0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανως και απαγορευεται!!! Το εχεις υπογραψει στη δηλωσει σου για τους αναπληρωτες... Μια λυση ειναι να της πεις πως δε μπορω να κοβω αποδειξεις αλλα θα σας δινω το αντιστοιχο ποσο σε αποδειξεις δικες μου (βενζινη σουπερμαρκετ κλπ).
Συναδελφοι SOS! Ειμαι αναπληρωτρια και θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος για το αν ο νομος επιτρεπει να παραδιδουμε ιδιαιτερα. Η κοπελα θελει να της κοβω αποδειξεις οποτε πρεπει να μαι νομικα κατωχυρωμενη. Αν τελικα το επιτρεπει ο νομος πρεπει να δηλωθω στο ΙΚΑ κι αν ναι ποσα περιπου θα χανω απο την εφορια (για να δω αν αξιζει τελικα).
Όποιος εργάζεται σε σχολέιο (με οποιαδήποτε σχέση εργασίας) δεν μπορεί να κάνει διδαίτερα (νομιμα) και να εκδίδει αποδείξεις.Το εργόσημο επίσης απορίπτεται γιατί είναι ουσιαστικά τα ένσημα σου που πληρώνονται σε ΕΛΤΑ, αντί να πηγαίνουν στο ΙΚΑ και να σου τα κολλάνε....Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να έχουν απογευματινή εργασία, που όμως δεν έχει καμία σχέση με την πρωινή και είναι μέχρι 10 ώρες την εβδομάδα ΜΟΝΟ μετά από ειδική άδεια του υπηρεσιακού συμβουλίου.Εξαίρεση αποτελούν οι γυμναστές και οι μουσικοί, που μπορούν να εργάζονται τα απογεύματα σε γυμναστήρια ή ωδεία αντίστοιχα.Τέλος, κανένας εκπαιδευτικός σε σχολείο (με οποιαδήποτε σχέση πάλι) δεν μπορεί να είναι μέτοχος σε εταιρία.Όλα αυτά αναφέρονται στις συμβάσεις που υπογράφουν οι αναπληρωτές, αλλά και στα χαρτιά που υπογράφουν οι μόνιμοι με το διορισμό τους.
Παράθεση από: emmaki στις Νοεμβρίου 16, 2011, 02:17:15 pmΌποιος εργάζεται σε σχολέιο (με οποιαδήποτε σχέση εργασίας) δεν μπορεί να κάνει διδαίτερα (νομιμα) και να εκδίδει αποδείξεις.Το εργόσημο επίσης απορίπτεται γιατί είναι ουσιαστικά τα ένσημα σου που πληρώνονται σε ΕΛΤΑ, αντί να πηγαίνουν στο ΙΚΑ και να σου τα κολλάνε....Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να έχουν απογευματινή εργασία, που όμως δεν έχει καμία σχέση με την πρωινή και είναι μέχρι 10 ώρες την εβδομάδα ΜΟΝΟ μετά από ειδική άδεια του υπηρεσιακού συμβουλίου.Εξαίρεση αποτελούν οι γυμναστές και οι μουσικοί, που μπορούν να εργάζονται τα απογεύματα σε γυμναστήρια ή ωδεία αντίστοιχα.Τέλος, κανένας εκπαιδευτικός σε σχολείο (με οποιαδήποτε σχέση πάλι) δεν μπορεί να είναι μέτοχος σε εταιρία.Όλα αυτά αναφέρονται στις συμβάσεις που υπογράφουν οι αναπληρωτές, αλλά και στα χαρτιά που υπογράφουν οι μόνιμοι με το διορισμό τους.Ποιες συμβάσεις;;;;;; Εμείς δεν υπογράφουμε και δεν παίρνουμε καμιά σύμβαση στα χέρια μας. Και δεν είναι εικασίες μου. Δεν το ήξερα και με ενημέρωσε υπάλληλος της Διεύθυνσης.Και γιατί οι γυμναστές και οι μουσικοί να μπορούν να εργάζονται στο αντικείμενό τους το απόγευμα και όχι εμείς; Με ποια λογική; Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω!!!
Emmaki, υπέγραψα απλά την ανάληψη υπηρεσίας η οποία δεν αναφέρει τίποτα για μετόχους κλπ. Προχθές, συγκεκριμένα, μου είπε ο υπέυθυνος των αναπληρωτών ότι δεν παίρνουμε στα χέρια μας καμιά σύμβαση! Μιλάω για
Παράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 16, 2011, 08:22:06 pmEmmaki, υπέγραψα απλά την ανάληψη υπηρεσίας η οποία δεν αναφέρει τίποτα για μετόχους κλπ. Προχθές, συγκεκριμένα, μου είπε ο υπέυθυνος των αναπληρωτών ότι δεν παίρνουμε στα χέρια μας καμιά σύμβαση! Μιλάω για