0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και καλως κατα την γνωμη μου και θα πρεπει να ακολοθησουν και αλλα .Περισσοτερα εδω : http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=49993
Δηλαδή ή αρχαία ή μαθηματικά; Αυτές είναι οι επιλογές των παιδιών; Και τι θα γίνει με αυτά που έχουν άλλη κλίση και ενδιαφέροντα;
Εγω παλι θα προτιμουσα τα καλλιτεχνικα μαθηματα στο σχολειο. Οξύνουν τη σκέψη, τη φαντασια τη δημιουργικοτητα. Ειναι ενας τροπος εκφρασης.Οπως επισης τη γυμναστικη, τους Η/Υ κλπΔεν αντεχεται η "μονολιθικότητα" των μαθηματων (πόσα Αρχαία πια και πόσα Μαθηματικά να κανω?.....Με αυτα και με εκεινα θα με κανουν να αρχισω τις κοπάνες και να μετα θα λενε πως εχω "επιθετική συμπεριφορα"....)
Kαι εγω Μαρκο βαρεθηκα να επιδεικνυω συναδελφικοτητα λεγοντας οτι οποιος εχει πτυχιο πανεπιστημιου πρεπει να εχει χωρο στην εκπαιδευση.
Παράθεση από: MARKOS στις Νοεμβρίου 09, 2011, 04:39:27 pmΕγω παλι θα προτιμουσα τα καλλιτεχνικα μαθηματα στο σχολειο. Οξύνουν τη σκέψη, τη φαντασια τη δημιουργικοτητα. Ειναι ενας τροπος εκφρασης.Οπως επισης τη γυμναστικη, τους Η/Υ κλπΔεν αντεχεται η "μονολιθικότητα" των μαθηματων (πόσα Αρχαία πια και πόσα Μαθηματικά να κανω?.....Με αυτα και με εκεινα θα με κανουν να αρχισω τις κοπάνες και να μετα θα λενε πως εχω "επιθετική συμπεριφορα"....) Kαι εγω Μαρκο βαρεθηκα να επιδεικνυω συναδελφικοτητα λεγοντας οτι οποιος εχει πτυχιο πανεπιστημιου πρεπει να εχει χωρο στην εκπαιδευση.Οχι βρε αδελφια δεν ανηκουν ολοι στην βασικη εκπαιδευση που οφειλει να προσφερει το δημοσιο σχολειο .
Παράθεση από: atem στις Νοεμβρίου 09, 2011, 04:03:35 pmΚαι καλως κατα την γνωμη μου και θα πρεπει να ακολοθησουν και αλλα .Περισσοτερα εδω : http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=49993Η κατάργηση μαθημάτων, και μάλιστα μαθημάτων που μαθαίνουν στο παιδί πράγματα που δεν θα τα μάθει αλλιώς (δεν έχουν όλοι στο σπίτι τους βιβλία τέχνης, δεν πηγαίνουν όλοι σε εκθέσεις κλπ) και που βοηθούν στην ολόπλευρη καλλιέργεια, ποτέ δεν είναι καλό πράγμα!Το σχολέιο είναι για να συμβάλει στην ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού, και όχι μόνο για να του προσφέρει γνώσεις μαθηματικών, φυσικής και αρχαίων...Και δεν το βλέπω καθόλου συντεχνιακά το θέμα, γιατί ΔΕΝ είμαι "καλλιτεχνικού"
Παράθεση από: atem στις Νοεμβρίου 09, 2011, 04:43:41 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Νοεμβρίου 09, 2011, 04:39:27 pmΕγω παλι θα προτιμουσα τα καλλιτεχνικα μαθηματα στο σχολειο. Οξύνουν τη σκέψη, τη φαντασια τη δημιουργικοτητα. Ειναι ενας τροπος εκφρασης.Οπως επισης τη γυμναστικη, τους Η/Υ κλπΔεν αντεχεται η "μονολιθικότητα" των μαθηματων (πόσα Αρχαία πια και πόσα Μαθηματικά να κανω?.....Με αυτα και με εκεινα θα με κανουν να αρχισω τις κοπάνες και να μετα θα λενε πως εχω "επιθετική συμπεριφορα"....) Kαι εγω Μαρκο βαρεθηκα να επιδεικνυω συναδελφικοτητα λεγοντας οτι οποιος εχει πτυχιο πανεπιστημιου πρεπει να εχει χωρο στην εκπαιδευση.Οχι βρε αδελφια δεν ανηκουν ολοι στην βασικη εκπαιδευση που οφειλει να προσφερει το δημοσιο σχολειο .Ο ρόλος του σχολείου δεν είναι να προσφέρει
Παράθεση από: emmaki στις Νοεμβρίου 09, 2011, 04:48:48 pmΠαράθεση από: atem στις Νοεμβρίου 09, 2011, 04:43:41 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Νοεμβρίου 09, 2011, 04:39:27 pmΕγω παλι θα προτιμουσα τα καλλιτεχνικα μαθηματα στο σχολειο. Οξύνουν τη σκέψη, τη φαντασια τη δημιουργικοτητα. Ειναι ενας τροπος εκφρασης.Οπως επισης τη γυμναστικη, τους Η/Υ κλπΔεν αντεχεται η "μονολιθικότητα" των μαθηματων (πόσα Αρχαία πια και πόσα Μαθηματικά να κανω?.....Με αυτα και με εκεινα θα με κανουν να αρχισω τις κοπάνες και να μετα θα λενε πως εχω "επιθετική συμπεριφορα"....) Kαι εγω Μαρκο βαρεθηκα να επιδεικνυω συναδελφικοτητα λεγοντας οτι οποιος εχει πτυχιο πανεπιστημιου πρεπει να εχει χωρο στην εκπαιδευση.Οχι βρε αδελφια δεν ανηκουν ολοι στην βασικη εκπαιδευση που οφειλει να προσφερει το δημοσιο σχολειο .Ο ρόλος του σχολείου δεν είναι να προσφέρει