0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: τσολιαδάκι στις Νοεμβρίου 21, 2011, 11:27:13 amΠαράθεση από: ANTELENA στις Νοεμβρίου 21, 2011, 11:20:44 amτσολιαδακι απο οτι θυμαμαι ιδια θεση σχεδον εχουμε γτ δεν ελπιζεις???εγω ελπίζω και μην σου πω και πολυ Γιατί θα πάρουν περίπου 500 άτομα και εγώ για να με πάρουν χρειάζομαι 550. Μη ξεχνάς ότι λογικά θα πάρει και αυτούς απ'τον πίνακα
Παράθεση από: ANTELENA στις Νοεμβρίου 21, 2011, 11:20:44 amτσολιαδακι απο οτι θυμαμαι ιδια θεση σχεδον εχουμε γτ δεν ελπιζεις???εγω ελπίζω και μην σου πω και πολυ Γιατί θα πάρουν περίπου 500 άτομα και εγώ για να με πάρουν χρειάζομαι 550. Μη ξεχνάς ότι λογικά θα πάρει και αυτούς απ'τον πίνακα
τσολιαδακι απο οτι θυμαμαι ιδια θεση σχεδον εχουμε γτ δεν ελπιζεις???εγω ελπίζω και μην σου πω και πολυ
Λέτε να βγούνε σήμερα???
καλημέρα και από μένα..δηλαδή για να καταλάβω θα βγει και η ε' φάση?δηλαδή έχουμε περισσότερες πιθανότητες???τι χαρά...
καλυτερα παιδια ολα μαζι να ξεμπερδευουμαι. ειναι και γιορτη σημερα να αναψουμε κερια!
Καλημερα ο Μπρατης στο fb εγραψε για 80 δασκαλους και 40 νηπιαγωγους αυτα τα νουμερα ειναι για ε φαση? οχι για ζεπ? γιατι αν ειναι ολα μαζι ζητω που καηκαμε!!!!!
Παράθεση από: alexgame στις Νοεμβρίου 21, 2011, 12:34:17 pmΚαλημερα ο Μπρατης στο fb εγραψε για 80 δασκαλους και 40 νηπιαγωγους αυτα τα νουμερα ειναι για ε φαση? οχι για ζεπ? γιατι αν ειναι ολα μαζι ζητω που καηκαμε!!!!!Τα νούμερα αυτά είναι για ε' φαση...Για ΖΕΠ είχε δώσει 417 δασκάλους
παιδια καλή επιτυχία σε όλους. Οι περισσότεροι πάμε ζεπ απο ότι καταλαβα με τ νούμερα που έδωσαν για ε φάση. Μετά τ αποτελέσματα προτείνω να ανοίξουμε κ θέμα με τίτλο ζεπ ώστε να συζητάμε τις απορίες μας. Απο την μια χαίρομαι που επιτέλους θα δουλεψουμε απο την αλλη είμαι κ τρομερά αγχωμενη κ προβληματισμένη για τ τι ακριβώς όμως θα κάνουμε στις τάξεις αυτές κ για το ότι δεν υπάρχει μια πλήρης ενημέρωση κ καθοδήγηση. Ούτε κάποια σχετική εμπειρία απο πριν
Παράθεση από: vivaki στις Νοεμβρίου 21, 2011, 12:38:52 pmπαιδια καλή επιτυχία σε όλους. Οι περισσότεροι πάμε ζεπ απο ότι καταλαβα με τ νούμερα που έδωσαν για ε φάση. Μετά τ αποτελέσματα προτείνω να ανοίξουμε κ θέμα με τίτλο ζεπ ώστε να συζητάμε τις απορίες μας. Απο την μια χαίρομαι που επιτέλους θα δουλεψουμε απο την αλλη είμαι κ τρομερά αγχωμενη κ προβληματισμένη για τ τι ακριβώς όμως θα κάνουμε στις τάξεις αυτές κ για το ότι δεν υπάρχει μια πλήρης ενημέρωση κ καθοδήγηση. Ούτε κάποια σχετική εμπειρία απο πρινπαιδιά σ αυτά τα τμήματα υπάρχουν και βιβλία διαφορετικά αλλά κυρίως θα βασιστούμε σε δικές μας εργασίες.επιπλέον κάνουν περισσότερο ανάγνωση και γραφή..έτσι πληροφόρησε μια κοπέλα στο facebook...καλή επιτυχία σε όλους μας