0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vivian24 στις Νοεμβρίου 21, 2011, 02:57:29 pmτο υποθετω ok νόμιζα ότι το είπε κανένας Μπράτης...αν πάρει 80 άτομα που λέει θα είμαι μέσα αλλά φοβάμαι ότι θα πάρει λιγότερα από αυτά που δίνουν οι διευθύνδεις
το υποθετω
εγω αυριο λεω θα βγει.. μη με φατε!!!
ΜΡ επειδή μάλλον είμαστε πάνω-κάτω στα ίδια, όσον αφορά στη θέση μας στον πίνακα, να τολμήσω να σε ρωτήσω κάτι;
αμε. πως δεν υπαρχει. με αυτους που μπλεξαμε. εγω ξερεις πως σκαφτομαι και λεω. δεν το δενω κομπο ποτε ωσπου να βγει. γιατι μετα απογοητευομαι. και επειδη τα νευρα δεν ειναι καλα καλυτερα ετσι. εγω λεω θα βγουν ολα αυτη την βδομαδα. ποια μερα κανεις δε ξερει.. για να μην υπαρχει απογοητευση το λεω.
Παράθεση από: Lenaki88 στις Νοεμβρίου 19, 2011, 08:44:20 amΠαράθεση από: Vaggie_88 στις Νοεμβρίου 19, 2011, 12:43:43 amΚαλησπέρα συνάδελφοι! Θα ήθελα σας ρωτήσω αν έχει γίνει ενημέρωση στον πίνακα κατάταξης αναπληρωτών πε70 μηδενικής προυπηρεσίας. Η τελευταία ανάρτηση που βλέπω είναι 31-10-11. Σας ρωτώ γιατί σήμερα είδα πως προσελήφθη ένας συνάδελφος στην παράλληλη στήριξη κ έχει τον αριθμό σειράς τον ίδιο με μένα. Εγώ δεν έχω δηλώσει παράλληλη, απλώς βρίσκομαι, με αυτόν τον τρόπο, σε ένα σημείο που δεν ξέρω τη σειρά μου. Αν κάποιος έχει υπ' όψη του αλλαγή στους πίνακες κατάταξης, ας με ενημερώσει... Σας ευχαριστώ πολύ!Μπήκα στο e aitisi σήμερα και έχεις δίκιο! Η τελευταία ανανέωση γράφει ότι έγινε 31-10-11, ωστόσο ο πίνακας έχει αλλάξει...Έχω ανέβει 2 θέσεις... Το πιο πιθανό είναι ότι έγινε ανανέωση και δεν άλλαξαν ημερομηνία, αφού στις 31-10-11 είχα τσεκάρει την θέση μου και δεν είχε βελτιωθεί... καλημέρα κ από μένα...σας άφησα νωρίς χθες γιατί δεν άντεχα να αναλώνομαι άλλο...για τους πίνακες δεν ξέρω τι γίνεται εγώ πάντως στις 2-3 τελευταίες ανανεώσεις δεν έχω αλλάξει καθόλου θέση. Κ κάτι άλλο :αν παρατηρήσετε ττις θέσεις στην παράλληλη θα δείτε ότι το κάθε άτομο είναι μία θέση πιο πάνω από αυτή που έχει στον πίνακα. έλεγξα 4 άτομα που είναι πάνω από μένα κ 4 κάτω από μένα
Παράθεση από: Vaggie_88 στις Νοεμβρίου 19, 2011, 12:43:43 amΚαλησπέρα συνάδελφοι! Θα ήθελα σας ρωτήσω αν έχει γίνει ενημέρωση στον πίνακα κατάταξης αναπληρωτών πε70 μηδενικής προυπηρεσίας. Η τελευταία ανάρτηση που βλέπω είναι 31-10-11. Σας ρωτώ γιατί σήμερα είδα πως προσελήφθη ένας συνάδελφος στην παράλληλη στήριξη κ έχει τον αριθμό σειράς τον ίδιο με μένα. Εγώ δεν έχω δηλώσει παράλληλη, απλώς βρίσκομαι, με αυτόν τον τρόπο, σε ένα σημείο που δεν ξέρω τη σειρά μου. Αν κάποιος έχει υπ' όψη του αλλαγή στους πίνακες κατάταξης, ας με ενημερώσει... Σας ευχαριστώ πολύ!Μπήκα στο e aitisi σήμερα και έχεις δίκιο! Η τελευταία ανανέωση γράφει ότι έγινε 31-10-11, ωστόσο ο πίνακας έχει αλλάξει...Έχω ανέβει 2 θέσεις... Το πιο πιθανό είναι ότι έγινε ανανέωση και δεν άλλαξαν ημερομηνία, αφού στις 31-10-11 είχα τσεκάρει την θέση μου και δεν είχε βελτιωθεί...
Καλησπέρα συνάδελφοι! Θα ήθελα σας ρωτήσω αν έχει γίνει ενημέρωση στον πίνακα κατάταξης αναπληρωτών πε70 μηδενικής προυπηρεσίας. Η τελευταία ανάρτηση που βλέπω είναι 31-10-11. Σας ρωτώ γιατί σήμερα είδα πως προσελήφθη ένας συνάδελφος στην παράλληλη στήριξη κ έχει τον αριθμό σειράς τον ίδιο με μένα. Εγώ δεν έχω δηλώσει παράλληλη, απλώς βρίσκομαι, με αυτόν τον τρόπο, σε ένα σημείο που δεν ξέρω τη σειρά μου. Αν κάποιος έχει υπ' όψη του αλλαγή στους πίνακες κατάταξης, ας με ενημερώσει... Σας ευχαριστώ πολύ!