PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ06 Αγγλικής γλώσσας
(Συντονιστής:
MARKOS
)
Διάβασμα για ΑΣΕΠ
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
...
9
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Διάβασμα για ΑΣΕΠ (Αναγνώστηκε 34128 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
catwoman
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Διάβασμα για ΑΣΕΠ
«
στις:
Ιουλίου 30, 2007, 05:14:55 pm »
Tweet
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 31, 2007, 02:25:26 pm από Lenazagor
»
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: ΔΙΑ
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 12:10:44 »
pariel
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
«
Απάντηση #1 στις:
Ιουλίου 30, 2007, 05:19:54 pm »
Παράθεση από: catwoman στις Ιουλίου 30, 2007, 05:14:55 pm
Καταγράφηκε
www.bibliupoli.gr
catwoman
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #2 στις:
Ιουλίου 31, 2007, 02:09:11 pm »
εχεις δικαιο σε αυτο αλλα μου εκανε εντυπωση ότι το θεμα που επεσε σε μας τους αγγλικους (Wikipedia) ήταν περιπου το ιδιο με καποιο που συναντησα στο βιβιλιο του Μπονια. Παρακαλω αν καποιος απο εσας εδωσε ΑΣΕΠ με βοηθεια φροντηστηριου ας μου πει αν βοηθηθηκε ή όχι γιατί μενω σε νησι του ΑΙγαίου και αν αποφασισω να παρακολουθησω φροντηστηριο θα ειναι πολυ δύσκολο για μενα. Τουλάχιστον να αξιζει...
Καταγράφηκε
sevi
Νέο μέλος
Απ: Διάβασμα για ΑΣΕΠ
«
Απάντηση #3 στις:
Αυγούστου 01, 2007, 09:53:33 pm »
catwoman ειμουν απο τις τυχερες, και επιτυχουσα και διοριστεα. απο βιβλια, τα ψυχοπαιδαγωγικα του μπονια (Μ. Χρυσος) και τα παιδαγωγικαι απο ελληνικα γραμματα. παρακολουθησα και καποια μαθηματα για την ειδικη σε φροντηστηριο, αλλα οχι στο μπονια, γιατι δεν μου αρεσε το προγραμμα που ειχε -8 ωρες την ημερα σε περιπτωση που ηθελες να παρακολουθησεις και τις 3 ενοτητες. αυτα, ελπιζω να σε βοηθησα καπως!
«
Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 03, 2007, 08:18:15 pm από sevi
»
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 12:10:44 »
catwoman
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #4 στις:
Αυγούστου 02, 2007, 09:20:01 am »
sevi αφιερωσες πολύ χρονο στο διαβασμα? ειχες και προυπηρεσία ή περασες καθαρα με βαθμο ΑΣΕΠ? Ποτε αποφοιτησες? ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ
Καταγράφηκε
sevi
Νέο μέλος
«
Απάντηση #5 στις:
Αυγούστου 02, 2007, 09:35:02 pm »
μια χαρα δεν υπαρχει προβλημα!! δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα με το διαβασμα! περισυ τελειωσα και προλαβα ασεπ, εκανα φετος και ΠΔΣ λιγες ωρες, αλλα στον ασεπ δεν μετραει η προυπηρεσια ουτως η αλλως!!
Καταγράφηκε
catwoman
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #6 στις:
Αυγούστου 02, 2007, 10:48:20 pm »
το γνωστικό δεν σε δυσκολεψε καθόλου? πως σου φανηκε? γιατι εγω εκει πατωσα.........
Καταγράφηκε
Miss Elenious
Επισκέπτης
«
Απάντηση #7 στις:
Αυγούστου 03, 2007, 10:28:39 am »
Γεια και από μενα.
