0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πήγαδεν έχω και πολλά σχόλια, φαντάζομαι ούτε κι εσύ...όπως όλα τα σεμιναρια του είδους..
μπες στη σελιδα του ιδεκε. εκει θα τα βρεις. νομίζω οι αιτήσεις είναι μέχρι 6/2
παιδιά έχετε υπόψη σας σεμινάριο στην εκπαίδευση ενηλίκων?? κάποιος μου είπε ότι γίνονται τώρα αιτήσεις κ ότι είναι δωρεάν αλλά δε γνωρίζει φορέα... καμία ιδέα??
Παράθεση από: bania στις Ιανουαρίου 29, 2011, 01:40:58 amπαιδιά έχετε υπόψη σας σεμινάριο στην εκπαίδευση ενηλίκων?? κάποιος μου είπε ότι γίνονται τώρα αιτήσεις κ ότι είναι δωρεάν αλλά δε γνωρίζει φορέα... καμία ιδέα??τι εννοείς "εκπαίδευση ενηλίκων"; για υπολογιστές, ξένες γλώσσες, ζωγραφική κτλ υπάρχουν και τα προγράμματα των ΝΕΛΕ.
Παράθεση από: psira στις Ιανουαρίου 29, 2011, 08:16:05 amμπες στη σελιδα του ιδεκε. εκει θα τα βρεις. νομίζω οι αιτήσεις είναι μέχρι 6/2psira.. σ' ευχαριστώ πολύ! αλλά δεν είναι αυτό, γι' αυτό έχω κάνει αίτηση... είναι κάποιος φορέας λέει εκτός του ΙΔΕΚΕ! (quiz)
Παράθεση από: bania στις Ιανουαρίου 29, 2011, 12:11:46 pmΠαράθεση από: psira στις Ιανουαρίου 29, 2011, 08:16:05 amμπες στη σελιδα του ιδεκε. εκει θα τα βρεις. νομίζω οι αιτήσεις είναι μέχρι 6/2psira.. σ' ευχαριστώ πολύ! αλλά δεν είναι αυτό, γι' αυτό έχω κάνει αίτηση... είναι κάποιος φορέας λέει εκτός του ΙΔΕΚΕ! (quiz)Θα επιχειρήσω και εγώ να αναφέρω τις Σχολές Γονέων. Υπάγονται στο ΙΔΕΚΕ και τα σεμινάρια τους είναι πολύ ενδιάφεροντα, ιδίως αν ο εκπαιδευτής είναι γνώστης του θέματος που διδάσκει!