0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν ks10 το τηλέφωνο που μου έδωσες είναι για δευτεροβάθμια. Α'βάθμια πήρα στο 210 3443327 και μου είπε ότι αυτοί κάνουν ενέργειες και τώρα περιμένουν εντολές από την αγαπημένη πολιτική ηγεσία του κράτους μας. Γι'αυτή την εβδομάδα του είπα και μου απάντησε μάλλον γιατί δεν είναι στο χέρι μας. Ωραία..ας πάρω τηλέφωνο την Αννούλα τώρα να την ρωτήσω τα περαιτέρω
το πιο αστειο παντως ειναι οτι μερικοι δασκαλοι στο facebook του μπρατη γραφουν κατι βλακειες.. παραπονιουνται μερικοι κατω απο το 1500 τοσο γιατι δεν τους εχει παρει ακομα... ημαρτον ρε παιδια... κρατατε με γιατι θα κανω φονικο... εμεις τετοια νουμερα τα ειχαμε για ολη τη χρονια περσι κι αυτοι δουλευουν ασταματητα..
Παράθεση από: planety στις Δεκεμβρίου 06, 2011, 04:17:27 pmτο πιο αστειο παντως ειναι οτι μερικοι δασκαλοι στο facebook του μπρατη γραφουν κατι βλακειες.. παραπονιουνται μερικοι κατω απο το 1500 τοσο γιατι δεν τους εχει παρει ακομα... ημαρτον ρε παιδια... κρατατε με γιατι θα κανω φονικο... εμεις τετοια νουμερα τα ειχαμε για ολη τη χρονια περσι κι αυτοι δουλευουν ασταματητα..Γιατί να μην παραπονιούνται αν υπάρχουν κενά; (και απ ότι έχω ακούσει υπάρχουν ακόμα κενά σε ολοήμερα και παράλληλη στήριξη για τους δασκάλους). Οι μαθητές πρέπει να έχουν και τον δάσκαλο, και τον καθηγητή αγγλικών και όλους τους καθηγητές που έχει το πρόγραμμά τους. Να τα βάζεις με τους γονείς και την κυβέρνηση που θεωρούν τον δάσκαλο ως βασική ειδικότητα και εμάς ως δευτερεύουσα και καθυστερούν τις προσλήψεις μας όχι με τον δάσκαλο που περιμένει να προσληφθεί γιατί και αυτός θέλει να δουλέψει όπως και εμείς. Και λες 'αυτοί δουλεύουν ασταμάτητα..' είναι κακό που δουλεύουν ασταμάτητα; αν υπήρχαν εξίσου πολλά κενά για τους Αγγλικούς και αυτοί θα δούλευαν ασταμάτητα και δεν νομίζω οτι θα έπρεπε τότε να δικαιολογηθώ π.χ. στον Θεολόγο που δουλεύω περισσότερες ώρες απο αυτόν.
Planety δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες, γενικά μίλησα για το θέμα των δασκάλων.