0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ........ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ......... ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 510 (ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΣΩΝ ΠΗΡΑΝ) ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΠ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ??
Όποιος έχει σταθερό δεν παίρνει κανένα τηλέφωνο στο υπουργείο;
Παράθεση από: Lenaki88 στις Νοεμβρίου 21, 2011, 10:22:52 amΌποιος έχει σταθερό δεν παίρνει κανένα τηλέφωνο στο υπουργείο; Μωρέ εγώ να πάρω, αλλά να βγει πάλι εκείνη, που σας έλεγα και να μου λέει ότι δεν εχουν ζητήσει καν τα κενά;;; Να μου χαλάσει την ψυχολογία;
Καλά δε θα το πιστέψετε... Πήρα τηλ. τώρα και η κοπέλα στο υπουργείο δε γνώριζε πότε θα ανακοινωθούν, ούτε αν έχουν ήδη υπογραφεί, ούτε τίποτα. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό.. Τι να πω;
Παράθεση από: τσολιαδάκι στις Νοεμβρίου 21, 2011, 10:32:13 amΚαλά δε θα το πιστέψετε... Πήρα τηλ. τώρα και η κοπέλα στο υπουργείο δε γνώριζε πότε θα ανακοινωθούν, ούτε αν έχουν ήδη υπογραφεί, ούτε τίποτα. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό.. Τι να πω;Καλημερα!Μηπως πρεπει ν παιρνουμε σε αλλο τηλ??Στ τμημα προσληψεων?Τι να πω
Παράθεση από: fwteinoula στις Νοεμβρίου 21, 2011, 10:34:57 amΠαράθεση από: τσολιαδάκι στις Νοεμβρίου 21, 2011, 10:32:13 amΚαλά δε θα το πιστέψετε... Πήρα τηλ. τώρα και η κοπέλα στο υπουργείο δε γνώριζε πότε θα ανακοινωθούν, ούτε αν έχουν ήδη υπογραφεί, ούτε τίποτα. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό.. Τι να πω;Καλημερα!Μηπως πρεπει ν παιρνουμε σε αλλο τηλ??Στ τμημα προσληψεων?Τι να πωΜα τα 2 τηλέφωνα, στα οποία παίρνω κάθε φορά, είναι νούμερα που προέκυψαν μετά από πολλές παραπομπές από υπάλληλο σε υπάλληλο. Από το τμήμα προσλήψεων είναι. Φαντάσου..
Παράθεση από: τσολιαδάκι στις Νοεμβρίου 21, 2011, 10:38:47 amΠαράθεση από: fwteinoula στις Νοεμβρίου 21, 2011, 10:34:57 amΠαράθεση από: τσολιαδάκι στις Νοεμβρίου 21, 2011, 10:32:13 amΚαλά δε θα το πιστέψετε... Πήρα τηλ. τώρα και η κοπέλα στο υπουργείο δε γνώριζε πότε θα ανακοινωθούν, ούτε αν έχουν ήδη υπογραφεί, ούτε τίποτα. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό.. Τι να πω;Καλημερα!Μηπως πρεπει ν παιρνουμε σε αλλο τηλ??Στ τμημα προσληψεων?Τι να πωΜα τα 2 τηλέφωνα, στα οποία παίρνω κάθε φορά, είναι νούμερα που προέκυψαν μετά από πολλές παραπομπές από υπάλληλο σε υπάλληλο. Από το τμήμα προσλήψεων είναι. Φαντάσου..