0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζει κανείς εάν θα πάρει πρώτα την Ε φάση ή τα ΖΕΠ;Εάν πάρει πρώτα Ε φάση την πάτησα,φύλλο πορείας για μακρυά..
Παράθεση από: koslamp στις Νοεμβρίου 24, 2011, 11:14:15 amΓνωρίζει κανείς εάν θα πάρει πρώτα την Ε φάση ή τα ΖΕΠ;Εάν πάρει πρώτα Ε φάση την πάτησα,φύλλο πορείας για μακρυά..Ταυτοχρονα ειπε..Προφανως θα κοιταει καθε επιλογη μας μια για ζεπ μια για φαση..Εγω ετσι καταλαβα..Μπορει να κανω λαθος
Γνωριζει κανεις η Δ Αθηνας αν εχει βγαλει αριθμο ατομων για ΖΕΠ ή να μου πει που μπορω να το βρω??
Παράθεση από: alexgame στις Νοεμβρίου 24, 2011, 11:21:19 amΓνωριζει κανεις η Δ Αθηνας αν εχει βγαλει αριθμο ατομων για ΖΕΠ ή να μου πει που μπορω να το βρω??1 θεση για ζεπ στη δ αθηνας π.φαληρο
Να ρωτήσω: Η διαύγεια ανανεώνεται; Εμένα μου δείχνει τελευταία ανάρτηση 9.53...
για ήπειρο πόσοι ενδιαφέρεστε?έτσι για να έχω μια ιδέα αν έχω ελπίδες...
Ευχαριστω πολυ μαλλον δε θα ειμαι μεσα ενω εχω σειρα κατω απο 15 εχω δηλωσει μονο Δ Αθηνας.
Παράθεση από: alexgame στις Νοεμβρίου 24, 2011, 11:32:58 amΕυχαριστω πολυ μαλλον δε θα ειμαι μεσα ενω εχω σειρα κατω απο 15 εχω δηλωσει μονο Δ Αθηνας.Να σου ευχηθούμε τότε να την πάρεις εσύ τη θέση στη Δ' Αθήνας, γιατί υποθέτω ότι οι περισσότεροι έχουμε κ άλλες επιλογές. Είναι κρίμα να μείνεις απ' έξω, ενώ είσαι τόσο ψηλά στον πίνακα!
Παράθεση από: matou88 στις Νοεμβρίου 24, 2011, 11:34:23 amγια ήπειρο πόσοι ενδιαφέρεστε?έτσι για να έχω μια ιδέα αν έχω ελπίδες...για ηπειρο ενδιαφέρομαι εγώ είναι η πρώτη μου επιλογή αν και δεν έχω πολλές πιθανότητες
Παράθεση από: ml11 στις Νοεμβρίου 24, 2011, 11:40:18 amΠαράθεση από: matou88 στις Νοεμβρίου 24, 2011, 11:34:23 amγια ήπειρο πόσοι ενδιαφέρεστε?έτσι για να έχω μια ιδέα αν έχω ελπίδες...για ηπειρο ενδιαφέρομαι εγώ είναι η πρώτη μου επιλογή αν και δεν έχω πολλές πιθανότητεςκαλά ούτε εγώ πιστεύω να την καταφέρω αλλά μας εύχομαι να είμαστε και οι δυο εκεί...καλά μας αποτελέσματα!!σε όλους δλδ..