*

Αποστολέας Θέμα: Γ' Φαση Αναπληρωτων ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 54121 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος daffodils

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Απ: Γ' Φαση Αναπληρωτων ΠΕ06
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 02:49:33 pm »
Helloooooooooooooooooooooooooo!
'Οχι, δε με καλέσανε. Και δε στενοχωριέμαι καθόλου. Τώρα συνήθισα. Κοιμάμαι τα πρωινά, σιδερώνω με την ησυχία μου και παίζω με τα παιδιά μου. Πλάκα κάνω. Με ενοχλεί τρελά που κάθομαι. Προσπαθούσα να συμμαζέψω τις ντουλάπες μας. Δράμα η κατάσταση. 5 άτομα-2 ντουλάπες! >:( >:( >:( >:(
Στο θέμα μας. Δεν περιμένω να με πάρουν φέτος, αλλά δε μετανιώνω για τις επιλογές μου. είχα δηλώσει μόνο Α' &
To see the World in a Grain of Sand And Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:49:25 »

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 02:54:54 pm »
Και όσο περιμένουμε όσο ποστάρετε τα μηνύματά σας απαντήστε μου και στο εξής: Το όνομα Αθηνά πώς θα το μεταφέρατε στα αγγλικά? Athena or Athina? Εγώ είμαι υπέρ της πρώτης άποψης αλλά προβληματίστηκα.
Και για να μη με μαλώσει ο MARKOS: δε νομίζω ότι θα γίνει τίποτε πριν τα Χριστούγεννα. Προσωπική εκτίμηση είναι, δεν ξέρω κάτι.
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος luxe

• Πλήρες μέλος
  • still waiting...
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 02:58:22 pm »
Και όσο περιμένουμε όσο ποστάρετε τα μηνύματά σας απαντήστε μου και στο εξής: Το όνομα Αθηνά πώς θα το μεταφέρατε στα αγγλικά? Athena or Athina? Εγώ είμαι υπέρ της πρώτης άποψης αλλά προβληματίστηκα.
Και για να μη με μαλώσει ο MARKOS: δε νομίζω ότι θα γίνει τίποτε πριν τα Χριστούγεννα. Προσωπική εκτίμηση είναι, δεν ξέρω κάτι.

πιστευω οτι το Athena ειναι για την Αθήνα,την πρωτευουσα,αλλα και παλι,και για το όνομα ετσι μου ακουγεται πιο σωστο

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 06:01:36 pm »

τη θεά αθηνά τη γράφαμε Athena, αλλά μου φαίνεται ολίγον αρχαιοπρεπές. αν το κείμενο σου είναι πιο σύγχρονο και το Athina ωραίο μου φαίνεται.. όλα εξαρτώνται από το context!

λες να μην δουλεψουμε καθολου ρε εφουλα φετος;;
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:49:25 »

