*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 32229 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ06
« Απάντηση #112 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 11:38:27 pm »
Mπράβο βρε Έφη, άντε καλή αρχή.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:04:56 »

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 11:52:34 pm »
Εγώ πάντως planety πρώτη φορά το ακούω. Τώρα αν ήμουν στην θέση σου θα επιχειρούσα μία επίσκεψη στο Υπουργείο.Δεν ξέρω καθόλου πως γίνεται αυτό με τους καταλόγους αλλά δεν ανανεώθηκαν τώρα οι δικοί μας, έχουν καιρό.

ναι αλλα πως αποδεικνυεις οτι πριν απο λιγο καιρο ημουν εκατο θεσεις πανω;; θα μου πουνε οτι ετσι ειναι η καταταξη..
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος daffodils

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 11:58:17 pm »
Εγώ πάντως planety πρώτη φορά το ακούω. Τώρα αν ήμουν στην θέση σου θα επιχειρούσα μία επίσκεψη στο Υπουργείο.Δεν ξέρω καθόλου πως γίνεται αυτό με τους καταλόγους αλλά δεν ανανεώθηκαν τώρα οι δικοί μας, έχουν καιρό.

ναι αλλα πως αποδεικνυεις οτι πριν απο λιγο καιρο ημουν εκατο θεσεις πανω;; θα μου πουνε οτι ετσι ειναι η καταταξη..
Νομίζω ότι έχω σώσει τον πρώτο πίνακα του Σεπτεμβρίου, όπως και τους εκκαθαρισμένους μετά από κάθε φάση. Στείλε μου το μέιλ σου σε πμ να σου τους στείλω να το σιγουρέψεις.
To see the World in a Grain of Sand And Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος SilverPhoenix

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 12:00:44 am »
Ξερει κανεις, οι σημερινοι αναπληρωτες, ειμαστε με ΕΣΠΑ η μεσω προυπολογισμου;
Dream a little dream of me...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:04:56 »

Αποσυνδεδεμένος daffodils

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 12:22:54 am »
εφόσον δεν αναφέρει ΕΣΠΑ, είμαστε μέσω προυπολογισμού. Και από ότι θυμάμαι από πέρισι η Α' Αθήνας ήταν τυπικότατη στις πληρωμές. Δεν ξέρω βέβαια που είσαι εσύ...
To see the World in a Grain of Sand And Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος SilverPhoenix

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 12:51:02 am »
εφόσον δεν αναφέρει ΕΣΠΑ, είμαστε μέσω προυπολογισμού. Και από ότι θυμάμαι από πέρισι η Α' Αθήνας ήταν τυπικότατη στις πληρωμές. Δεν ξέρω βέβαια που είσαι εσύ...

Dream a little dream of me...

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 12:34:19 pm »
τελικα είμαι οντως ξανθιά, ολα ενταξει με τη θεση στον πινακα! εγω ειχα δει ο,τι ηθελα.. ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 12:37:09 pm »
τελικα είμαι οντως ξανθιά, ολα ενταξει με τη θεση στον πινακα! εγω ειχα δει ο,τι ηθελα.. ;D ;D

Μήπως μπήκες καταλάθος σε πίνακα άλλου κλάδου κ είδες εκεί το ονομά σου?  :P :P :P
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 01:16:24 pm »

Μήπως μπήκες καταλάθος σε πίνακα άλλου κλάδου κ είδες εκεί το ονομά σου?  :P :P :P

οχι καλε, αλλα ειχα δει στις προηγουμενες προσληψεις οτι εφτασε ως το 1020 περιπου και τοτε χαρηκα και ειπα οτι μπορει στην επομενη και να ειμαι, και χθες που κοιταξα τους πινακες, ειχα μεινει με την εντυπωση οτι εγω ειμαι στο 1020 κι οχι 100 νουμερα πιο κατω.. κι ετσι οταν με ειδα εκει, επαθα σοκ!!  ;D ;D ;D αμα σου λεω ξανθια... τελειως!!!

Αποσυνδεδεμένος Τάνια84

• Έμπειρο μέλος
  • Smile!Things will eventually get better!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 02:01:34 pm »

οχι καλε, αλλα ειχα δει στις προηγουμενες προσληψεις οτι εφτασε ως το 1020 περιπου και τοτε χαρηκα και ειπα οτι μπορει στην επομενη και να ειμαι, και χθες που κοιταξα τους πινακες, ειχα μεινει με την εντυπωση οτι εγω ειμαι στο 1020 κι οχι 100 νουμερα πιο κατω.. κι ετσι οταν με ειδα εκει, επαθα σοκ!!  ;D ;D ;D αμα σου λεω ξανθια... τελειως!!!
Χαχαχαχα!!!  ;D ;D ;D ;D ;D
Μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε σένα!

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 05:40:05 pm »
Καταρχάς, εμένα με πήραν Δευτεροβάθμια στη β' φάση και η μία συνάδελφος των Αγγλικών σε ένα από τα σχολεία που πηγαίνω, μου είπε ότι κενά υπάρχουν! Της Αγγλικής, εννοείται... Και το κενό του συγκεκριμένου σχολείου το είχαν δώσει από την αρχή της χρονιάς, δεν προέκυψε από τις τελευταίες αποσπάσεις, όπως μου είχαν πει από τη Διεύθυνση! Μακάρι να ήξερα ποια ακριβώς είναι η αλήθεια.
Παράθεση
Joanna Bear, που υπάρχουν τα κενα που σου είπε η συνάδελφος α/ θμια ή β/θμια?

