0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Μαρίνα στις Νοεμβρίου 24, 2011, 10:26:58 amΠαράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 24, 2011, 09:56:32 amεγώ πάντως μένω απ έξω για 30 άτομα...δυστυχώς Τι σειρά έχεις;; Κ εγώ νομίζω είμαι πολύ κοντά. μετά από συνεχείς αφαιρέσεις 492. εσύ;
Παράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 24, 2011, 09:56:32 amεγώ πάντως μένω απ έξω για 30 άτομα...δυστυχώς Τι σειρά έχεις;; Κ εγώ νομίζω είμαι πολύ κοντά.
εγώ πάντως μένω απ έξω για 30 άτομα...δυστυχώς
Παράθεση από: elena_kfx στις Νοεμβρίου 24, 2011, 10:35:32 amMP αν έχεις βάλει κουτάκι είσαι 1000% μέσα!!!!!!!!!!!!!! έχω βάλει κουτάκι Ελενα...μακάρι τι να πω...απλά την Παρασκευή αρνήθηκα μία δουλειά γτ περίμενα αυτά και θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο αν δεν είμαι μέσα τώρα!
MP αν έχεις βάλει κουτάκι είσαι 1000% μέσα!!!!!!!!!!!!!!
Σε καταλαβαίνω MP ...κ εγώ φαντάσου που έχω σειρά πλέον 200 φοβάμαι μηπως δεν με πάρουν γιατί έχω βάλει μόνο Αττική, Αχαια,
Παράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 24, 2011, 10:31:38 amΠαράθεση από: Μαρίνα στις Νοεμβρίου 24, 2011, 10:26:58 amΠαράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 24, 2011, 09:56:32 amεγώ πάντως μένω απ έξω για 30 άτομα...δυστυχώς Τι σειρά έχεις;; Κ εγώ νομίζω είμαι πολύ κοντά. μετά από συνεχείς αφαιρέσεις 492. εσύ;Εκείνο το excel που είχε ανεβάσει κάποιος συνάδελφος μου δείχνει πως είμαι 440 περίπου.. Δεν είχα το κουράγιο να το υπολογίσω μόνη! Ωστόσο κουτάκι εγώ δεν έβαλα! :-( Που να 'ξερα!
Παράθεση από: MP στις Νοεμβρίου 24, 2011, 10:39:46 amΠαράθεση από: elena_kfx στις Νοεμβρίου 24, 2011, 10:35:32 amMP αν έχεις βάλει κουτάκι είσαι 1000% μέσα!!!!!!!!!!!!!! έχω βάλει κουτάκι Ελενα...μακάρι τι να πω...απλά την Παρασκευή αρνήθηκα μία δουλειά γτ περίμενα αυτά και θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο αν δεν είμαι μέσα τώρα!Εγω λεω να περιμενεις μεχρι εκεινη τη στιγμη και να μην απελπιζεσαι..ΤΟ 1000?% της Ελενας το βρισκω λιγο παρακινδυνευμενο γτ το Ζεπ εχει βγαλει παντου οποτε δυσκολα θαμεινουν καποιοι εξω..Ωστοσο ειναι καποιοι που χουν απενεργοποιησει αιτησεις και δεν το ξερουμε..Δες τη θετικη πλευρα του να μην εισαι μεσα..Απο κει που θα σουν τωρα τελευταια και θα πηγαινες σε κακη επιλογη, αν πας στ φαση θα σαι πρωτη και θα πας σε πρωτες επιλογες..
εχει δικιο η φωτεινουλα!κ εγω αν κ εχω καλυτερη θεση φοβαμαι μηπως με προσπερασει το συστημα!αλλα σκεφτομαι οτι τουλαχιστον στην επομενη φαση θα ειμαι μεσα!!παντως η αληθεια ειναι οτι πηραν πολυ λιγοτερους τλκ.
Παράθεση από: michaela στις Νοεμβρίου 24, 2011, 10:46:13 amεχει δικιο η φωτεινουλα!κ εγω αν κ εχω καλυτερη θεση φοβαμαι μηπως με προσπερασει το συστημα!αλλα σκεφτομαι οτι τουλαχιστον στην επομενη φαση θα ειμαι μεσα!!παντως η αληθεια ειναι οτι πηραν πολυ λιγοτερους τλκ.Μια απ τα ίδια με σένα Μικαέλα...
Παράθεση από: Lenaki88 στις Νοεμβρίου 24, 2011, 10:48:57 amΠαράθεση από: michaela στις Νοεμβρίου 24, 2011, 10:46:13 amεχει δικιο η φωτεινουλα!κ εγω αν κ εχω καλυτερη θεση φοβαμαι μηπως με προσπερασει το συστημα!αλλα σκεφτομαι οτι τουλαχιστον στην επομενη φαση θα ειμαι μεσα!!παντως η αληθεια ειναι οτι πηραν πολυ λιγοτερους τλκ.Μια απ τα ίδια με σένα Μικαέλα... ας ελπίσουμε τουλάχιστον να τελειώνουμε σύντομα και πριν το απόγευμα εύχομαι