0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lenaki88 στις Νοεμβρίου 16, 2011, 10:59:13 amΠαράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 16, 2011, 10:54:18 amΕυχαριστώ λενάκι ...στην αρχική λέει ότι ανανεώθηκαν οι πίνακες αλλά δενν βλέπω πουθενά ανανέωση , τελευταία ανανέωση λέει 31/10Γι αυτό είμαστε εδώ...να βοηθάμε ο ένας τον άλλο όσο μπορούμε...Το είδα κι εγώ για την ανανέωση και χάρηκααα....μόλις μπήκα στι e-aitisi και είδα ότι δεν ανανεώθηκαν οι δικοι μας είπα πάλι στα ίδια... απ' ότι είδα κανένας πίνακας δεν ανανεώθηκε. τι γίνεται;
Παράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 16, 2011, 10:54:18 amΕυχαριστώ λενάκι ...στην αρχική λέει ότι ανανεώθηκαν οι πίνακες αλλά δενν βλέπω πουθενά ανανέωση , τελευταία ανανέωση λέει 31/10Γι αυτό είμαστε εδώ...να βοηθάμε ο ένας τον άλλο όσο μπορούμε...Το είδα κι εγώ για την ανανέωση και χάρηκααα....μόλις μπήκα στι e-aitisi και είδα ότι δεν ανανεώθηκαν οι δικοι μας είπα πάλι στα ίδια...
Ευχαριστώ λενάκι ...στην αρχική λέει ότι ανανεώθηκαν οι πίνακες αλλά δενν βλέπω πουθενά ανανέωση , τελευταία ανανέωση λέει 31/10
καλημερα!!!πηρα τωρα στο υπουργειο και μου ειπε οτι θα γινουν προσληψεις ζεπ την αλλη εβδομαδα και δεν γνωριζε για αριθμο...αυτα..τουλαχιστον να μην ειμαστε κολλημενοι πανω απ τον υπολογιστη...τι να πω!απο φβ εχουμε τπτ;
Παράθεση από: michaela στις Νοεμβρίου 16, 2011, 11:03:18 amκαλημερα!!!πηρα τωρα στο υπουργειο και μου ειπε οτι θα γινουν προσληψεις ζεπ την αλλη εβδομαδα και δεν γνωριζε για αριθμο...αυτα..τουλαχιστον να μην ειμαστε κολλημενοι πανω απ τον υπολογιστη...τι να πω!απο φβ εχουμε τπτ;Ευχαριστούμε michaela!Να 'σαι καλά!Στο Υπουργείο σου είπαν από βδομάδα, ο Μπράτης λέει μέσα στην εβδομάδα...Τι γίνεται;Εν τω μεταξύ την Παρασκευή(αν θυμάμαι καλά) είχαν πει σε μια κοπέλα που πήρε τηλέφωνο ότι οι πίνακες τρέχουν...Όποιος έχει fb ας μας πει αν έχουμε κιμια απάντηση από Μπράτη...
Σύμφωνα με πληροφορίες απο το Υπουργείο Παιδείας μέχρι την Παρασκευή αναμένεται νέα φάση αναπληρωτών στην Αθμια εκπαίδευση.Επίσης η λειτουργία του προγράμματος ΖΕΠ που χρηματοδοτείται απο το ΕΣΠΑ θα προσφέρει θέσεις εργασίας σε αρκετούς δασκάλους. Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα γίνει πρόσληψη δασκάλων για ΖΕΠ. Ο αριθμός ακόμα δεν έχει οριστειπαιδεια-εργασια
Πάντως μην το αποκλείουμε ότι ζεπ κ ε φάση θα γίνουν μαζί. Ο Μπράτης έτσι είχε πει κ αν θυμάμαι καλά γ φάση κ β παράλληλης είχαν βγει την ίδια μέρα οπότε δεν το αποκλείουμε να γίνει κ τώρα έτσι
πόσα άτομα πιστεύετε θα πάρει στην ε φάση???