0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 23, 2011, 02:28:30 pmΌπως ενημερώθηκα και διασταύρωσα, ζήτησαν απ' το Υπουργείο τα κενά (για το κανονικό πρόγραμμα) ως τη Δευτέρα.Σιγά σιγά, να μπαίνουμε στην 5η φάση του δράματος ή στην 6η, αν μεσολαβήσουν οι ΖΕΠ ...Μακάρι Αρίστο,αν και ο κυριούλης μου είπε χτες πως όλα τα κενά των φιλολόγων καλύφθηκαν με τη Δ' φάση.
Όπως ενημερώθηκα και διασταύρωσα, ζήτησαν απ' το Υπουργείο τα κενά (για το κανονικό πρόγραμμα) ως τη Δευτέρα.Σιγά σιγά, να μπαίνουμε στην 5η φάση του δράματος ή στην 6η, αν μεσολαβήσουν οι ΖΕΠ ...
Παράθεση από: inw στις Νοεμβρίου 23, 2011, 02:40:08 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 23, 2011, 02:28:30 pmΌπως ενημερώθηκα και διασταύρωσα, ζήτησαν απ' το Υπουργείο τα κενά (για το κανονικό πρόγραμμα) ως τη Δευτέρα.Σιγά σιγά, να μπαίνουμε στην 5η φάση του δράματος ή στην 6η, αν μεσολαβήσουν οι ΖΕΠ ...Μακάρι Αρίστο,αν και ο κυριούλης μου είπε χτες πως όλα τα κενά των φιλολόγων καλύφθηκαν με τη Δ' φάση.και η θεσσαλοννικη δεν ειχε και καλα κενα , αλλα μια χαρα τα βρηκαν στην Γ φαση...
Παράθεση από: eri02 στις Νοεμβρίου 23, 2011, 02:51:11 pmΠαράθεση από: inw στις Νοεμβρίου 23, 2011, 02:40:08 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 23, 2011, 02:28:30 pmΌπως ενημερώθηκα και διασταύρωσα, ζήτησαν απ' το Υπουργείο τα κενά (για το κανονικό πρόγραμμα) ως τη Δευτέρα.Σιγά σιγά, να μπαίνουμε στην 5η φάση του δράματος ή στην 6η, αν μεσολαβήσουν οι ΖΕΠ ...Μακάρι Αρίστο,αν και ο κυριούλης μου είπε χτες πως όλα τα κενά των φιλολόγων καλύφθηκαν με τη Δ' φάση.και η θεσσαλοννικη δεν ειχε και καλα κενα , αλλα μια χαρα τα βρηκαν στην Γ φαση...ετσι ειναι αλλα τι να πεις....νομιζω οτι θα μαθουμε ακριβως τα κενα μολις ανακοινωθει η επομενη φαση,,,ασε που υπαρχει περιπτωση να ανακοινωθει ΖΕΠ και επόμενη φαση μαζι...
Για όσους ενδιαφερόμαστε για την Ανατολική Αττική: το ένα κενό στο ΕΠΑΛ Λαυρίου παραμένει..
Νάστια, η παραπάνω ανακοίνωση αφορά την α/θμια. Για τη β/θμια είναι διαφορετικά τα πράγματα, τα ΖΕΠ αφορούν και τα φροντιστηριακά τμήματα και οι τάξεις υποδοχής έχουν 14 ώρες (αν δεν κάνω λάθος), πάντως μπορεί να περιλαμβάνουν και ΑΚΩ και ΑΜΩ.