*

Αποστολέας Θέμα: Επιμορφωτικά σεμινάρια (varia)  (Αναγνώστηκε 131495 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος blondie_82

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "χαμογελω και προχωραω..."
    • Προφίλ
Απ: Επιμορφωτικά σεμινάρια (varia)
« Απάντηση #154 στις: Οκτωβρίου 04, 2008, 11:47:18 am »
νηπιαγωγος ειμαι.στο forum νομιζα οτι το ειχα δει κι εγω.εψαχνα αλλα νομιζω οτι δεν το βρηκα στο τελος και τα παρατησα.πιστεψα οτι εκανα λαθος και οτι το ειδα αλλου.ναι,παιζει να εννοω και αυτο.σε ποιο θεμα στο forum των νηπιαγωγων λες?γιατι δεν θυμαμαι αν λεμε το ιδιο.να μπω να το τσεκαρω και να σου πω.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:19:19 »

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Οκτωβρίου 04, 2008, 12:08:03 pm »
Λοιπόν κοίτα στο θέμα που είμαστε τώρα στις προηγούμενες σελίδες, καθώς και στο χρήσιμο υλικό για νηπιαγωγούς. Το συγκεκριμένο σεμινάριο διαφημίζεται και στο Σύγχρονο Νηπιαγωγείο και στο Παράθυρο στην Εκπαίδευση οπότε δες τα τελευταία τεύχη τους.
ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Οκτωβρίου 04, 2008, 12:40:31 pm »
να σου πω...μηπως εννοεις αυτο που κανει το συγχρονο νηπιαγωγειο στις 14-16 νοεμριου?γιατι σε αυτο εχω ηδη δηλωσει συμμετοχη.εννοω σε αυτο που θα ειναι κουτσουβανου,κιτσαρας,χρυσαφιδης,κλπ.
αν εννοεις αλλο,να το ψαξω.
ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Οκτωβρίου 04, 2008, 01:08:59 pm »
Παράθεση
Μήπως λες τα σεμινάρια του Ανοιχτού Ιδρύματος Εκπαίδευσης που κάνει σεμινάρια για τον ΑΣΕΠ
το βρηκα!εκει ηταν!σε ευχαριστω πααααρα πολυ!!!απλα σε εκεινη τη σελιδα ειχα ξαναπετυχει και το 1ο πανελληνιο συνεδριο του συγχρονου νηπιαγωγειου και ετυχε ειδα και αυτο.δεν θυμομουν ομως τη σελιδα.να'σαι καλα,ειχα σπασει το κεφαλι μου! ;D ;D ;D ;D
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:19:19 »

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Οκτωβρίου 04, 2008, 01:17:28 pm »
 :-* :-*
ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Οκτωβρίου 05, 2008, 12:15:55 am »
Παράθεση
Παιδιά για το "Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης" ξέρει κανείς κάτι; Έχει κάποια καλά προγράμματα αλλά αναγνωρίζονται; Και αν ναι, ως τί αναγνωρίζονται; Δίνουν μόρια;

ηθελα κι εγω να το ρωτησω αυτο οπως και μια απορια που εχω απο την ωρα που το ειδα αλλα και που πηρα τηλεφωνο για να μαθω λεπτομερειες...εμενα συγκεκριμενα με ενδιαφερει το σεμιναριο "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2008 --- ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ".ετσι ομως οπως το εχουν διατυπωμενο και αν σκεφτειτε οτι μου ειπαν πως ειναι συνολο 60 ωρες(γινεται σαββατο και κυριακη,καθε 2ο σαβ-κο,5 ωρες τη μερα,ξεκιναει απο 2/10 εως 17/1)και πως κοστιζει 950 ευρω παρακαλω...μου ακουγεται κατι σαν φροντιστηριο προετοιμασιας ασεπ!ετσι δεν ειναι?? ??? ??? τα σεμιναρια αυτα θα γινουν στην αθηνα.εγω που ειμαι απο επαρχια γιατι να προτιμησω αυτα αντι ενος φροντιστηριου ας πουμε?(που δεν το σκεφτομαι καν,δεν τα εμπιστευομαι ιδιαιτερα τοσα που ακουω!)τα θεωρειτε καλυτερα απο τα φροντιστηρια?και αν ναι,γιατι? :-\ ειναι κατι που τα κανει πιο αξιοπιστα στην υλη που κανουν?μηπως οι καθηγητες τους ειναι "συγκεκριμενοι"? ;) ;)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Οκτωβρίου 05, 2008, 04:18:55 pm »
Και μένα σαν φροντιστήριο μου ακούγεται. Ασ' το. Κάτσε διάβασε μόνη σου. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος GEMINI 3