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 08:05:07 pm »
-Γιές, χέλλοου.
-Χέλλου, ιτς μι εγκέιν.
-Μι χού?
-Δε ΠΕ06.
-Α, χέβεν'τ δευ τέηκεν γιου γιέτ?
-Νο, αϊμ εφρέιντ αϊ ντιντ'τ πουτ δε λίτλ μποξ.
-Α, γουάι ντιντν'τ γιου πουτ ίτ?
-Αϊ γουοζ εφρέιντ αϊ γουλντ γκόου του δε ντέβιλς μάδερ.
-Α, καμ ον, ιτς νοτ σόου μπαντ. Γιου κεν γκόου του εν άιλαντ. Γιου πέι του γκόου δέαρ ιν δε σάμμερ.
-Μπατ γουιθ δε νιού σάλαριτοκ, αϊ γουιλ στιλλ πεί.
-Σάλαριτοκ?
-Γιές, μισθολόγιο.
-Α, δε πέιτοκ.
-Γουέλ, γιου σέντ ιτ.
-Λούκ, ιν δε σάμερ γιου πέι του γκόου του δι αϊλαντ. Νάου, εγκέιν γιου πέι του γκόου δέαρ. Σο, ιτς λάικ δε σάμερ. Σί, δε νιου πειτοκ γουοζ ε τρίκ φρομ δε μινιστερ. Νάου, μπικόζ δε τιτσερζ πέι του γκόου του δι άιλαντ του τίτς, δεη θίνκ ιτ ισ σάμερ, εντ δει ντον'τ γετ σάντ.
-Α, βέρυ κλέβερ. Σόου γουίλ δει τέικ μόρ?
-Αϊ ντον'τ κνόου. Ρισεντλι, γουι φάουντ δατ γουι χέβ του μένι τιτσερζ. Γουι γουιλ πουτ σάμ ιν εν ονντεσκ.
-Ονντεσκ?
-Γιές, εφεδρεία. Δόουζ χου σαρβάιβ, μαστ μπάι ε γουιλχάους. Δει γιούζντ του ασκ γιου ιφ γιου χέβ α καρ, νάου δει γουιλ ασκ γιου ιφ γιου χεβ α καρ εντ α γουιλχάους.
-Γουάτ ιζ γουιλχάους?
-Ε χάους γουιθ γουιλζ. Τροχοσπιτο.
-Α, αϊ σι.
-Γιες, γιου γουιλ μουβ εντ τιτς. Ε ντιφρεντ σκουλ εβρυ μάνθ.
-Α, λαικ Κοσμας Αιτωλος.
-Χου ιζ δις?
-Εν ολντ τιτσερ.
-Α, αϊ γουιλ τέλ δε μινιστερ, του πουτ χιμ ον εν ονντεσκ.
-Γουατέβερ ιτ ισ.
-Γουάτ?
-Ο,τι να'ναι.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 08:21:43 pm »
-Γιές, χέλλοου.
-Χέλλου, ιτς μι εγκέιν.
-Μι χού?
-Δε ΠΕ06.
-Α, καμ ον, ιτς νοτ σόου μπαντ. Γιου κεν γκόου του εν άιλαντ. Γιου πέι του γκόου δέαρ ιν δε σάμμερ.
-Σάλαριτοκ?
-Γιές, μισθολόγιο.
-Α, δε πέιτοκ.
-Γουέλ, γιου σέντ ιτ.
-Λούκ, ιν δε σάμερ γιου πέι του γκόου του δι αϊλαντ. Νάου, εγκέιν γιου πέι του γκόου δέαρ. Σο, ιτς λάικ δε σάμερ. Σί, δε νιου πειτοκ γουοζ ε τρίκ φρομ δε μινιστερ. Νάου, μπικόζ δε τιτσερζ πέι του γκόου του δι άιλαντ του τίτς, δεη θίνκ ιτ ισ σάμερ, εντ δει ντον'τ γετ σάντ.
-Αϊ ντον'τ κνόου. Ρισεντλι, γουι φάουντ δατ γουι χέβ του μένι τιτσερζ. Γουι γουιλ πουτ σάμ ιν εν ονντεσκ.
-Ονντεσκ?
-Γιές, εφεδρεία. Δόουζ χου σαρβάιβ, μαστ μπάι ε γουιλχάους. Δει γιούζντ του ασκ γιου ιφ γιου χέβ α καρ, νάου δει γουιλ ασκ γιου ιφ γιου χεβ α καρ εντ α γουιλχάους.
-Γουάτ ιζ γουιλχάους?
-Α, αϊ σι.
-Α, λαικ Κοσμας Αιτωλος.
-Χου ιζ δις?
-Εν ολντ τιτσερ.
-Γουατέβερ ιτ ισ.
-Γουάτ?
-Ο,τι να'ναι.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Γιατί δεν ανήκεις ένα topic και να είναι όλες οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες σας μαζεμένες? Πού να ψάχνω τώρα καθε φορά που θέλω να χαμογελάσω λιγάκι?
Planety, πολύ φοβάμαι ότι θα με πάρουν τέλος Ιανουαρίου, μόνη μου και θα με στείλουν καρφωτή στου ντέβιλς μάδερ που λέει και ο Γιάννης. Και θα πρέπει να ξυπνάω απο τις 5.30, να τρέχω τα μικρά σε όποιον μπορεί κάθε φορά και να δω ποιός θα παίρνει τη μεγάλη από το σχολείο. Πάνω που μπαίνουμε σε πρόγραμμα, όλα πάλι από την αρχή. Αλλά ξέρω ότι υπάρχουν και γονείς που τα βλέπουν μόνο σ/κ και παρηγοριέμαι.
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 08:25:21 pm »
Παράθεση
ιατί δεν ανήκεις ένα topic και να είναι όλες οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες σας μαζεμένες?

