0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κορίτσια έχω μία απορία το ένα άτομο που πήραν στη φάση της παραλληλης ήταν στον πίνακα της γενικής? ή ήταν στον πίνακα της εδικής?
Η κοπέλα που πήρανε είχε σειρά διακόσια κάτι...πληροφοριακά...
Παράθεση από: nikitri στις Νοεμβρίου 19, 2011, 12:07:57 pm Η κοπέλα που πήρανε είχε σειρά διακόσια κάτι...πληροφοριακά...H κοπέλα που πήρανε έχει σειρά 222 στον πίνακα ειδικής αγωγής. Στον πίνακα της γενικής αγωγής έχει σειρά 2884. Ο πίνακας της ειδικής δεν έχει τελειώσει.
Μήπως κατά τύχη ξέρεις πόσες έχουν μείνει στον πίνακα ειδικής;
και εκτός από μεταπτυχιακά, τι γίνεται με braille ας πούμε????αυτή μετράει????γιατί είδα στον πίνακα άτομα που δεν έχουν κάνει μεταπτυχιακά και όμως επειδή έχουν νοηματική ή braille είναι μέσα...
Παράθεση από: nikitri στις Νοεμβρίου 20, 2011, 11:49:58 amκαι εκτός από μεταπτυχιακά, τι γίνεται με braille ας πούμε????αυτή μετράει????γιατί είδα στον πίνακα άτομα που δεν έχουν κάνει μεταπτυχιακά και όμως επειδή έχουν νοηματική ή braille είναι μέσα...Ναι, αν κάνεις νοηματική σε παίρνουν κατευθείαν. Η νοηματική έχει 4 κύκλους, αν κάνεις τους δύο (1 χρόνος επάρκειας) μπορείς να μπεις στον πίνακα της ειδικής, αν κάνεις και τους τέσσερις (δύο χρόνια επάρκειας) παίρνεις ακόμα περισσότερα μόρια. Αν έχεις μόνο Braille (που μπορείς να πάρεις το πτυχίο μέσα σε δύο μήνες) δε νομίζω να έχεις τόσα μόρια ώστε να σε καλέσουν, αν και δεν είμαι και σίγουρη. Ψάξτο αν σε ενδιαφέρει. Πάντως η νοηματική είναι σίγουρο χαρτί, ειδικά για σένα που είσαι ψηλά στον πίνακα της γενικής (γιατί κι αυτό μετράει).