0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν γραφω συχνα αλλα οποτε μπορω σας παρακολουθω! Με το καλο να τοποθετηθουν οι 36 συναδερφοι!Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο τελικα: να εχεις μια ελπιδα οτι θα σε καλεσουν καποια στιγμη ή να μην εχεις καμια? Εγω δεν εχω καμια (αποκλειεται να ανοιξει κενο στη περιοχη μου) οποτε νιωθω πιο ηρεμη,το εχω παρει αποφαση.
Μειώνονται έως και 40% τα εφάπαξhttp://www.capital.gr/News.asp?id=1336629Ισως γι αυτο το λογο φυγουνε και αλλοι εως 31-12-2011
λίγους στην δ' φάση λίγους και στην ε'...στην στ' θα πάρουν 10 και αν ....τραγικοί...τι τα έκαναν τόσα κενά ρε παιδάκι μου???πόσα σχολεία κλείσαν ρε????αντί να κοιτάξουν κα κλείσουν δημόσιες υπηρεσίες που ποτέ δεν λειτούργησαν και τα λεφτά τα τρώγανε άνθρωποι που ποτέ δε δούλεψαν, κλείνουν σχολεία...είναι τραγικό..πραγματικά τραγικό....
όχι ρε ελεν λία καμία σχέση, καθόλου αισιόδοξη δεν είμαι...ούτε για μένα, αλλάούτε και για το σύστημα γενικότερα...13 σειρά έχω αλλά έχω δηλωμένη μόνο την βόρεια ελλάδα...οπότε όπως καταλαβαίνεις...είναι αστείο να είμαι αισιόδοξη....φιλιά και καλά κουράγια...