0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα δεν έφυγε κανένας από πάνω μου,αλλά με απογοήτευση είδα ότι το πρώτο άτομο που πήραν και με μεγαλύτερη σειρά στον πίνακα πήγε στον Έβρο!!! Μια θεσούλα ζητάω και εγώ κάπου εκεί, μία!!!! Ακούει κανείς...
Παράθεση από: michaela στις Νοεμβρίου 18, 2011, 04:30:16 pmαντε μακαρι με το καλο και σε μας!εμενα εφυγαν......1 ατομα!!! δεν πειραζει ελπιζουμε για το καλυτερο!!!παντως απο εκει που νομιζαμε οτι χασαμε την ελπιδα για διορισμο εμφανιστηκε το ζεπ!!!οποτε ας κανουμε υπομονη κ ας βγουν κ τριτη!!! Εμένα 2 έφυγαν...χαχαχα...περιμενα τόσο καιρό αλλά τώρα δεν μπορώ να περιμένω ούτε μία ώρα...θέλω να βγουν τώρα......................
αντε μακαρι με το καλο και σε μας!εμενα εφυγαν......1 ατομα!!! δεν πειραζει ελπιζουμε για το καλυτερο!!!παντως απο εκει που νομιζαμε οτι χασαμε την ελπιδα για διορισμο εμφανιστηκε το ζεπ!!!οποτε ας κανουμε υπομονη κ ας βγουν κ τριτη!!!
Παράθεση από: vasoulals στις Νοεμβρίου 18, 2011, 04:32:35 pmΕμένα δεν έφυγε κανένας από πάνω μου,αλλά με απογοήτευση είδα ότι το πρώτο άτομο που πήραν και με μεγαλύτερη σειρά στον πίνακα πήγε στον Έβρο!!! Μια θεσούλα ζητάω και εγώ κάπου εκεί, μία!!!! Ακούει κανείς...Μην απελπίζεσαι
η αληθεια ειναι οτι κ εγω περιμενω πως κ πως...μακαρι να πανε ολα καλα να παρει κ ε φαση να δουλεψουν πολλοι δασκαλοι!!!το ειδα κ εγω για τον εβρο!τη θεση εχεις βασουλα;οσο για τον καψαλακη μπορω κ εγω να κανω τις προβλεψεις του...σορυ αλλα μ εχει τσαντισει...
πριν λίγο μίλησα με τον καψαλάκη κ μ είπε να περιμένω γύρω στα 100 άτομα στην ε φάση
στην παράλληλη επίσης ο καψαλακη είπε ότι έστειλαν στο ηράκλειο έναν δασκαλο ενώ είχε βγάλει 20 κενά..