Όλες οι μπιιιιπ μαζεμένες?
Α, δει γουιλ κάτ ιτ.  ;D
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος Τάνια84

• Έμπειρο μέλος
  • Smile!Things will eventually get better!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 08:40:24 pm »
Παράθεση
ιατί δεν ανήκεις ένα topic και να είναι όλες οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες σας μαζεμένες?

Α, δει γουιλ κάτ ιτ.  ;D
γειά σου ρε Γιάννη!!!Αυτό το τελευταίο με το τροχόσπιτο είναι όλα τα λεφτά!!!
Μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε σένα!

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 08:45:05 pm »
-Γιές, χέλλοου.
-Χέλλου, ιτς μι εγκέιν.
-Μι χού?
-Δε ΠΕ06.
-Σάλαριτοκ?
-Γιές, μισθολόγιο.
-Α, δε πέιτοκ.
-Γουέλ, γιου σέντ ιτ.
-Ονντεσκ?
-Γουάτ ιζ γουιλχάους?
-Α, αϊ σι.
-Α, λαικ Κοσμας Αιτωλος.
-Χου ιζ δις?
-Εν ολντ τιτσερ.
-Γουατέβερ ιτ ισ.
-Γουάτ?
-Ο,τι να'ναι.
Γιατί δεν ανήκεις ένα topic και να είναι όλες οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες σας μαζεμένες? Πού να ψάχνω τώρα καθε φορά που θέλω να χαμογελάσω λιγάκι?
Planety, πολύ φοβάμαι ότι θα με πάρουν τέλος Ιανουαρίου, μόνη μου και θα με στείλουν καρφωτή στου ντέβιλς μάδερ που λέει και ο Γιάννης. Και θα πρέπει να ξυπνάω απο τις 5.30, να τρέχω τα μικρά σε όποιον μπορεί κάθε φορά και να δω ποιός θα παίρνει τη μεγάλη από το σχολείο. Πάνω που μπαίνουμε σε πρόγραμμα, όλα πάλι από την αρχή. Αλλά ξέρω ότι υπάρχουν και γονείς που τα βλέπουν μόνο σ/κ και παρηγοριέμαι.

και με το επιδομα τι γινεται;; εχει τελειωσει;; ποσα χρονια γινεται η ιδια δουλεια; δεν ξερω πια... δεν ξερω τι μελλον εχει αυτο το πραγμα... το ενοικιο τρεχει, οι λογαριασμοι επισης, τα λιγα ιδιαιτερα θα κοπουν σιγα σιγα γαιτι ο κοσμος δεν θα εχει αλλα βασικοτερα να κανει, οχι μαθημα, ηδη φετος μου σταματησε παιδι λογω κρισης...

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 08:47:37 pm »
Παράθεση

Α, δει γουιλ κάτ ιτ.  ;D
γειά σου ρε Γιάννη!!!Αυτό το τελευταίο με το τροχόσπιτο είναι όλα τα λεφτά!!!

Ευχαριστώ Τάνια. Είναι απόπτηνη αυτή η κατάσταση πλέον.  :P

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 09:03:10 pm »
-Γιές, χέλλοου.
-Χέλλου, ιτς μι εγκέιν.
-Μι χού?
-Δε ΠΕ06.
-Σάλαριτοκ?
-Γιές, μισθολόγιο.
-Α, δε πέιτοκ.
-Γουέλ, γιου σέντ ιτ.
-Ονντεσκ?
-Γουάτ ιζ γουιλχάους?
-Α, αϊ σι.
-Α, λαικ Κοσμας Αιτωλος.
-Χου ιζ δις?
-Εν ολντ τιτσερ.
-Γουατέβερ ιτ ισ.
-Γουάτ?
-Ο,τι να'ναι.

