*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 32285 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ06
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 05:44:16 pm »
Εγώ πιστεύω ότι και για τα ΖΕΠ θα πάρουν ειδικότητες και γενικά ότι δεν μπορεί να μην υπάρξει Δ' φάση.Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι μπορεί να βγαίνουν λίγοι ΑΚΩ και ΑΜΩ μαζί, όπως πέρσι μετά από κάποια στιγμή.
ΑΚΩ επαιρνε μονο η ββαθμια!Η αβαθμια απο τοτε που πηρε αμω...δεν ξανακαλεσε ακω...Κριμα να μην εχουμε καποιον απο ββαθμια να μας ενημερωνει...Παντως μας σκιζουν παιδια και οσον αφορα στο ταμειο ανεργειας...Εγω προσωπικα αν δουλεψω 4 μηνες φετος,θα βγω...γιατι εχω 4 και απο περισυ που δε βγηκα...αλλα το μεθεπομενο καλοκαιρι παλι δε βγαινω...Αν μας καλουν δεκεμβριο και μας βαζουν αμω 3 μερες(μας συμφερει απο αποψη βενζινης βεβαια)απο ενσημα ομως...χαλια!Ειναι κριμα πραγματικα και ανεργοι και χωρις ταμειο!Το φροντιστηριο παντως συμφερε απο αποψη ενσημων....μονο!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:32:20 »

Αποσυνδεδεμένος daffodils

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 05:51:34 pm »
Joanna, όταν 2 από τα 3 σχολεία συστεγάζονται κάνεις κανονικά εφημερίες σε ένα από τα 3 σχολεία. Αν και τα 3 είναι σε διαφορετικούς χώρους απαλλάσσεσαι νομίμως από εφημερίες. Σε καμμία περίπτωση δεν κάνεις εφημερία σε 2ο σχολείο.
To see the World in a Grain of Sand And Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 05:54:43 pm »
Kαταρχάς, ευχαριστώ, αλλά αυτό λέει το ΦΕΚ;  ;)
Αφού λέει, όταν διδάσκουν σε περισσότερα από δύο σχολεία, από τα οποία τουλάχιστον το ένα βρίσκεται σε χωριστό κτήριο!

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=http%3A%2F%2Fwww.ypepth.gr%2Fdocs%2Fefhmeries_ekdromes_fek170.pdf&source=web&cd=1&ved=0CCMQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.alfavita.gr%2Fartro.php%3Fid%3D2786&ei=3zDBTv6YPMrysga8pp3PAw&usg=AFQjCNHbRv-YpkPzQKSOFj4AXM_G6kvHYg&cad=rja
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2011, 05:56:57 pm από Joanna Bear »
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος Κλεοπάτρα.Μ

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 05:57:19 pm »
Εγώ πιστεύω ότι και για τα ΖΕΠ θα πάρουν ειδικότητες και γενικά ότι δεν μπορεί να μην υπάρξει Δ' φάση.Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι μπορεί να βγαίνουν λίγοι ΑΚΩ και ΑΜΩ μαζί, όπως πέρσι μετά από κάποια στιγμή.
ΑΚΩ επαιρνε μονο η ββαθμια!Η αβαθμια απο τοτε που πηρε αμω...δεν ξανακαλεσε ακω...Κριμα να μην εχουμε καποιον απο ββαθμια να μας ενημερωνει...Παντως μας σκιζουν παιδια και οσον αφορα στο ταμειο ανεργειας...Εγω προσωπικα αν δουλεψω 4 μηνες φετος,θα βγω...γιατι εχω 4 και απο περισυ που δε βγηκα...αλλα το μεθεπομενο καλοκαιρι παλι δε βγαινω...Αν μας καλουν δεκεμβριο και μας βαζουν αμω 3 μερες(μας συμφερει απο αποψη βενζινης βεβαια)απο ενσημα ομως...χαλια!Ειναι κριμα πραγματικα και ανεργοι και χωρις ταμειο!Το φροντιστηριο παντως συμφερε απο αποψη ενσημων....μονο!

Εγώ πάντως θα δω πως θα πάει η χρονιά γιατί σκέφτομαι να ψάξω δουλειά τον Ιούνιο εφ'όσον είναι σίγουρο κάθε χρόνο ότι μέχρι τον Νοέμβριο κάθομαι. Θ'αρχίσω από τα φροντιστήρια...προτιμώ να δουλεύω το καλοκαίρι από το να παραθερίζω και μετά από τον Σεπτέμβριο να παίρνω το laptop και να ξεροσταλιάζω 2-3 μήνες :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:32:20 »

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 05:59:12 pm »
Joanna, όταν 2 από τα 3 σχολεία συστεγάζονται κάνεις κανονικά εφημερίες σε ένα από τα 3 σχολεία. Αν και τα 3 είναι σε διαφορετικούς χώρους απαλλάσσεσαι νομίμως από εφημερίες. Σε καμμία περίπτωση δεν κάνεις εφημερία σε 2ο σχολείο.
Άσε που μιλάμε πάντα για εφημερία στο σχολείο όπου έχεις τις περισσότερες ώρες (το σχολείο τοποθέτησης συνήθως δηλαδή), όχι σε κάποιο οποιοδήποτε από τα τρία. Μόνο εγώ το καταλαβαίνω έτσι;  ??? ??? ???
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 06:25:54 pm »
Παιδιά καλησπέρα!!Τι είναι τα ΖΕΠ?...

