0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 18, 2011, 09:46:42 pmΠαράθεσηΚ γω το ίδιο μάλιστα κάποιος από αυτούς με πηρε κ τηλ. να με πληροφορήσει ότι δυστυχώς φέτος η Σιβιτανίδειος δεν θα μπορέσει να πάρει ούτε το ένα τρίτο των αναπληρωτών που έπαιρνε πιο παλιά............Έπρεπε να του απαντήσεις κατάλληλα...Απάντησα μια χαρά, του είπα καθήστε τώρα να περιμένετε να φύγουμε όλοι οι υπόλοιποι από μπροστά σας κ μετά αν μπορέσει ας σας πάρει.....
ΠαράθεσηΚ γω το ίδιο μάλιστα κάποιος από αυτούς με πηρε κ τηλ. να με πληροφορήσει ότι δυστυχώς φέτος η Σιβιτανίδειος δεν θα μπορέσει να πάρει ούτε το ένα τρίτο των αναπληρωτών που έπαιρνε πιο παλιά............Έπρεπε να του απαντήσεις κατάλληλα...
Κ γω το ίδιο μάλιστα κάποιος από αυτούς με πηρε κ τηλ. να με πληροφορήσει ότι δυστυχώς φέτος η Σιβιτανίδειος δεν θα μπορέσει να πάρει ούτε το ένα τρίτο των αναπληρωτών που έπαιρνε πιο παλιά............
Επικοινώνησα με κάποιες διεθύνσεις που στην αρχή της χρονιάς εμφάνιζαν κενά στην ειδικότητά μου και στις οποίες δεν έγινε κανένας διορισμός ή πρόσληψη αναπληρωτή στην πρώτη φάση. Τα κενά ως δια μαγείας έχουν εξαφανιστεί. Έχω πια τη βεβαιότητα ότι καλύπτουν κενά με όποιο δυνατό τρόπο μπορούν ή καταργούν και τμήματα που δεν έχουν πολλούς μαθητές, κατόπιν άνωθεν εντολών. Προσωπική μου γνώμη είνα να μην τρέφονται πολλές ελπίδες για σημαντικές προσλήψεις στη δεύτερη φάση. Όπως πιστεύω ότι όλη αυτή η προσπάθεια μείωσης των προσλήψεων είναι προπομπός αυτού που θα γίνει του χρόνου με τις συγχωνεύσεις και καταργήγεις ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ. Γνώμη μου είναι να αρχίσουμε να προσαρμοζόμαστε στη νέα μνημονιακή παργματικότητα και για να αποφύγουμε τις στεναχώριες και για να αλλάξουμε ρότα όσο είναι καιρός.
Με επιφυλαξη , αυτη την εβδομαδα βλεπω να παιρνει μπρος η τεχνικη εκπαιδευση σε προσληψεις.
Παράθεση από: paralia1978 στις Νοεμβρίου 26, 2011, 01:37:25 pmΜε επιφυλαξη , αυτη την εβδομαδα βλεπω να παιρνει μπρος η τεχνικη εκπαιδευση σε προσληψεις.Διαίσθηση, ταρώ ή συγκεκριμένη πληροφόρηση;
Παράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 26, 2011, 02:01:54 pmΠαράθεση από: paralia1978 στις Νοεμβρίου 26, 2011, 01:37:25 pmΜε επιφυλαξη , αυτη την εβδομαδα βλεπω να παιρνει μπρος η τεχνικη εκπαιδευση σε προσληψεις.Διαίσθηση, ταρώ ή συγκεκριμένη πληροφόρηση;To τελαυταιο. Απλα δεν γνωριζω ακομη την ημερομηνια .