0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πιστεύω ότι και για τα ΖΕΠ θα πάρουν ειδικότητες και γενικά ότι δεν μπορεί να μην υπάρξει Δ' φάση.Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι μπορεί να βγαίνουν λίγοι ΑΚΩ και ΑΜΩ μαζί, όπως πέρσι μετά από κάποια στιγμή.
Παράθεση από: M.kleopatra στις Νοεμβρίου 14, 2011, 05:09:32 pmΕγώ πιστεύω ότι και για τα ΖΕΠ θα πάρουν ειδικότητες και γενικά ότι δεν μπορεί να μην υπάρξει Δ' φάση.Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι μπορεί να βγαίνουν λίγοι ΑΚΩ και ΑΜΩ μαζί, όπως πέρσι μετά από κάποια στιγμή.ΑΚΩ επαιρνε μονο η ββαθμια!Η αβαθμια απο τοτε που πηρε αμω...δεν ξανακαλεσε ακω...Κριμα να μην εχουμε καποιον απο ββαθμια να μας ενημερωνει...Παντως μας σκιζουν παιδια και οσον αφορα στο ταμειο ανεργειας...Εγω προσωπικα αν δουλεψω 4 μηνες φετος,θα βγω...γιατι εχω 4 και απο περισυ που δε βγηκα...αλλα το μεθεπομενο καλοκαιρι παλι δε βγαινω...Αν μας καλουν δεκεμβριο και μας βαζουν αμω 3 μερες(μας συμφερει απο αποψη βενζινης βεβαια)απο ενσημα ομως...χαλια!Ειναι κριμα πραγματικα και ανεργοι και χωρις ταμειο!Το φροντιστηριο παντως συμφερε απο αποψη ενσημων....μονο!
Joanna, όταν 2 από τα 3 σχολεία συστεγάζονται κάνεις κανονικά εφημερίες σε ένα από τα 3 σχολεία. Αν και τα 3 είναι σε διαφορετικούς χώρους απαλλάσσεσαι νομίμως από εφημερίες. Σε καμμία περίπτωση δεν κάνεις εφημερία σε 2ο σχολείο.
Παράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 14, 2011, 10:36:12 amΠαράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 14, 2011, 01:40:10 amανοιξε και θεμα Δ' φαση? τωρα το ειδα!εγω αρχισα να ψαχνω για αλλη δουλεια για καλο και για κακο...τελικά δεν έχει κενά στην Κοζάνη;εχει στην πρωτοβαθμια! θα τα δηλωσουν αυτες τις μερες λεει!
Παράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 14, 2011, 01:40:10 amανοιξε και θεμα Δ' φαση? τωρα το ειδα!εγω αρχισα να ψαχνω για αλλη δουλεια για καλο και για κακο...τελικά δεν έχει κενά στην Κοζάνη;
ανοιξε και θεμα Δ' φαση? τωρα το ειδα!εγω αρχισα να ψαχνω για αλλη δουλεια για καλο και για κακο...
Παράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 14, 2011, 01:43:02 pmΠαράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 14, 2011, 10:36:12 amΠαράθεση από: luxe στις Νοεμβρίου 14, 2011, 01:40:10 amανοιξε και θεμα Δ' φαση? τωρα το ειδα!εγω αρχισα να ψαχνω για αλλη δουλεια για καλο και για κακο...τελικά δεν έχει κενά στην Κοζάνη;εχει στην πρωτοβαθμια! θα τα δηλωσουν αυτες τις μερες λεει!Γιατί πιο πριν τι έκαναν; κρυφά τα είχαν απο το υπουργείο;;;; Τι να πώ... Υπάρχουν κενά για ακω ή για αμω; Εγώ ελπίζω σε εκείνο το ένα κενό στην Φλώρινα αν δεν το θέλει κάποιος πριν απο εμένα και αν δεν εξαφανίστηκε δια μαγείας. Αλλα επειδή είναι πολλά τα 'αν' έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι άλλο θα κάνω και το πρώτο που σκέφτηκα είναι να ξαναπιάσω τα Ιταλικά μου...
πραγματικα οι περισσοτεροι/ες που δεν κληθηκαν αναπληρωτες/τριες κανουν μαθηματα ξενων γλωσσων η παρακολουθουν μαθηματα πιστοποιησης για υπολογιστες..............ολα για τα μορια!!!!!!!!
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 15, 2011, 01:02:02 amπραγματικα οι περισσοτεροι/ες που δεν κληθηκαν αναπληρωτες/τριες κανουν μαθηματα ξενων γλωσσων η παρακολουθουν μαθηματα πιστοποιησης για υπολογιστες..............ολα για τα μορια!!!!!!!!Όχι όλα. Μόνο αυτά που με βολεύουν.
Παράθεση από: new_pe06 στις Νοεμβρίου 15, 2011, 01:09:03 amΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 15, 2011, 01:02:02 amπραγματικα οι περισσοτεροι/ες που δεν κληθηκαν αναπληρωτες/τριες κανουν μαθηματα ξενων γλωσσων η παρακολουθουν μαθηματα πιστοποιησης για υπολογιστες..............ολα για τα μορια!!!!!!!!Όχι όλα. Μόνο αυτά που με βολεύουν.η αλήθεια είναι οτι κλάδος της αγγλικής εχει τους περισσότερους απόφοιτους με μεταπτυχιακό, δεύτερη ξένη γλώσσα , υπολογιστές και μόρια αναπλήρωσης/ωρομισθίας.............είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός