0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στέλνω κι εγώ με τη σειρά μου όλη μου τη θετική ενέργεια, συνάδελφοι! (Όση έχω ακόμα...!) Έυχομαι η αυριανή μέρα να είναι πολύ πιο ευχάριστη από τη σημερινή! Προμηθευτείτε όλοι μολύβια, γόμες και τετράδια και αρχίστε να σχεδιάζετε τη στάση σας στην αίθουσα διδασκαλίας! Έτσι, για να χαμογελάσουμε λίγο όλοι... Η μεγάλη μέρα, για άλλους λιγότερο, για άλλους περισσότερο, πλησιάζει...!!! Καλό βράδυ σε όλους
από παιδεία εργασία:ε ερωτήσεις πολλών φίλων μας για τις προσλήψεις στα ζεπ έχουμε να τους πούμε τα ακόλουθα. Οι προσλήψεις θα είναι πλήρους ωραρίου αφου αφορούν τάξεις υποδοχης οπου το ωράριο είναι πλήρες και μεγαλύτερο των 16 ωρών ( αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου είναι μέχρι 15 ώρες). Μόνο στα φροντιστηριακά τμήματα οι ώρες είναι μέχρι 10 άλλες οι προσλήψεις στα ζεπ δε θα αφορούν φροντιστηριακά τμήματα. Οι διαδικασίες για τα ζεπ έχουν ολοκληρωθεί και ίσως σήμερα Τετάρτη να ανακοινωθούν.
Kαλή επιτυχία παιδιά!!!ΠόσοΙ ΠΕ70 αναμένεται να προσληφούν?
Παράθεση από: rose-PEO2 στις Νοεμβρίου 23, 2011, 10:03:56 amKαλή επιτυχία παιδιά!!!ΠόσοΙ ΠΕ70 αναμένεται να προσληφούν?417..