσ τις ειδικοτητες ξερω. Για ηλεκτρολογους περιπου 10 ΑΚΩ και 8 ΑΜΩ .6 ήταν όλοι και όλοι. Υπάρχει κατακόρυφη μείωση από πέρσι ή κάνω λάθος;οι αλλοι 4 ειναι σιβιτανιδειο... και οι υπολοιποι 8 δεν γνωριζω ποτε θα τουσ βγαλουν.
αν εχεις 125ενσημα απο το προηγουμενο ετος και 125ενσημα απο το καινουργιο παιρνεις επιδομα ανεργιας.ετσι ξερω τουλαχιστον,εκτος αν το αλλαξαν κι αυτο!!!!!!!!!