0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αφού ρε παιδιά ο μπράτης είπε προσληψεις 462 δασκάλων...δεν μίλησε για κενά..για προσλήψεις είπε ο άνθρωπος..αφήστε τον καψαλάκη να λέει..!!
Παράθεση από: matou88 στις Νοεμβρίου 24, 2011, 02:44:22 pmαφού ρε παιδιά ο μπράτης είπε προσληψεις 462 δασκάλων...δεν μίλησε για κενά..για προσλήψεις είπε ο άνθρωπος..αφήστε τον καψαλάκη να λέει..!!οποιος εχει fb μπορει να το δει....αλλιως να μη βιαζεται να βγαλει συμπερασματα.Ρωταει μια κοπελα πως απο 80 εγιναν 45 οι δασκαλοι στην ε φαση και ο καψαλακης απανταει οτι ο μπρατης εδωσε τα κενα απο τις διευθυνσεις και οχι τις προσληψεις.Ρε παιδια, στο 80 το αρχικο αναφερεται και οχι στο 462.Καλο ειναι να διαβαζουμε κ να ξαναδιαβαζουμε κατι.Ελεος πια....Για το 80 ρωτησε η κοπελα για το 80 της απαντησε.....
Παράθεση από: κυραδασκαλα στις Νοεμβρίου 24, 2011, 02:55:53 pmΠαράθεση από: matou88 στις Νοεμβρίου 24, 2011, 02:44:22 pmαφού ρε παιδιά ο μπράτης είπε προσληψεις 462 δασκάλων...δεν μίλησε για κενά..για προσλήψεις είπε ο άνθρωπος..αφήστε τον καψαλάκη να λέει..!!οποιος εχει fb μπορει να το δει....αλλιως να μη βιαζεται να βγαλει συμπερασματα.Ρωταει μια κοπελα πως απο 80 εγιναν 45 οι δασκαλοι στην ε φαση και ο καψαλακης απανταει οτι ο μπρατης εδωσε τα κενα απο τις διευθυνσεις και οχι τις προσληψεις.Ρε παιδια, στο 80 το αρχικο αναφερεται και οχι στο 462.Καλο ειναι να διαβαζουμε κ να ξαναδιαβαζουμε κατι.Ελεος πια....Για το 80 ρωτησε η κοπελα για το 80 της απαντησε..... κυρά δασκάλα επειδή εγώ ανέρτησα τα λόγια τ καψαλακη εγώ είδα το σχόλιο απο το κινητο μου κατω απο την σημερινή δήλωση του μπράτη. Κ έγραψα ότι είπε για λιγότερες προσλήψεις στην ε φάση. Τα λόγια τ μπράτη λένε για προσλήψεις αλλά ο καψαλακης ακριβώς απο κατω το αναιρεί κ λέει για κενά διευθύνσεων.
Παράθεση από: vivaki στις Νοεμβρίου 24, 2011, 02:59:50 pmΠαράθεση από: κυραδασκαλα στις Νοεμβρίου 24, 2011, 02:55:53 pmΠαράθεση από: matou88 στις Νοεμβρίου 24, 2011, 02:44:22 pmαφού ρε παιδιά ο μπράτης είπε προσληψεις 462 δασκάλων...δεν μίλησε για κενά..για προσλήψεις είπε ο άνθρωπος..αφήστε τον καψαλάκη να λέει..!!οποιος εχει fb μπορει να το δει....αλλιως να μη βιαζεται να βγαλει συμπερασματα.Ρωταει μια κοπελα πως απο 80 εγιναν 45 οι δασκαλοι στην ε φαση και ο καψαλακης απανταει οτι ο μπρατης εδωσε τα κενα απο τις διευθυνσεις και οχι τις προσληψεις.Ρε παιδια, στο 80 το αρχικο αναφερεται και οχι στο 462.Καλο ειναι να διαβαζουμε κ να ξαναδιαβαζουμε κατι.Ελεος πια....Για το 80 ρωτησε η κοπελα για το 80 της απαντησε..... κυρά δασκάλα επειδή εγώ ανέρτησα τα λόγια τ καψαλακη εγώ είδα το σχόλιο απο το κινητο μου κατω απο την σημερινή δήλωση του μπράτη. Κ έγραψα ότι είπε για λιγότερες προσλήψεις στην ε φάση. Τα λόγια τ μπράτη λένε για προσλήψεις αλλά ο καψαλακης ακριβώς απο κατω το αναιρεί κ λέει για κενά διευθύνσεων.vivaki ο νοων νοητω εχω να απαντησω....ο καθενας νοημοσυνη εχει, ας φιλτραρει τις πληροφοριες και ας βγαλει τα συμπερασματα του.....