0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: michaela στις Νοεμβρίου 24, 2011, 12:04:45 pmπηρα τηλ στο υπουργειο για ε φαση και μ ειπε οτι αν προλαβουν θα γινουν σημερα προσληψεις.δεν γνωριζε αριθμο.αν δεν γινουν σημερα σιγουρα αυριο.οποτε μη δινετε σημασια στο τι εγραψε ο αλλος τι εννοεί αν προλάβουν...εγώ από τα λεγόμενα του Μπράτη κατάλαβα ότι ήδη έχει τρέξει το σύστημα κ το μόνο που έχει μείνει είναι να ανακοινωθούν
πηρα τηλ στο υπουργειο για ε φαση και μ ειπε οτι αν προλαβουν θα γινουν σημερα προσληψεις.δεν γνωριζε αριθμο.αν δεν γινουν σημερα σιγουρα αυριο.οποτε μη δινετε σημασια στο τι εγραψε ο αλλος
τωρα μπηκα κ ειδα τα ευχαριστα......καλη επιτυχια σε ολους και ολες..........μακαρι να περιμενα κ εγω μια θεσουλα...........αλλα ειμαι πολυ πισω.....εκτος κ αν περασει 150 ατομα......μμμμμμμμμ δυσκολο πολυ....
Οι προσθαφαιρέσεις εντείνονται! Ειδικά για μας που έχουμε βάλει πολύ λίγες περιοχές. Προσπαθώ να ανοίξω τα κενά ΖΕΠ της Αττικής, αλλά δεν μπορώ με τίποτα. Αν είναι εύκολο, ας μου γράψει κάποιος το link. Χίλια ευχαριστώ!!!
Oι προσλήψεις που περιμένετε θα είναι μέσω ΕΣΠΑ?