0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά γεια σας και από μένα..ήθελα απλά να ενημερώσω για 2 πράγμα..αν μια αίτηση απενεργοποιηθεί και βγει φάση μέσα σε 2-3 μέρες η αίτηση ισχύει..δλδ ουσιαστικά απενεργοποιείται μετά από 2-3 μέρες. όταν απενεργοποιηθεί η αίτηση το όνομα δεν διαγράφεται από τους πίνακες..φίλη μου που την απενεργοποίησε πριν την δ φάση υπάρχει ακόμα στον πίνακα..αυτά από μένα.καλά αποτελέσματα να έχουμε το ταχύτερο δυνατόν.
Γιατί δε μπορώ να βρω πουθενά ποια σχολεία ακριβώς έδωσε το Ν. Αιγαίο; Μπορεί κάποιος να μου δώσει ακριβώς το link? Pleaseeeeeeeee... sos sos sos!
Παράθεση από: τσολιαδάκι στις Νοεμβρίου 17, 2011, 03:02:25 pmΓιατί δε μπορώ να βρω πουθενά ποια σχολεία ακριβώς έδωσε το Ν. Αιγαίο; Μπορεί κάποιος να μου δώσει ακριβώς το link? Pleaseeeeeeeee... sos sos sos!Σου έστειλα πμ
Παράθεση από: Lenaki88 στις Νοεμβρίου 17, 2011, 03:10:52 pmΠαράθεση από: τσολιαδάκι στις Νοεμβρίου 17, 2011, 03:02:25 pmΓιατί δε μπορώ να βρω πουθενά ποια σχολεία ακριβώς έδωσε το Ν. Αιγαίο; Μπορεί κάποιος να μου δώσει ακριβώς το link? Pleaseeeeeeeee... sos sos sos!Σου έστειλα πμΤσολιαδάκι δες εδώ:1000 ευχαριστώ Lenaki88! To πμ η άσχετη δε ξέρω πως ούτε πως ανοίγει, ούτε καν μπόρεσα να το βρω! Αλλά τα είδα απ 'το link! Kαι πάλι ευχαριστώ!static.diavgeia.gov.gr/doc/457Ω9-4ΥΘ
Παράθεση από: Lenaki88 στις Νοεμβρίου 17, 2011, 03:14:52 pmΠαράθεση από: Lenaki88 στις Νοεμβρίου 17, 2011, 03:10:52 pmΠαράθεση από: τσολιαδάκι στις Νοεμβρίου 17, 2011, 03:02:25 pmΓιατί δε μπορώ να βρω πουθενά ποια σχολεία ακριβώς έδωσε το Ν. Αιγαίο; Μπορεί κάποιος να μου δώσει ακριβώς το link? Pleaseeeeeeeee... sos sos sos!Σου έστειλα πμΤσολιαδάκι δες εδώ:1000 ευχαριστώ Lenaki88! To πμ η άσχετη δε ξέρω πως ούτε πως ανοίγει, ούτε καν μπόρεσα να το βρω! Αλλά τα είδα απ 'το link! Kαι πάλι ευχαριστώ!static.diavgeia.gov.gr/doc/457Ω9-4ΥΘ
Ααααα να το! Δε με ξεστράβωσε τόση ώρα! Χα χα! Ήταν ο νομός που με ενδιέφερε και στεναχωρήθηκα λιγάκι όταν είδα τα σχολεία. Όχι ότι έχω καλή σειρά για να με έπαιρναν και μάλιστα σε πρώτη επιλογή, αλλά ξέρετε η ελπίδα... Δεν πειράζει!
Έχοντας αφαιρέσει όσους έφυγαν έχω 590 άτομα πάνω από μένα.. Το μόνο που με σώζει είναι μία μεγάλη ε φάση, αν και το βλέπω λίγο χλωμό!