Hράκλειο Κρήτης! Στη Δευτεροβάθμια!
Μάλιστα, το ξανατσέκαρα και ρώτησα τη συνάδελφο που μου το πρωτοείπε, η οποία και μου το επιβεβαίωσε. Δεν ήξερε να μου πει ποια ακριβώς ήταν τα κενά, αλλά ήταν σίγουρη για την ύπαρξή τους.
Σήμερα μιλούσα με τον Διευθυντή του ενός Γυμνασίου στο οποίο πηγαίνω, ο οποίος με ρωτούσε για την τελευταία φάση αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας, αλλά δεν μπορούσα να του πω λεπτομέρειες, γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο αυτό. Περιμένει πώς και πώς Φυσικομαθηματικούς! Το κατάντημά μας είναι απίστευτο! Και μιλάμε για ένα από τα πιο κεντρικά σχολεία της πόλης του Ηρακλείου!
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 05:44:46 pm »
Καταρχάς, εμένα με πήραν Δευτεροβάθμια στη β' φάση και η μία συνάδελφος των Αγγλικών σε ένα από τα σχολεία που πηγαίνω, μου είπε ότι κενά υπάρχουν! Της Αγγλικής, εννοείται... Και το κενό του συγκεκριμένου σχολείου το είχαν δώσει από την αρχή της χρονιάς, δεν προέκυψε από τις τελευταίες αποσπάσεις, όπως μου είχαν πει από τη Διεύθυνση! Μακάρι να ήξερα ποια ακριβώς είναι η αλήθεια.
Εδώ μου λένε από το άλλο σχολείο ότι χρειάζονται Φυσικούς και Μαθηματικούς και στο κανονικό ωράριο, αλλά και στα τμήματα ένταξης! Όλα αυτά δε εντός της πόλης του Ηρακλείου...

Eπανέρχομαι όμως στο θέμα με τις εφημερίες, γιατί όπως το λέει το ΦΕΚ, απαλλάσσονται αυτών οι διδάσκοντες σε πάνω από δύο σχολεία.
Λέει, όταν διδάσκουν σε περισσότερα από δύο σχολεία, από τα οποία τουλάχιστον το ένα βρίσκεται σε χωριστό κτήριο... Τι σημασία έχει αν τα δύο συστεγάζονται, το ΦΕΚ λέει τα παραπάνω.
Παρακαλώ, όποιος γνωρίζει κάτι με βεβαιότητα, ας απαντήσει...

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=http%3A%2F%2Fwww.ypepth.gr%2Fdocs%2Fefhmeries_ekdromes_fek170.pdf&source=web&cd=1&ved=0CCMQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.alfavita.gr%2Fartro.php%3Fid%3D2786&ei=3zDBTv6YPMrysga8pp3PAw&usg=AFQjCNHbRv-YpkPzQKSOFj4AXM_G6kvHYg&cad=rja
Joanna εγώ σου απάντησα με βάση αυτά που έμαθα πέρισι από αιρετό, όχι από κάποιο Φεκ. 'Ετσι είχα μάθει ότι και ως 3τεκνη απαλλασσόμουν από εφημερίες έστω κι αν τις έκανα τελικά. 'Οταν το ΦΕΚ λέει πάνω από 2 σχολεία δεν εννοεί 2 αλλά 3 και πάνω. Τώρα για τα συστεγαζόμενα... διαβάζοντας το ΦΕΚ διαπιστώνω ότι σε καμμία περίπτωση δεν μπορούν να σε υποχρεώσουν να κάνεις εφημερία αν 1 από τα σχολεία είναι σε άλλο χώρο. Οπότε στην περίπτωσή σου απαλλάσσεσαι ;)  'Αλλωστε πόσα σχολικά συγκροτήματα υπάρχουν με 3-4 σχολεία στον ίδιο χώρο?
Sorry για την παρανόηση. Νομίζω επίσης ότι απαλλάσσεσαι και από κάθε εξωδιδακτική δραστηριότητα επιχειρηθεί να σου ανατεθεί. ??? ???
Σ'ευχαριστώ πολύ.
Έτσι κάπως αντιλαμβάνομαι και ερμηνεύω και εγώ το ΦΕΚ.
Οι αιρετοί δεν είναι ενημερωμένοι. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις. Αν δεν ψάξουμε μόνοι μας, άσ'το...

Τώρα, εάν κάνουμε τις εφημερίες από τη δική μας καλή θέληση, άλλο πακέτο... ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2011, 05:53:22 pm από Joanna Bear »
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 09:33:53 pm »
Aπίστευτο! Ο κύριος Καψαλάκης λέει ότι τα ολοήμερα σχολεία στο Ηράκλειο δεν έχουν ακόμα Αγγλικά!!!

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 01:22:03 pm »
Aπίστευτο! Ο κύριος Καψαλάκης λέει ότι τα ολοήμερα σχολεία στο Ηράκλειο δεν έχουν ακόμα Αγγλικά!!!
Παράθεση

Joanna Bear, που το λέει αυτο?....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653