0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό το σεμινάριο αναγνωρίζεται για να το βάλεις στην αίτηση για τα ΣΜΕΑ;Είμαι από το Αγρίνιο και το σκέφτομαι να το κάνω, μαζί με braille, κάνω και 3 χρόνια νοηματική. Αν φάω όλην αυτήν την ταλαιπωρία να πηγαινοέρχομαι για 19 Σ/Κ, συν τα 2500 Ε που δεν ξέρω ακόμη πού θα τα βρώ, πάλι ελπίδες θα έχω μόνο; Εσείς τί λέτε; Α! Είμαι ΠΕ02.
η απαντηση που σου εδωσαν στο γραφειο ειναι τελειως λανθασμενη!!η προυπηρεσια απο σμεα μετραει στη γενικη αγωγηη προυπηρεσια στη γενικη αγωγη δεν μετραει στα σμεατα σμεα, οπωσ και η σιβητανιδειοσ, τα σδε κτλ. ειναι ο καλυτεροσ τροποσ να ανεβεισ στουσ πινακεσολα αυτα μετρανε
καλημερα σε ολους...μηπως θυμαται καποιος η καποια ποτε γινεται το συνδεδριο της Ενωσης Φιλολογων σχετικα με τον Αριστοτελη.... δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα το ειχαμε συζητησει αρχικα.......
α....θυμαμαι τους ειχα στειλει mail...θα προσπαθησω να ξανατσειλω μηπως απαντησουν...θυμαμαι ηταν δωρεαν και οι αδιοριστοι εχουν δικαιωμα συμμετοχης...αλλα δεν θυμαμαι που πρεπει να δηλωσω..........αν μαθει καποιος κατι ας ενημερωσει.....(εννοειται αν μαθω θα ενημερωσω κ γω... :Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχουν πληροφορίες στη σελίδα 7 αυτού του θέματος.
Παράθεση από: epistimik στις Οκτωβρίου 09, 2008, 07:00:40 pmη απαντηση που σου εδωσαν στο γραφειο ειναι τελειως λανθασμενη!!η προυπηρεσια απο σμεα μετραει στη γενικη αγωγηη προυπηρεσια στη γενικη αγωγη δεν μετραει στα σμεατα σμεα, οπωσ και η σιβητανιδειοσ, τα σδε κτλ. ειναι ο καλυτεροσ τροποσ να ανεβεισ στουσ πινακεσολα αυτα μετρανεTι να πω, εμενα μου ειπαν πως δεν μετραει στην "γενικη" αγωγη, γιατι να μου ειπαν ψεμματα;; Χλωμο να μην καταλαβα.... Θα το ξαναψαξω το θεμα...
Παράθεση από: vasilikiP στις Οκτωβρίου 09, 2008, 08:20:10 pmΠαράθεση από: epistimik στις Οκτωβρίου 09, 2008, 07:00:40 pmη απαντηση που σου εδωσαν στο γραφειο ειναι τελειως λανθασμενη!!η προυπηρεσια απο σμεα μετραει στη γενικη αγωγηη προυπηρεσια στη γενικη αγωγη δεν μετραει στα σμεατα σμεα, οπωσ και η σιβητανιδειοσ, τα σδε κτλ. ειναι ο καλυτεροσ τροποσ να ανεβεισ στουσ πινακεσολα αυτα μετρανεTι να πω, εμενα μου ειπαν πως δεν μετραει στην "γενικη" αγωγη, γιατι να μου ειπαν ψεμματα;; Χλωμο να μην καταλαβα.... Θα το ξαναψαξω το θεμα...Μετράει μετράει!!!!!!
Παράθεση από: militsa στις Οκτωβρίου 13, 2008, 06:34:31 pmΠαράθεση από: vasilikiP στις Οκτωβρίου 09, 2008, 08:20:10 pmΠαράθεση από: epistimik στις Οκτωβρίου 09, 2008, 07:00:40 pmη απαντηση που σου εδωσαν στο γραφειο ειναι τελειως λανθασμενη!!η προυπηρεσια απο σμεα μετραει στη γενικη αγωγηη προυπηρεσια στη γενικη αγωγη δεν μετραει στα σμεατα σμεα, οπωσ και η σιβητανιδειοσ, τα σδε κτλ. ειναι ο καλυτεροσ τροποσ να ανεβεισ στουσ πινακεσολα αυτα μετρανεTι να πω, εμενα μου ειπαν πως δεν μετραει στην "γενικη" αγωγη, γιατι να μου ειπαν ψεμματα;; Χλωμο να μην καταλαβα.... Θα το ξαναψαξω το θεμα...Μετράει μετράει!!!!!! Kαλησπέρα, ξαναψαξα το θεμα. Τλεφωνησα παλι σε γραφειο πρωτοβαθμιας, μου ειπαν: οτι ο νομος της ειδικης δεν αναφερεται σε εξειδεικευμενα θεματα οπως η προυπηρεσια(αν μεταει απο Σμεα<----->σε γενικη αγωγη) και δεν μπορουν να μου απαντησουν με βεβαιοτητα ακομα...Θα υπαρξουν διευκρινήσεις επανω στο νεο νομο που θα αναφερονται στα επιμερους θεματα