0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις χθες προσλήφθηκα αναπληρώτρια κ από το γραφείο μου είπαν θα έχω 14 ώρες λύκειο κ θα συμπληρώνω 8 σε γυμνάσιο, δλδ 22 κ η μία θα είναι υπερωρία. Επιπλέον έκανα αίτηση για μειωμένο κατά 2 ώρες λόγω παιδιού κάτω των 2 ετών, άρα μέχρι να γίνει 2 το παιδί οι υπερωρίες θα είναι 3 ώρες. Καλά μου τα είπαν ή πρέπει να προσέξω κάτι;
χρήση μειωμένου μπορούμε να κάνουμε μέχρι το παιδιί να κλείσει τα δυο έτη;και μετά,αν διοριστείς!!,δικαιούσαι την 9μηνη άδεια ανατροφής ή τη χάνεις επειδη εκανες χρήση του μειωμένου;
Παράθεση από: Jen στις Νοεμβρίου 04, 2011, 11:25:10 pmΜόλις χθες προσλήφθηκα αναπληρώτρια κ από το γραφείο μου είπαν θα έχω 14 ώρες λύκειο κ θα συμπληρώνω 8 σε γυμνάσιο, δλδ 22 κ η μία θα είναι υπερωρία. Επιπλέον έκανα αίτηση για μειωμένο κατά 2 ώρες λόγω παιδιού κάτω των 2 ετών, άρα μέχρι να γίνει 2 το παιδί οι υπερωρίες θα είναι 3 ώρες. Καλά μου τα είπαν ή πρέπει να προσέξω κάτι;
Παράθεση από: mitsy στις Νοεμβρίου 05, 2011, 08:39:50 amχρήση μειωμένου μπορούμε να κάνουμε μέχρι το παιδιί να κλείσει τα δυο έτη;και μετά,αν διοριστείς!!,δικαιούσαι την 9μηνη άδεια ανατροφής ή τη χάνεις επειδη εκανες χρήση του μειωμένου;Αν περιμένεις να διοριστείς σύντομα, οκ, αλλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα εγώ τουλάχιστον δεν περιμένω διορισμό με τίποτα. Ας διοριστώ κ την παίρνω σε άλλο παιδί την άδεια...!!!
Παράθεση από: effie3s στις Νοεμβρίου 04, 2011, 11:51:34 pmΠαράθεση από: Jen στις Νοεμβρίου 04, 2011, 11:25:10 pmΜόλις χθες προσλήφθηκα αναπληρώτρια κ από το γραφείο μου είπαν θα έχω 14 ώρες λύκειο κ θα συμπληρώνω 8 σε γυμνάσιο, δλδ 22 κ η μία θα είναι υπερωρία. Επιπλέον έκανα αίτηση για μειωμένο κατά 2 ώρες λόγω παιδιού κάτω των 2 ετών, άρα μέχρι να γίνει 2 το παιδί οι υπερωρίες θα είναι 3 ώρες. Καλά μου τα είπαν ή πρέπει να προσέξω κάτι;