0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα σας.να ρωτήσω κάτι; εγώ είμαι στη θέση 521 του μηδενικής. Μπορεί δηλαδή να με πάρουν Ζεπ αυτή την εβδομάδα;σας ευχαριστώ
εγω εχω πλεον θεση γυρω στο 670.Ποσες ελπιδες μπορω να εχω???δεν αντεχω αλλοοοοοοοοοοοοοο...............αν παρει 400 ατομα ζεπ και 70 στην ε φαση θα απεχω μονο 200 ατομα.......αν δε δουλεψω ολη τη χρονια μονο για 200 ατομα θα τρελαθω.....................
Παράθεση από: κυραδασκαλα στις Νοεμβρίου 15, 2011, 10:03:28 pmεγω εχω πλεον θεση γυρω στο 670.Ποσες ελπιδες μπορω να εχω???δεν αντεχω αλλοοοοοοοοοοοοοο...............αν παρει 400 ατομα ζεπ και 70 στην ε φαση θα απεχω μονο 200 ατομα.......αν δε δουλεψω ολη τη χρονια μονο για 200 ατομα θα τρελαθω.....................ολοι τοσο καλη σειρα εχετε εδω μεσα??μονο εγω ειμαι που ασχολουμαι και περιμενω κατι με τετοια σειρα (670 εχοντας αφαιρεσει ολες τις φασεις)???μαλλον πρεπει να τα παρατησω κ εγω......τι καθομαι κ ασχολουμαι.............καληνυχτα σας....καλη τοποθετηση σε ολους που περιμενουν και ειδικα σε οσους εχουν καλη σειρα.....
Καλημέρα...να ρωτήσω κάτι: τάξεις υποδοχής και ζεπ είναι το ιδιο;
Ευχαριστώ λενάκι ...στην αρχική λέει ότι ανανεώθηκαν οι πίνακες αλλά δενν βλέπω πουθενά ανανέωση , τελευταία ανανέωση λέει 31/10
Παράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 16, 2011, 10:54:18 amΕυχαριστώ λενάκι ...στην αρχική λέει ότι ανανεώθηκαν οι πίνακες αλλά δενν βλέπω πουθενά ανανέωση , τελευταία ανανέωση λέει 31/10Γι αυτό είμαστε εδώ...να βοηθάμε ο ένας τον άλλο όσο μπορούμε...Το είδα κι εγώ για την ανανέωση και χάρηκααα....μόλις μπήκα στι e-aitisi και είδα ότι δεν ανανεώθηκαν οι δικοι μας είπα πάλι στα ίδια...