0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επισης, αν θελει καποιος να κλεισει το θεμα επειδη δεν του αρεσουν αυτα που διαβαζει, μπορει να μην ξαναμπει στο φορουμ....Ολοι εκνευριζομαστε και ειμαστε εδω για να μιλησουμε και να προβληματιστουμε....Οποιος δεν αντεχει ας ξαναμπει τη Δευτερα.Μεχρι τοτε δεν αλλαζει κατι...
Παράθεση από: κυραδασκαλα στις Νοεμβρίου 19, 2011, 12:12:45 amΕπισης, αν θελει καποιος να κλεισει το θεμα επειδη δεν του αρεσουν αυτα που διαβαζει, μπορει να μην ξαναμπει στο φορουμ....Ολοι εκνευριζομαστε και ειμαστε εδω για να μιλησουμε και να προβληματιστουμε....Οποιος δεν αντεχει ας ξαναμπει τη Δευτερα.Μεχρι τοτε δεν αλλαζει κατι...Ή απλά παύει να ασχολείται...Γιατί προσωπικά τις αοριστίες τύπου αν θέλει "κάποιος" τις θεωρώ κατινιές.Όπως είπες όλοι εκφράζουμε τις απόψεις μας. Μήπως εσύ λοιπόν δεν αντέχεις που οι περισσότεροι θίγουμε τον αιρετό Καψαλάκη; Το θέμα το σταματάω εδώ και δεν πρόκειται να ασχοληθώ περαιτέρω με ό,τι ενδεχομένως απαντήσεις.Καλό βράδυ, συνάδελφοι.Εύχομαι να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο χωρίς άγχος και μακάρι από Δευτέρα να έρχονται ευχάριστα με πολλές προσλήψεις!!!
Καλησπέρα συνάδελφοι! Θα ήθελα σας ρωτήσω αν έχει γίνει ενημέρωση στον πίνακα κατάταξης αναπληρωτών πε70 μηδενικής προυπηρεσίας. Η τελευταία ανάρτηση που βλέπω είναι 31-10-11. Σας ρωτώ γιατί σήμερα είδα πως προσελήφθη ένας συνάδελφος στην παράλληλη στήριξη κ έχει τον αριθμό σειράς τον ίδιο με μένα. Εγώ δεν έχω δηλώσει παράλληλη, απλώς βρίσκομαι, με αυτόν τον τρόπο, σε ένα σημείο που δεν ξέρω τη σειρά μου. Αν κάποιος έχει υπ' όψη του αλλαγή στους πίνακες κατάταξης, ας με ενημερώσει... Σας ευχαριστώ πολύ!
Παράθεση από: Vaggie_88 στις Νοεμβρίου 19, 2011, 12:43:43 amΚαλησπέρα συνάδελφοι! Θα ήθελα σας ρωτήσω αν έχει γίνει ενημέρωση στον πίνακα κατάταξης αναπληρωτών πε70 μηδενικής προυπηρεσίας. Η τελευταία ανάρτηση που βλέπω είναι 31-10-11. Σας ρωτώ γιατί σήμερα είδα πως προσελήφθη ένας συνάδελφος στην παράλληλη στήριξη κ έχει τον αριθμό σειράς τον ίδιο με μένα. Εγώ δεν έχω δηλώσει παράλληλη, απλώς βρίσκομαι, με αυτόν τον τρόπο, σε ένα σημείο που δεν ξέρω τη σειρά μου. Αν κάποιος έχει υπ' όψη του αλλαγή στους πίνακες κατάταξης, ας με ενημερώσει... Σας ευχαριστώ πολύ!Μπήκα στο e aitisi σήμερα και έχεις δίκιο! Η τελευταία ανανέωση γράφει ότι έγινε 31-10-11, ωστόσο ο πίνακας έχει αλλάξει...Έχω ανέβει 2 θέσεις... Το πιο πιθανό είναι ότι έγινε ανανέωση και δεν άλλαξαν ημερομηνία, αφού στις 31-10-11 είχα τσεκάρει την θέση μου και δεν είχε βελτιωθεί...