• Πλήρες μέλος
  • WE ARE THE CHAMPIONS!
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Οκτωβρίου 05, 2008, 10:45:39 pm »
Μία νηπιαγωγός που γνώρισα προχθές μου είπε ότι θα το παρακολουθήσει γιατί διδάσκουν κάποιοι καλοί καθηγητές από τη σχολή της Αθήνας (Τμήμα Νηπιαγωγών) και ουσιαστικά είναι φροντιστήριο για τον ΑΣΕΠ. Αλλά επειδή εγώ είμαι ΠΕ02 δεν ρώτησα άλλες λεπτομέρειες.

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Οκτωβρίου 05, 2008, 11:44:41 pm »
Παράθεση
το βρηκα!εκει ηταν!σε ευχαριστω πααααρα πολυ!!!απλα σε εκεινη τη σελιδα ειχα ξαναπετυχει και το 1ο πανελληνιο συνεδριο του συγχρονου νηπιαγωγειου και ετυχε ειδα και αυτο.δεν θυμομουν ομως τη σελιδα.να'σαι καλα,ειχα σπασει το κεφαλι μου!   
Μήπως μπορείς να μου πεις τη σελίδα αυτή; Γιατι έψαχνα να το βρω στο ιντερνετ (μήπως εχει το προγραμμε του συνεδριο) κ δε βρήκα κατι.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 01:59:41 pm »
Παράθεση
το βρηκα!εκει ηταν!σε ευχαριστω πααααρα πολυ!!!απλα σε εκεινη τη σελιδα ειχα ξαναπετυχει και το 1ο πανελληνιο συνεδριο του συγχρονου νηπιαγωγειου και ετυχε ειδα και αυτο.δεν θυμομουν ομως τη σελιδα.να'σαι καλα,ειχα σπασει το κεφαλι μου!   
Μήπως μπορείς να μου πεις τη σελίδα αυτή; Γιατι έψαχνα να το βρω στο ιντερνετ (μήπως εχει το προγραμμε του συνεδριο) κ δε βρήκα κατι.
κοιτα,θα μπεις στη σελιδα του Ανοιχτου Ιδρυματος Εκαπιδευσης και στην αρχικη εχει επιλογη:σεμιναρια-συνεδρια.επελεξε το και εκει τα περιεχει ολα,διαλεγεις ποιο θες και βλεπεις τις λεπτομερειες.παντως επειδη δεν θυμαμαι σιγουρα τη σελιδα(μαλλον www.aiecollege.gr ειναι αλλα δεν ειμαι και σιγουρη)μπες απτο google και πληκτρολογησε"Ανοιχτο Ιδρυμα Εκαπιδευσης".θα το βρεις ευκολα!ο,τι χρειαστεις αλλο πες μου.οκ?
παντως οποιος μπορει να μου δωσει και καποιες ακομη πληροφοριες για το σεμιναριο θα το εκτιμουσα πολυ!αν αξιζει τον κοπο να παω ρε παιδια,εχω συγγενεις να μεινω στην αθηνα(και πολυ αγαπημενους,δε θα με χαλασουν ιδιαιτερα τα σαβ/κα αυτα!!!! ;D ;D ;D ;D :P)
ευχαριστω εκ των προτερων παντως!
ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 02:03:01 pm »
Μία νηπιαγωγός που γνώρισα προχθές μου είπε ότι θα το παρακολουθήσει γιατί διδάσκουν κάποιοι καλοί καθηγητές από τη σχολή της Αθήνας (Τμήμα Νηπιαγωγών) και ουσιαστικά είναι φροντιστήριο για τον ΑΣΕΠ. Αλλά επειδή εγώ είμαι ΠΕ02 δεν ρώτησα άλλες λεπτομέρειες.
παντως αν μπορεις ξαναρωτησε την.αν μπορει να σου δωσει λεπτομερειες... ευχαριστω παντως!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος GEMINI 3