Ειμαι διοριστέα του τελευταίου ΑΣΕΠ και επιτυχουσα στους δύο προηγούμενους. Επιτρεψτε μου να πω οτι δεν θεωρω τον ΑΣΕΠ κριτηριο γνωσεων και επιστημονικης καταρτισης. Γι' αυτα έχεις κριθεί τεσσερα χρονια απο τους καθηγητες της σχολης και δεν γίνεται να κριθεις μέσα σε 4 ώρες.
Επίσης δεν θεωρω οτι τα φροντιστήρια βοηθάνε. Εχουν πέσει κατά καιρους στα χερια μου διαφορες σημειωσεις αλλα με μια γρήγορη ματια κατάλαβα οτι μαλλον είχαν γραφτεί για λόγους εντυπωσιασμου με τις υπερβολες που περιειχαν και βαριόμουν απιστευτα να αφιερωσω χρόνο να τις διαβασω. Είναι δυσκολο όταν έχεις τόσες ώρες μάθημα και τρεξιμο να εχεις και την πνευματική ηρεμία για μελετη μπουρδων.
Αυτό που εμένα με βοήθησε είναι η διδασκαλία στην πράξη, και η αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα στην τάξη. Οταν αντιμετωπιζα κάποιο προβλημα το οποιο δεν ηξερα πως να το χειριστω έκανα την έρευνα μου στο διαδίκτυο τοσο σε παιδαγωγικά οσο και σε θέματα διδακτικης. Οσον αφορα το γνωστικό με βοηθησε νομίζω το οτι διδασκω proficiency απο τοτε που ξεκίνησα. Η αναλυση κειμένων δεν διαφέρει πολυ.
Γενικά μην τρελαινεστε με τον ΑΣΕΠ. Είναι αστάθμητος παράγοντας και δεν σας καταξιωνει ως καθηγητες. Ναι, φυσικά να κάνετε την προσπάθεια σας, αλλα μέσα σε λογικά πλαισια. Αυτά οσον αφορα τον κλαδο μας. Ελπίζω να βοήθησα
Καταγράφηκε
sevi
Νέο μέλος
«
Απάντηση #8 στις:
Αυγούστου 03, 2007, 08:17:49 pm »
catwoman και γω στο γνωστικο τα βρηκα λιγο σκουρα ( 80-85 σε ολα τα υπολοιπα και 65 στο γνωστικο ειναι μια σεβαστη διαφορα!!)
miss elenious συμφωνω απολυτα με οσα ειπες!! στην πραξη τα πραγματα ειναι διαφορετικα απο την θεωρια του ασεπ, ασε που δεν γινεεται να γυριζει και ολη η ζωη σου γυρω απο τον διαγωνισμο!!
Καταγράφηκε
ΙΟΡΔΑΝΗΣ
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #9 στις:
Αυγούστου 04, 2007, 03:34:42 pm »
Διάβασα 8 μήνες 2-3 ώρες την ημέρα σταθερά Κυριακές και γιορτές. Μιλάμε για τα φιλολογικά που η ύλη είναι απείρως μεγαλύτερη. Φροντιστήριο όχι. Σχολικά βιβλία για την ύλη και τα ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ του Κάτσικα - Θεριανού από ΠΑΤΑΚΗ. Στην αρχή άρχισα με Ματαγγούρα αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα και ευτυχώς τα παράτησα. Ήμουν τυχερός στα θέματα που έπεσαν και κυρίως στα παιδαγωγικά γιατί σχεδόν όλα τα είχα διαβασμένα. Θέλει μονοκαλλιέργεια η υπόθεση αυτή και βεβαίως και τύχη. Τώρα τρέχω μα το στρατό να προφτάσω να διοριστώ του χρόνου. Καλή τύχη σε όσους τώρα μπαίνουν στο διάβασμα για τον επόμενο ΑΣΕΠ
Καταγράφηκε
androniki
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
ΠΕ06
«
Απάντηση #10 στις:
Αυγούστου 04, 2007, 03:46:35 pm »
Λοιπόν, εγώ πήρα ένα βιβλίο με παιδαγωγικά θέματα ειδικά για τον κλάδο μας (ΠΕ06) και ασχολήθηκα το πολύ δύο Σαββατοκύριακα πριν τον διαγωνισμό. Περισσότερο έριξα ματιά παρά διάβασα. Φροντιστήριο ούτε για πλάκα εδώ στην επαρχία δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες και ούτε θα έμπαινα στη διαδικασία αυτή. Είμαι διοριστέα στους πρώτους εκατό και έδινα πρώτη φορά. Ίσως με βοήθησε το γεγονός ότι διάβαζα στην σχολή και τα έχω και πρόσφατα. Είμαι 25. Πιστεύω όμως ότι η απόδοση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον παράγοντα τύχη.