και με το επιδομα τι γινεται;; εχει τελειωσει;; ποσα χρονια γινεται η ιδια δουλεια; δεν ξερω πια... δεν ξερω τι μελλον εχει αυτο το πραγμα... το ενοικιο τρεχει, οι λογαριασμοι επισης, τα λιγα ιδιαιτερα θα κοπουν σιγα σιγα γαιτι ο κοσμος δεν θα εχει αλλα βασικοτερα να κανει, οχι μαθημα, ηδη φετος μου σταματησε παιδι λογω κρισης...
η αληθεια ειναι οτι πολλοι γονεις σταματουν τα παιδια τους απο φροντιστηρια οχι μονο για οικονομικους λογους αλλα  πιστευουν οτι το δημοσιο που ζητουσε υπολογιστες και ξενες γλωσσες εχει τελειωσει..........και γενικα υπαρχει διογκουμενη απαξιωση για την εκπαιδευση

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 09:22:24 pm »
πραγματικα εχω αρχισει να σκεφτομαι που μπορουμε να εργαστουμε με αυτο το πτυχιο που εχουμε.. τα ιδιαιτερα πιστευω οτι πεθαινουν και το λεω ζωντας σε υποτίθεται high class προάστιο, τα φροντιστήρια δίνουν ψίχουλα με τα οποία δεν ζεις, τα ιδιωτικα σχολεια απολυουν και δεν παιρνουν κοσμο ή αν παρουν, δεν πληρωνουν, τα ιδιωτικα ιεκ θελουν μεταπτυχιακο και μεσο να μπεις, τα δημοσια δεν πληρωνουν στην ωρα τους και ειναι ελαχιστα χρηματα, το δημοσιο σχολειο το ζουμε ολοι και ξερουμε τι γινεται, ας μην το συζητησουμε καν... οποτε τι μενει;; η μεταφραση, που πόσοι πια να δουλεψουν σε αυτο; υπαρχει κατι που μπορουμε αλλο να κανουμε και μου διαφευγει;; μετά, όλες οι υπολοιπες δουλειες του κοσμου, απο πωλητες μέχρι υπάλληλοι γραφειου, δουλειες καθολα αξιοπρεπειες, αλλά άσχετες του πτυχιου μας... που σε όλες τις αλλες δουλειες θα καταληξουμε, το βλεπω... προσωπικα θα δω πως θα κυλησει το επομενο διαστημα με προσληψεις κι επειδη εχω κατι εξετασεις που δινω και θελω χρονο για δυο μηνες ακομα, θα περιμενω.. μετα απο εκει και περα, θα ψαξω δουλιτσα ασχετη, υπαλληλικη, να παιρνω ενα βασικο μισθο, να τελειωνει η υποθεση.. γιατι μπορει να ηταν δελεαρ μεχρι τωρα τα λεφτα της αναπληρωσης αλλα το σκεφτομαι κι αλλιως. αν τα βάλουμε κάτω, δεν συμφέρει... αν παίρνω 800 ευρώ Χ 5 μήνες (λέμε τώρα, γιατί με την θέση που έχω στον πίνακα τόσους μήνες δουλεύω το χρόνο, ίσως οι πιο πάνω στη λίστα να έχουν περισσότερο χρόνο..)=4000 ευρώ κι αν έχεις και ταμείο τους υπολοιπους μήνες κατι γίνεται, όμως το ταμείο θα είναι για ένα δυο χρόνια, σπασμένο, μετά;; ενώ αν δουλευω κάπου αλλού και παίρνω 600 ευρώ  Χ12 μήνες =7200 ευρώ.. δεν συγκρίνονται...

