0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας κι από μένα. Μόλις έγινα μέλος..Από εδώ και πέρα, να άρω το 'Παιδαγωγική Ψυχολογία' του Καψάλη ή τη 'Σχολική Τάξη' του Ματσαγγούρα; Φίλες μου μου είπαν ότι το δεύτερο είναι λίγο 'βαρύ'.. Μου πρότειναν κι ένα 'Κλάδος Αγγλικής - Ειδική Διδακτική', το έχει υπόψη του κάποιος; Γιατί δεν το βρήκα πουθενά να ανφέρεται στο Ιντερνετ.
Παράθεση από: Carmencita στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 11:56:31 pmΓεια σας κι από μένα. Μόλις έγινα μέλος..Από εδώ και πέρα, να άρω το 'Παιδαγωγική Ψυχολογία' του Καψάλη ή τη 'Σχολική Τάξη' του Ματσαγγούρα; Φίλες μου μου είπαν ότι το δεύτερο είναι λίγο 'βαρύ'.. Μου πρότειναν κι ένα 'Κλάδος Αγγλικής - Ειδική Διδακτική', το έχει υπόψη του κάποιος; Γιατί δεν το βρήκα πουθενά να ανφέρεται στο Ιντερνετ.του Ματσαγγουρα τα βιβλία διαβαζονται πολυ δυσκολα...
Εντάξει πλάκα κάνεις τώρα...
Συνάδελφοι είμαι απο επαρχία και θέλω να πάω σε κάποιο φροντηστήριο το καλοκαίρι. Ποιο πιστεύετε ότι αξίζει τον
ΔΕΝ διαφημίζουμε φροντιστήρια στο φόρουμ!!!Κάνε τροποποίηση σε παρακαλώ, αλλιώς θα πρέπει να το αναφέρω στους συντονιστές.