0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως λες τα σεμινάρια του Ανοιχτού Ιδρύματος Εκπαίδευσης που κάνει σεμινάρια για τον ΑΣΕΠ
Παιδιά για το "Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης" ξέρει κανείς κάτι; Έχει κάποια καλά προγράμματα αλλά αναγνωρίζονται; Και αν ναι, ως τί αναγνωρίζονται; Δίνουν μόρια;
το βρηκα!εκει ηταν!σε ευχαριστω πααααρα πολυ!!!απλα σε εκεινη τη σελιδα ειχα ξαναπετυχει και το 1ο πανελληνιο συνεδριο του συγχρονου νηπιαγωγειου και ετυχε ειδα και αυτο.δεν θυμομουν ομως τη σελιδα.να'σαι καλα,ειχα σπασει το κεφαλι μου!
Παράθεσητο βρηκα!εκει ηταν!σε ευχαριστω πααααρα πολυ!!!απλα σε εκεινη τη σελιδα ειχα ξαναπετυχει και το 1ο πανελληνιο συνεδριο του συγχρονου νηπιαγωγειου και ετυχε ειδα και αυτο.δεν θυμομουν ομως τη σελιδα.να'σαι καλα,ειχα σπασει το κεφαλι μου! Μήπως μπορείς να μου πεις τη σελίδα αυτή; Γιατι έψαχνα να το βρω στο ιντερνετ (μήπως εχει το προγραμμε του συνεδριο) κ δε βρήκα κατι.
Μία νηπιαγωγός που γνώρισα προχθές μου είπε ότι θα το παρακολουθήσει γιατί διδάσκουν κάποιοι καλοί καθηγητές από τη σχολή της Αθήνας (Τμήμα Νηπιαγωγών) και ουσιαστικά είναι φροντιστήριο για τον ΑΣΕΠ. Αλλά επειδή εγώ είμαι ΠΕ02 δεν ρώτησα άλλες λεπτομέρειες.
ΠαράθεσηΠαιδιά για το "Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης" ξέρει κανείς κάτι; Έχει κάποια καλά προγράμματα αλλά αναγνωρίζονται; Και αν ναι, ως τί αναγνωρίζονται; Δίνουν μόρια;ηθελα κι εγω να το ρωτησω αυτο οπως και μια απορια που εχω απο την ωρα που το ειδα αλλα και που πηρα τηλεφωνο για να μαθω λεπτομερειες...εμενα συγκεκριμενα με ενδιαφερει το σεμιναριο "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2008 --- ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ".ετσι ομως οπως το εχουν διατυπωμενο και αν σκεφτειτε οτι μου ειπαν πως ειναι συνολο 60 ωρες(γινεται σαββατο και κυριακη,καθε 2ο σαβ-κο,5 ωρες τη μερα,ξεκιναει απο 2/10 εως 17/1)και πως κοστιζει 950 ευρω παρακαλω...μου ακουγεται κατι σαν φροντιστηριο προετοιμασιας ασεπ!ετσι δεν ειναι?? τα σεμιναρια αυτα θα γινουν στην αθηνα.εγω που ειμαι απο επαρχια γιατι να προτιμησω αυτα αντι ενος φροντιστηριου ας πουμε?(που δεν το σκεφτομαι καν,δεν τα εμπιστευομαι ιδιαιτερα τοσα που ακουω!)τα θεωρειτε καλυτερα απο τα φροντιστηρια?και αν ναι,γιατι? ειναι κατι που τα κανει πιο αξιοπιστα στην υλη που κανουν?μηπως οι καθηγητες τους ειναι "συγκεκριμενοι"?
Γνωριστήκαμε στο Συνέδριο αλλά δεν κράτησα τηλέφωνο. Αν ήξερα...