0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι,κανει!Δες εδω:http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4620365 Eμενα οι ημερομηνιες με μπερδευουν,δε βγαζω ακρη...
Παράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 15, 2011, 03:50:17 pmΝαι,κανει!Δες εδω:http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4620365 Eμενα οι ημερομηνιες με μπερδευουν,δε βγαζω ακρη...ok , δεν βγαζω ακρη με την χρονικη διαρκεια αλλα παλι να μπω στη διαδικασια να δωσω εξετασεις πολυ μου τη δινει
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 15, 2011, 03:55:13 pmΠαράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 15, 2011, 03:50:17 pmΝαι,κανει!Δες εδω:http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4620365 Eμενα οι ημερομηνιες με μπερδευουν,δε βγαζω ακρη...ok , δεν βγαζω ακρη με την χρονικη διαρκεια αλλα παλι να μπω στη διαδικασια να δωσω εξετασεις πολυ μου τη δινει Εσυ ποτε το πηρες?
Oχι...Απ'ο.τι καταλαβαινω μονο ανανεωση πρεπει να το κανεις....Οχι να ξαναδωσεις...Παρε ενα τηλ για καλο κ για κακο!Και ενημερωσε μας αν θες...
Εγω παλι ξερω Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Internet, Mulitmedia Applications κι αρκετα ακομη σχετικα, εχω χαρτι σεμιναριων απο το London Computer Council, αλλα δεν εχω επισημη πιστοποιηση-ECDL, λ.χ.. Το σκεφτομουν, αλλα αναρωτιεμαι...ξερει κανεις αν απλα μπορεις να πας να δωσεις η τα μαθηματα ειναι υποχρεωτικα;
Παράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 15, 2011, 04:04:21 pmOχι...Απ'ο.τι καταλαβαινω μονο ανανεωση πρεπει να το κανεις....Οχι να ξαναδωσεις...Παρε ενα τηλ για καλο κ για κακο!Και ενημερωσε μας αν θες...θα πρεπει να παρω αθηνα αφου το κεντρο που εδωσα εχει κλεισει.............φανταζομαι τα κεντρικα στην αθηνα θα ξερουν, εσυ το εκανες καθε χρονο ανανεωση? εγω δεν το εκανα ποτε!
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 15, 2011, 04:06:43 pmΠαράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 15, 2011, 04:04:21 pmOχι...Απ'ο.τι καταλαβαινω μονο ανανεωση πρεπει να το κανεις....Οχι να ξαναδωσεις...Παρε ενα τηλ για καλο κ για κακο!Και ενημερωσε μας αν θες...θα πρεπει να παρω αθηνα αφου το κεντρο που εδωσα εχει κλεισει.............φανταζομαι τα κεντρικα στην αθηνα θα ξερουν, εσυ το εκανες καθε χρονο ανανεωση? εγω δεν το εκανα ποτε! Eγω δεν εχω βρε ecdl,σου ειπα..θα παω να δωσω λιγο πριν τον ασεπ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!
Παράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 15, 2011, 04:08:56 pmΠαράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 15, 2011, 04:06:43 pmΠαράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 15, 2011, 04:04:21 pmOχι...Απ'ο.τι καταλαβαινω μονο ανανεωση πρεπει να το κανεις....Οχι να ξαναδωσεις...Παρε ενα τηλ για καλο κ για κακο!Και ενημερωσε μας αν θες...θα πρεπει να παρω αθηνα αφου το κεντρο που εδωσα εχει κλεισει.............φανταζομαι τα κεντρικα στην αθηνα θα ξερουν, εσυ το εκανες καθε χρονο ανανεωση? εγω δεν το εκανα ποτε! Eγω δεν εχω βρε ecdl,σου ειπα..θα παω να δωσω λιγο πριν τον ασεπ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο!οπως φαινεται ειναι και η καλυτερη λυση, αλλα εαν αργησει να κανει ασεπ θα πρεπι να τριετια να δινουμε εξετασεις.......ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: SilverPhoenix στις Νοεμβρίου 15, 2011, 04:03:36 pmΕγω παλι ξερω Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Internet, Mulitmedia Applications κι αρκετα ακομη σχετικα, εχω χαρτι σεμιναριων απο το London Computer Council, αλλα δεν εχω επισημη πιστοποιηση-ECDL, λ.χ.. Το σκεφτομουν, αλλα αναρωτιεμαι...ξερει κανεις αν απλα μπορεις να πας να δωσεις η τα μαθηματα ειναι υποχρεωτικα;Δεν ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα...Μπορεις να πας να δωσεις σε ενα εξουσιοδοτημενο κεντρο αλλα θα πρεπει να βγαλεις καρτα...70ε νομιζω,και 38ε η ενοτητα κυμαινονται...δες στο link που ανεφερα πιο πανω,το alfakatartisi.gr
Παράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 15, 2011, 04:06:48 pmΠαράθεση από: SilverPhoenix στις Νοεμβρίου 15, 2011, 04:03:36 pmΕγω παλι ξερω Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Internet, Mulitmedia Applications κι αρκετα ακομη σχετικα, εχω χαρτι σεμιναριων απο το London Computer Council, αλλα δεν εχω επισημη πιστοποιηση-ECDL, λ.χ.. Το σκεφτομουν, αλλα αναρωτιεμαι...ξερει κανεις αν απλα μπορεις να πας να δωσεις η τα μαθηματα ειναι υποχρεωτικα;Δεν ειναι υποχρεωτικα τα μαθηματα...Μπορεις να πας να δωσεις σε ενα εξουσιοδοτημενο κεντρο αλλα θα πρεπει να βγαλεις καρτα...70ε νομιζω,και 38ε η ενοτητα κυμαινονται...δες στο link που ανεφερα πιο πανω,το alfakatartisi.grΕυχαριστω πολυ! :)Θα το τσεκαρω-ολο ελεγα να το κανω κι ολο το αφηνα, αλλα πρεπει καποια στιγμη να γινει!