το ερώτημα είναι, θα βρίσκουμε σε λίγο εστω και τέτοια δουλεια;;;  :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 09:30:16 pm »
πραγματικα εχω αρχισει να σκεφτομαι που μπορουμε να εργαστουμε με αυτο το πτυχιο που εχουμε.. τα ιδιαιτερα πιστευω οτι πεθαινουν και το λεω ζωντας σε υποτίθεται high class προάστιο, τα φροντιστήρια δίνουν ψίχουλα με τα οποία δεν ζεις, τα ιδιωτικα σχολεια απολυουν και δεν παιρνουν κοσμο ή αν παρουν, δεν πληρωνουν, τα ιδιωτικα ιεκ θελουν μεταπτυχιακο και μεσο να μπεις, τα δημοσια δεν πληρωνουν στην ωρα τους και ειναι ελαχιστα χρηματα, το δημοσιο σχολειο το ζουμε ολοι και ξερουμε τι γινεται, ας μην το συζητησουμε καν... οποτε τι μενει;; η μεταφραση, που πόσοι πια να δουλεψουν σε αυτο; υπαρχει κατι που μπορουμε αλλο να κανουμε και μου διαφευγει;; μετά, όλες οι υπολοιπες δουλειες του κοσμου, απο πωλητες μέχρι υπάλληλοι γραφειου, δουλειες καθολα αξιοπρεπειες, αλλά άσχετες του πτυχιου μας... που σε όλες τις αλλες δουλειες θα καταληξουμε, το βλεπω... προσωπικα θα δω πως θα κυλησει το επομενο διαστημα με προσληψεις κι επειδη εχω κατι εξετασεις που δινω και θελω χρονο για δυο μηνες ακομα, θα περιμενω.. μετα απο εκει και περα, θα ψαξω δουλιτσα ασχετη, υπαλληλικη, να παιρνω ενα βασικο μισθο, να τελειωνει η υποθεση.. γιατι μπορει να ηταν δελεαρ μεχρι τωρα τα λεφτα της αναπληρωσης αλλα το σκεφτομαι κι αλλιως. αν τα βάλουμε κάτω, δεν συμφέρει... αν παίρνω 800 ευρώ Χ 5 μήνες (λέμε τώρα, γιατί με την θέση που έχω στον πίνακα τόσους μήνες δουλεύω το χρόνο, ίσως οι πιο πάνω στη λίστα να έχουν περισσότερο χρόνο..)=4000 ευρώ κι αν έχεις και ταμείο τους υπολοιπους μήνες κατι γίνεται, όμως το ταμείο θα είναι για ένα δυο χρόνια, σπασμένο, μετά;; ενώ αν δουλευω κάπου αλλού και παίρνω 600 ευρώ  Χ12 μήνες =7200 ευρώ.. δεν συγκρίνονται...

το ερώτημα είναι, θα βρίσκουμε σε λίγο εστω και τέτοια δουλεια;;;  :-\ :-\
συμφωνω απολυτα , δυστυχως δεν βλεπω λυση...............θα γινουμε βουλγαρια και ρουμανια οπου κανενας δεν ενδιαφερεται για την εκπαιδαευση και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να φυγουν απο την χωρα τους

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 09:37:09 pm »

Ολο και λιγότεροι οι μαθητές Δημοτικού ( απο την καθημερινή)

Συνεχίζεται η μείωση των μαθητών Δημοτικού τα τελευταία χρόνια. Από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής που δημοσιοποιήθηκαν χθες, προκύπτει ότι το 2009-10 στα δημοτικά σχολεία της χώρας φοίτησαν 635.935 μαθητές έναντι 637.476 το 2008-09 (μείωση 0,2%). Ανά περιφέρεια, η μεγαλύτερη μείωση μαθητών δημοτικού κατεγράφη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (1,7%), ενώ μικρή αύξηση των μαθητών κατεγράφη σε Θεσσαλία και Κρήτη (0,3% η καθεμιά) και την Αττική (0,2%). Λόγω της καθιέρωσης υποχρεωτικής φοίτησης από τα 5 έτη, ο αριθμός των μαθητών νηπιαγωγείου παρουσιάζει αύξηση 0,8%. Ετσι, από 158.290 το 2008-09 αυξήθηκε σε 159.502 το 2009-10. Οι σχολικές μονάδες αυξήθηκαν κατά 1,4% στα νηπιαγωγεία (από 319 σε 406) ενώ μειώθηκαν κατά 1% στα δημοτικά (από 5.496 σε 5.440). Το 2009-10 στα νηπιαγωγεία δίδαξαν 13.931 εκπαιδευτικοί (13.652 το 2008-09, αύξηση 2%) και στα δημοτικά σχολεία 70.475 εκπαιδευτικοί (από 69.018, αύξηση 2,1%). Η αναλογία μαθητών προς το διδακτικό προσωπικό το 2009-10 ήταν 11,4:1 για τα νηπιαγωγεία και 9:1 για τα δημοτικά, ενώ το 2008-09 ήταν 11,6:1 και 9,2:1 αντίστοιχα. Αύξηση κατά 3,6% παρουσίασε ο αριθμός των σπουδαστών της Επαγγελματικής-Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης. Από 5.210 το 2008-09, το 2009-10 παρακολούθησαν τα σχετικά σχολεία 5.395 σπουδαστές.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)