• Πλήρες μέλος
  • WE ARE THE CHAMPIONS!
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 06:06:57 pm »
Γνωριστήκαμε στο Συνέδριο αλλά δεν κράτησα τηλέφωνο. Αν ήξερα...

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 10:45:36 pm »
Παράθεση
Παιδιά για το "Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης" ξέρει κανείς κάτι; Έχει κάποια καλά προγράμματα αλλά αναγνωρίζονται; Και αν ναι, ως τί αναγνωρίζονται; Δίνουν μόρια;

ηθελα κι εγω να το ρωτησω αυτο οπως και μια απορια που εχω απο την ωρα που το ειδα αλλα και που πηρα τηλεφωνο για να μαθω λεπτομερειες...εμενα συγκεκριμενα με ενδιαφερει το σεμιναριο "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2008 --- ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ".ετσι ομως οπως το εχουν διατυπωμενο και αν σκεφτειτε οτι μου ειπαν πως ειναι συνολο 60 ωρες(γινεται σαββατο και κυριακη,καθε 2ο σαβ-κο,5 ωρες τη μερα,ξεκιναει απο 2/10 εως 17/1)και πως κοστιζει 950 ευρω παρακαλω...μου ακουγεται κατι σαν φροντιστηριο προετοιμασιας ασεπ!ετσι δεν ειναι?? ??? ??? τα σεμιναρια αυτα θα γινουν στην αθηνα.εγω που ειμαι απο επαρχια γιατι να προτιμησω αυτα αντι ενος φροντιστηριου ας πουμε?(που δεν το σκεφτομαι καν,δεν τα εμπιστευομαι ιδιαιτερα τοσα που ακουω!)τα θεωρειτε καλυτερα απο τα φροντιστηρια?και αν ναι,γιατι? :-\ ειναι κατι που τα κανει πιο αξιοπιστα στην υλη που κανουν?μηπως οι καθηγητες τους ειναι "συγκεκριμενοι"? ;) ;)

To συγκεκριμενο "σεμιναριο" ειναι μια κανονικοτατη φροντιστηριακη προετοιμασια για ΑΣΕΠ, με τα καλα και τα κακα που αυτο συνεπαγεται...
ΔΕΝ διδασκει κανενας μα κανενας πανεπιστημιακος καθηγητης. Οι καθηγητες αυτοί ειναι στα υπολοιπα σεμιναρια του "Ανοιχτου ιδρυματος" που συνήθως ειναι ετησια με εντελως διαφορετικα απο ΑΣΕΠ θεματα...

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Οκτωβρίου 06, 2008, 11:18:56 pm »
Γνωριστήκαμε στο Συνέδριο αλλά δεν κράτησα τηλέφωνο. Αν ήξερα...
σιγα βρε... :) :) εγω νομιζα οτι προκειται για γνωστη σου!ουτε να το σκεφτεσαι!σε ευχαριστω πολυ παντως!
vasilikiP να σου πω την αληθεια προς τα εκει εκλινα κι εγω...απλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια και ηλπιζα να διδασκει κανενας αξιολογος!ειχες παει εσυ?η το ξερεις απο γνωστο σου?
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 06, 2008, 11:23:29 pm από blondie_82 »
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671