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 08:56:13 pm »
Ενυσχυτικα φροντιστηριακα τμηματα...κατι σαν προσθετη...εχουν βγαλει οι περιφερειες τον καταλογο με τα σχολεια που θα λειτουργησουν σαν ζεπ.

Αποσυνδεδεμένος marathes

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 08:57:47 pm »
Ενισχυτκα...σορυ γαι το ορθογραφικο...δες πανω πανω στο φορουμ τελευταια νεα

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 12:49:03 am »
ανοιξε και θεμα Δ' φαση? τωρα το ειδα!
εγω αρχισα να ψαχνω για αλλη δουλεια για καλο και για κακο...

τελικά δεν έχει κενά στην Κοζάνη;

εχει στην πρωτοβαθμια! θα τα δηλωσουν αυτες τις μερες λεει!

Γιατί πιο πριν τι έκαναν; κρυφά τα είχαν απο το υπουργείο;;;; Τι να πώ... Υπάρχουν κενά για ακω ή για αμω;
Εγώ ελπίζω σε εκείνο το ένα κενό στην Φλώρινα αν δεν το θέλει κάποιος πριν απο εμένα και αν δεν εξαφανίστηκε δια μαγείας. Αλλα επειδή είναι πολλά τα 'αν' έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι άλλο θα κάνω και το πρώτο που σκέφτηκα είναι να ξαναπιάσω τα Ιταλικά μου... 

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 01:02:02 am »
ανοιξε και θεμα Δ' φαση? τωρα το ειδα!
εγω αρχισα να ψαχνω για αλλη δουλεια για καλο και για κακο...

τελικά δεν έχει κενά στην Κοζάνη;

εχει στην πρωτοβαθμια! θα τα δηλωσουν αυτες τις μερες λεει!

Γιατί πιο πριν τι έκαναν; κρυφά τα είχαν απο το υπουργείο;;;; Τι να πώ... Υπάρχουν κενά για ακω ή για αμω;
Εγώ ελπίζω σε εκείνο το ένα κενό στην Φλώρινα αν δεν το θέλει κάποιος πριν απο εμένα και αν δεν εξαφανίστηκε δια μαγείας. Αλλα επειδή είναι πολλά τα 'αν' έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι άλλο θα κάνω και το πρώτο που σκέφτηκα είναι να ξαναπιάσω τα Ιταλικά μου...
πραγματικα οι περισσοτεροι/ες που δεν κληθηκαν αναπληρωτες/τριες κανουν μαθηματα ξενων γλωσσων η παρακολουθουν μαθηματα πιστοποιησης για υπολογιστες..............ολα για τα μορια!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 01:09:03 am »
πραγματικα οι περισσοτεροι/ες που δεν κληθηκαν αναπληρωτες/τριες κανουν μαθηματα ξενων γλωσσων η παρακολουθουν μαθηματα πιστοποιησης για υπολογιστες..............ολα για τα μορια!!!!!!!!

Όχι όλα. Μόνο αυτά που με βολεύουν.

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 01:27:52 am »

η αλήθεια είναι οτι κλάδος της αγγλικής εχει τους περισσότερους απόφοιτους με μεταπτυχιακό, δεύτερη ξένη γλώσσα , υπολογιστές και μόρια αναπλήρωσης/ωρομισθίας.............είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός :'( :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 02:11:10 am »

η αλήθεια είναι οτι κλάδος της αγγλικής εχει τους περισσότερους απόφοιτους με μεταπτυχιακό, δεύτερη ξένη γλώσσα , υπολογιστές και μόρια αναπλήρωσης/ωρομισθίας.............είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός :'( :'( :'( :'(

Ναι μάλλον έχεις δίκιο σε αυτό αλλά πιστεύω οτι η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. π.χ. τα άτομα που πέρασαν με ΑΣΕΠ δεν ήταν όλοι τους τα μυαλά, ή δεν είχαν όλοι γλώσσες και μεταπτυχιακά.  Επίσης το να μπείς σε ένα ιδιωτικό σχολείο ή το να βρείς ένα πολύ καλό αφεντικό σε ένα φροντιστήριο που θα σου δώσει πλήρες ωράριο και θα σε πληρώνει καλά μπορεί και αυτό να είναι θέμα τύχης.

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 09:31:41 am »
Καλημέρα συνάδελφοι! Γνωρίζει κανείς τίποτε για δευτεροβάθμια? Μήπως catwoman έχεις νέα από ξαδέρφη?  :)
ΠΕ06

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144