0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα!!!μονο τα σχολεια εχουν γιορτη κι οχι μαθημα ολα τα υπολοιπα λειτουργουν κανονικα απ οσο ξερω!κ εγω θεωρω οτι ειναι καλα τα κενα μονο για ηρακλειο.το τηλ ειναι 2103443605 απ εξω το εμαθα παντως παιδια ο καψαλακης δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνης γνκ αν σκεφτειτε τι ελεγε για ζεπ πρν λιγες μερες κ για ε φαση οτι θα βγει με το νεο ετος.
Καλημερα!!!!!! ευχομαι ναρ πανε ολα καλα και να αρχισουν οι προσληψεις!!! θα ναι το Χριστουγεννιατικο δωρο μας η προσληψη! η ε φαση θα βγει πρωτη λετε;
Εμένα μου δώσανε τα εξης 2 τηλέφωνα που συνδέονται με το τμήμα προσλήψεων: 210 344 33 16 και 210 344 33 04! Τη ρώτησα αν υπάρχει κάποιο νεότερο για τον κλάδο ΠΕ70 είτε για τα ζεπ είτε για την ε φάση, γιατί στα blogs αναφέρονται συνέχεια σ'αυτά και ότι μπορεί να έχουμε εξελίξεις τις προσεχείς μέρες. Με άκουσε πολύ προσεκτικά και σχετικά με την ε φάση μου απάντησε ότι οι ίδιοι σαν υπηρεσία δεν έχουν ζητήσει καν τα κενά. Τη ρώτησα "'Άρα που καταλήγουμε" και μου λέει ότι για να γίνει μία φάση πρέπει να έχουν συγκεντρωθεί τα κενά και εμείς δεν τα έχουμε ζητήσει καν... Τι να πω βρε παιδιά.... Τα συμπεράσματα δικά σας.
Καλημέρα κ απο μενα..είδατε που σας είπα οτι πολλοι μπορει να απενοργοποιησαν την αιτηση τους???αυτο ειναι απο κοπελα στο facebookMaria MigkouApenergopoihsa thn aithsh mou gia authn thn sxolikh xronia...elpizw na mou bgei se kalo....Thn kalhmera mou se olous kai kalh synexeia paidia! Thn selida tha thn episkeptomai kai sto mellon. Elpizw na gurisei kapote o troxos kai na xanabrethw sthn patrida. Xeimwniatika xairetismata apo Germania.....