0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα!!Πως μπορείτε να υπολογίσουμε την θέση μας μιας και δεν ξέρουμε αν άλλοι συνάδελφοι έχουν δηλώση τον νομό μας?
Παράθεση από: A06 στις Δεκεμβρίου 05, 2011, 08:41:10 amκαλημερα!!Πως μπορείτε να υπολογίσουμε την θέση μας μιας και δεν ξέρουμε αν άλλοι συνάδελφοι έχουν δηλώση τον νομό μας?πολυ σωστό αυτό, όμως στην αθηνα ειμαι, αθηνα εχω δηλωσει, θεωρω οτι ειναι περιζητητη.. θελω περιπου διακοσια ατομα να παρουν ακομα για να με παρουν.. δεν θα εχουν βαλει οι μισοι τουλαχιστον αθηνα;; ειναι ολοι τους πανω απο μενα... αρα... ετσι το σκεφτομαι, μπορει να κανω και λαθος...
Καλημέρα κι από μένα! Πλήρης απογοήτευση μετά τη δημοσίευση των κενών. Φέτος με βλέπω άνεργη, μιας και που να βρεις δουλειά σε φροντιστήριο τέτοια εποχή... από του χρόνου ξεχνούμε το δημόσιο...για θεσσαλονίκη περίμενα μιας και ως τώρα είχα εργαστεί έστω κι ως ωρομίσθια στα ολοήμερα. Τι λέτε από τη β/θμια ενδέχεται να υπάρξουν άλλες προσλήψεις ή να αρχίσω να ψάχνω άσχετες δουλειές? Και το χειρότερο για μένα δε θα μπορέσω να ασφαλίσω τη μπέμπα μου...καλή τύχη σε εσάς!