0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα κι από μένα! Πλήρης απογοήτευση μετά τη δημοσίευση των κενών. Φέτος με βλέπω άνεργη, μιας και που να βρεις δουλειά σε φροντιστήριο τέτοια εποχή... από του χρόνου ξεχνούμε το δημόσιο...για θεσσαλονίκη περίμενα μιας και ως τώρα είχα εργαστεί έστω κι ως ωρομίσθια στα ολοήμερα. Τι λέτε από τη β/θμια ενδέχεται να υπάρξουν άλλες προσλήψεις ή να αρχίσω να ψάχνω άσχετες δουλειές? Και το χειρότερο για μένα δε θα μπορέσω να ασφαλίσω τη μπέμπα μου...καλή τύχη σε εσάς!
Καλημέρα παιδιά! Ο Μπρατάκος τι κάνει??Δεν έχω και facebook να βλέπω καμία ανακοίνωσή του.
Πρώτη φορά ακούω νέο για τον ΑΣΕΠ ..εφιαλτική λέξη πραγματικά , μετά από τόσο καιρό. Τι λέει γι'αυτό το θέμα?
Πραγματικά δεν έβγαλα άκρη..σ'αυτό που έπρεπε να δοθεί λύση είναι η προυπηρεσία. Δηλ. τα μόρια δεν προσμετρούνται για χάρη του ΑΣΕΠ. Τώρα που δεν θα γίνει, γιατί δεν τα μετράνε κανονικά?
Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, έχει κανείς την διάθεση να πάρει κανένα τηλ να δούμε αν θα γίνουν προσλήψεις τούτη τη βδομάδα? εγω προσπαθώ να αποφεύγω να παίρνω στην πρωτοβάθμια γιατί μου ταράσσουν την ψυχική ηρεμία...