0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λέτε να πάρει τα ζεπ σε φάσεις κ να χαιρόμαστε τζάμπα;
Παράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 16, 2011, 03:28:09 pmΛέτε να πάρει τα ζεπ σε φάσεις κ να χαιρόμαστε τζάμπα; Ούτε να το σκέφτομαι σαν ενδεχόμενο δεν θέλ ω...
προσωπικα δεν πιστευω τιποτα και κανεναν..Πολλες φορες το υπουργειο εχει κρεμασει ακομα και το Μπρατη λεγοντας οτι δε θ γινει καμια προσληψη και τελικα μας πεταξε φασεις απτο πουθενα..Παραδειγμα η
δε νομιζω..αφου ιδρυσανε τα τμηματα πιστευω θα τα λειτουργησουν ολα τωρα αλλιως τι νοημα εχει..βεβαια ποτε δε ξερεις αλλα δε νομιζω..
Οι πληρώσεις για τα ΖΕΠ είναι ΕΣΠΑ, επομένως δύσκολα θα γίνουν φάσεις.Όταν υπάρχουν θέσεις που καλύπτονται από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, βγαίνουν μαζί και σπάνια σε δυο φάσεις.Έτσι νομίζω γίνεται, από ότι έχω παρακολουθήσει.Όσο για τις φάσεις, θα γίνουν, αν όχι την Παρασκευή, αρχές της εβδομάδας θεωρώ. Θα δείξει, βέβαια...Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν για όλους και να υπάρχουν προσλήψεις και τοποθετήσεις σε περιοχές που έχουμε δηλώσει.
Παράθεση από: vasoulals στις Νοεμβρίου 16, 2011, 04:12:07 pmΟι πληρώσεις για τα ΖΕΠ είναι ΕΣΠΑ, επομένως δύσκολα θα γίνουν φάσεις.Όταν υπάρχουν θέσεις που καλύπτονται από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, βγαίνουν μαζί και σπάνια σε δυο φάσεις.Έτσι νομίζω γίνεται, από ότι έχω παρακολουθήσει.Όσο για τις φάσεις, θα γίνουν, αν όχι την Παρασκευή, αρχές της εβδομάδας θεωρώ. Θα δείξει, βέβαια...Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν για όλους και να υπάρχουν προσλήψεις και τοποθετήσεις σε περιοχές που έχουμε δηλώσει. απλά και η παράλληλη είναι εσπα κ την βγάζει σε φάσεις. βάβαια η α φάση που είχε και από τους πίνακες εαε είχε περίπου στα 380 άτομα,