«
Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 04, 2007, 03:48:22 pm από androniki
»
Καταγράφηκε
“Never doubt that a small group of thoughtful committed citizens can change the world; indeed it is the only thing that ever has.”
Melmelmelmel
Νέο μέλος
«
Απάντηση #11 στις:
Μαρτίου 21, 2008, 11:44:03 am »
androniki, μηπως μπορεις να μου αναφερεις ποιο βιβλιο με παιδαγωγικα θεματα για ΠΕ 06 διαβαζες;
Καταγράφηκε
hmemet
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #12 στις:
Απριλίου 05, 2008, 01:11:01 am »
Σου προτεινω να διαβασεις το Ευρωπαικο Κοινο Πλαισιο Αναφορας για την εκμαθηση των ξενων γλωσσων το οποιο εχει πολλες γλωσσωλογικες εννοιες .Ειναι οτι πρεπει για τα παιδαγωγικα του κλαδου μας. (ΠΕ 06 ). Το βιβλιο υπαρχει στο ιντερνετ σε μορφη pdf. Κατεβασε το και μετα δες τα θεματα που εχουν πεσει το 2005 2007.
Περιμενω τις εντυπωσεις σου!
GOOD LUCK !!
Καταγράφηκε
edipmet
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #13 στις:
Απριλίου 06, 2008, 04:11:27 pm »
εγω εξακολουθω να πιστευω οτι πολυς-λιγος!!!τι εννοω: κατα την ταπεινη μου αποψη τα θέματα ειναι τοσο εκτενη που χρειαζεται περισσοτερος χρονος για να σκεφθεις και να αναπτυξεις,ειδικα καποια θεματα στη διδακτικη οπου πρεπει να σχεδιασουμε μαθημα η μερος μαθηματος.Η πιεση χρονου και ο ογκος των θεματων μειωνουν την αποδοση μας.Απαυτη την αποψη ο χρονος ειναι λιγος...
Απτη αλλη μια ωρα αναμονης κ 4 ωρες συνεχους γραψιματος πανω στο ξυλινο καρεκλακι του μαθητη ειναι οχι μονο εξοντωτικες αλλα και απανθρωπες. Ισως οι πιο νεες δεν εχουν προβλημα δεν ξερω παιδια , εγω παντως πιαστηκα απο τις 2 ωρες και η ακινησια μου εσπασε τα νευρα.Δεν εχω συνηθισει να καθομαι 5 ωρες σε ξυλινη καρεκλα χωρις διαλειμμα (χωρις τσιγαρο,καλα αυτο ειναι δικο μου προβλημα ας προσεχα).Η μεση μου και ο απαυτος μου πονουσαν και επιπλεον σκουπιζα το χερι μου απτον ιδρωτα για να συνεχισω το γραψιμο που σημαινει οτι δεν υπηρχε περιθωριο να σταματησω για λιγο.Επιστημονικα στοιχεια δε λενε οτι ο εγκεφαλος συγκεντρωνεται και αποδιδει για καποια λεπτα της ωρας και μετα χρειαζεται διαλειμμα;Συμφωνα με αυτο ο καθενας μας θα ειχε αποδωσει καλυτερα σε μονοωρη η διωρη εξεταση αντι σε τετραωρη.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
...
9
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση