0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ξεκαθαρισε για πληρους...ειπε οτι ξερει αυτος για πληρους....εγω σκεφτομαι μην ειναι και καποιοι αμω και απλα αυτος δεν το ξερει.......Επισης, ο κυριος Καψαλακης ειπε οτι υπαρχει πιθανοτητα να παρει και αμω, δεν ειπε οτι θα παρει σιγουρα.Και ειπε οτι αυτο δεν το στηριζει σε ενημερωση απο το υπουργειο αλλα σε προσωπικη εκτιμηση γιατι επαιρναν τηλ σε ολα τα σχολεια ζεπ απο το υπουργειο και ρωτουσαν για το ωραριο....ο ανθρωπος μια σκεψη εκανε και μακαρι να διαψευστει...Τελος, ειναι μεγαλη χαζομαρα καποιων να βαλουν μειωμενο...αν δεν ειχε βαλει κανεις δε θα γινοταν αυτο τωρα...Προτιμω να μη δουλεψω μια χρονια παρα να δουλεψω εγω και να γινει ο κλαδος μας οπως ολων των υπολοιπων ειδικοτητων.Πρεπει να σταματησουμε να σκεφτομαστε ατομικα και κατα συμφερον.Να μη δηλωνουμε αμω για να μην παιρνει αμω....Αλλιως σε λιγα χρονια που οι πινακες μας θα ειναι γεματοι, αυτοι για να μειωσουν την εικονα της ανεργιας θα μας παιρνουν ολους αμω....Επιτελους σκεφτειτε καποιοι το μελλον μας και μη μετανιωνετε που δε βαλατε αμω...
ο καψαλακης ειναι αυτος που μιλησε για τις 500 πιστωσεις για ζεπ απο το Σεπτεμβρη.Ουτε αυτος δεν ηξερε τι ειναι το ζεπ αλλα εμαθε...Το οτι εκανε λαθος με το πως δηλωσαμε το ζεπ δε νομιζω να πρεπει να τον χαρακτηριζει απο εδω και περα...Λαθη γινονται πολλα, ειδικα οταν κατι ειναι καινουριο, αυτο ομως δεν του αφαιρει το δικαιωμα να εκφρασει μια αποψη.Και δε χρειαζεται να τον συγκρινουμε με τον Μπρατη, γιατι ειναι τελιεως διαφορετικοι.ο μπρατης ουδεποτε εκανε εκτιμηση, μονο οταν ηταν 100% σιγουρος εδινε νουμερα και αρκετες φορες εχει πεσει εξω.....Δε νομιζω η προθεση του καψαλακη να ηταν να μας αναστατωσει αλλα να μας προβληματισει....Με τους μονους που πρεπει να τα βαλουμε ειναι με οσους εμαλαν αμω....Του χρονου να πανε παλι να δουλεψουν αμω λοιπον....
Παράθεση από: κυραδασκαλα στις Νοεμβρίου 18, 2011, 11:53:29 pmο καψαλακης ειναι αυτος που μιλησε για τις 500 πιστωσεις για ζεπ απο το Σεπτεμβρη.Ουτε αυτος δεν ηξερε τι ειναι το ζεπ αλλα εμαθε...Το οτι εκανε λαθος με το πως δηλωσαμε το ζεπ δε νομιζω να πρεπει να τον χαρακτηριζει απο εδω και περα...Λαθη γινονται πολλα, ειδικα οταν κατι ειναι καινουριο, αυτο ομως δεν του αφαιρει το δικαιωμα να εκφρασει μια αποψη.Και δε χρειαζεται να τον συγκρινουμε με τον Μπρατη, γιατι ειναι τελιεως διαφορετικοι.ο μπρατης ουδεποτε εκανε εκτιμηση, μονο οταν ηταν 100% σιγουρος εδινε νουμερα και αρκετες φορες εχει πεσει εξω.....Δε νομιζω η προθεση του καψαλακη να ηταν να μας αναστατωσει αλλα να μας προβληματισει....Με τους μονους που πρεπει να τα βαλουμε ειναι με οσους εμαλαν αμω....Του χρονου να πανε παλι να δουλεψουν αμω λοιπον.... δεν θεωρώ η ευχή που δίνεις ότι είναι σωστή για κάποιους που δήλωσαν αμω είτε το κουτάκι είτε κάποιες περιοχές για προσωπικούς λόγους είτε απο βιασύνη οπως εγώ. Η φράση να τ βάλουμε με αυτούς που δήλωσα αμω δεν είναι σωστή προς τ συναδέλφους σου
καλησπερα!!!!εψαχνα τωρα να βρω τα σχολεια που τελικα θα λειτουργησουν ζεπ ατην αττικη και δεν τα βγαζει..μονο β βαθμια.αν το βρει κπ και ανοιγει η σελ ας μου το στειλει γτ κατι περιεργο παιζει απ οτι φαινεται.τα υπολοιπα ανοιγουν κανονικα
Παράθεση από: michaela στις Νοεμβρίου 19, 2011, 09:12:49 pmκαλησπερα!!!!εψαχνα τωρα να βρω τα σχολεια που τελικα θα λειτουργησουν ζεπ ατην αττικη και δεν τα βγαζει..μονο β βαθμια.αν το βρει κπ και ανοιγει η σελ ας μου το στειλει γτ κατι περιεργο παιζει απ οτι φαινεται.τα υπολοιπα ανοιγουν κανονικαhttp://www.pde.gr/index.php?page=3529Νομίζω αυτά είναι.