0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΠ δεν βλέπω να έχει γράψει ο Καψαλάκης οτι εχει κανει λάθος..που το είδες εσυ?
λοιπόν χίλια συγγνώμη εκ των προτερων για την οργή μου αλλά πραγματικά κάνω τεράστιες προσπάθειες εδώ κ μήνες να μην μπαίνω συχνά να διαβάζω κ να γράφω γιατί νευριαζω με αυτά που λέει ο καθένα ένας μπιπ αιρετος κ μας πάει την ψυχή στην κουλουρη κ την πίεση στα ύψη.. Ας τ πει κάποιος τ μπιπ ότι ζεπ τ διάολο μου έχουμε πει ότι παίρνει κανονικά χωρίς κουτακια! Πόσο καθυστερημένος μπορεί να είσαι για να μην καταλάβεις αυτή την μικρή υποσημειωση που τ λέει ξεκάθαρα' συγγνώμη κ πάλι αλλά εδω που είμαι έχω χαλάσει 40ε για να μπορώ να μπαίνω από το κινητό στο ιντερνετ κ να βλέπω τις εξελίξεις που μαύρη ώρα να τ βρει εκεί στο υπουργείο όλο από βδομάδα σε βδομάδα τις πάνε. Τρέμω γιατί ίσως είμαι από τους μοναδικούς που δήλωσαν 4 περιοχές τ αθήνας για μειωμένο ωράριο..δεν θέλω να τ πιστέψω ότι μπορεί να συμβεί αυτό αν κ μου περνάει από τ μυαλό ότι αν τ κάνουν μειωμένο ένας δάσκαλος θα είναι λίγες ώρες πχ 4 κ μετά θα συνεχίζει κάποιος άλλος..λέω εγώ τώρα.. Πάντως καλύτερα να σταματήσουν να μας δίνουν τέτοιου είδους πληροφορίες γιατί εγώ είμαι στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης
παιδια εγραφε ο καψαλακης οτι μπορει και να κανει λαθος αλλα το μηνυμα του αυτο το διεγραψε οταν αναρτησε την εγκυκλιο αναπληρωτων...ο ξερολας....