*

Αποστολέας Θέμα: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???  (Αναγνώστηκε 30047 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 08:19:23 pm »
Θα αναζητήσω άμεσα και συστηματικά αξιοπρεπή δουλειά στο εξωτερικό. Όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα και ούτως ή άλλως θα με οδηγήσουν στην αναζήτηση δουλειά στο εξωτερικό αργά ή γρήγορα.

Σημαντικές πληροφορίες για όσους εκπαιδευτικούς (και όχι μόνο) αναζητήσουν εργασία σε άλλη χώρα της ΕΕ:
http://www.pde.gr/index.php?page=3554

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:01:57 »

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 08:35:36 pm »
Και ποιο εξωτερικό;
Παγκοσμίως η κρίση διογκώνεται και η ανεργία καλπάζει. :P
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 08:37:06 pm »
Και ποιο εξωτερικό;
Παγκοσμίως η κρίση διογκώνεται και η ανεργία καλπάζει. :P

Τα ελλείματα του Ευρωπαϊκού Νότου είναι πλεονάσματα του Ευρωπαϊκού
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 21, 2011, 08:41:33 pm από Dr_Michael »

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 08:40:23 pm »
Εγώ πάντως ξέρω ότι και στην Αγγλία έχουν σοβαρό πρόβλημα και στην Αμερική.
Αλλά και στη Γερμανία δεν είναι καλά τα πράγματα.
Αν δε αρχίσουν οι καταρρεύσεις των κρατών του νότου, η κατάσταση θα χειροτερεύσει.

Η κατάσταση θυμίζει την εποχή μετά το κραχ του 1929. ::)
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:01:57 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 08:48:59 pm »
ένα διαδραστικό "παιχνίδι" με το τι χρωστάει η κάθε χώρα

http://thepressproject.gr/external.php?link=http://bbc.in/vtXOxs&id=6549

Αποσυνδεδεμένος stathis4

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 08:53:59 pm »
Οσο κοβουμε οι καταναλωτες απο "πλασματικες" ή μη αναγκες, τοσο θεσεις εργασιας θα χανονται. Παντα ζουσα λιτα. τωρα θα ζησω σπαρτιατικά!

Αποσυνδεδεμένος corsair05

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 09:07:54 pm »
κι όμως!!! ακόμα και το ότι ο καθένας μας μιλάει με τις ώρες στο κινητό έχει ως ΑΜΕΣΗ παρενέργεια τη λειτουργία του κράτους: γιατί ας πούμε δεν έχουμε όλοι cosmote...αντίθετα, πολλοί πληρώνουν τρελά ποσά στην πολυεθνική vodafone / wind ....και οι θέσεις εργασίας που δίνουν αυτές οι εταιρείες σε σχέση με την ελληνική είναι τίποτα μπροστά στα κέρδη που τους αποφέρει η μανία μας να κάνουμε το κινητό την προέκταση του αυτιού μας...

το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά που αγοράζουμε ΙΚΕΑ αντί για neoset ή Heineken  αντί για Μύθος ή Hallmark αντί για Κάρτες της Εταιρείας Σπαστικών, ή ΝΟΥΝΟΥ αντί για 'ΟλΥΜΠΟ, ή  Barilla αντί για Μέλισσα κοκ.... βλέπεις πώς "πάει" η αλυσίδα;  ;) ;)

Με πρόθεση να διελευκάνω κάποια πράγματα γιατί τελευταία υπάρχει μια  προβολή "δήθεν" ελληνικών προιόντων που όντως φαντάζουν ελληνικά για κάποιον που δεν ξέρει ή δεν το έχει ψάξει λίγο παραπάνω  η  Αθηναική Ζυθοποιία (Heineken) διατηρεί 4 εργοστάσια στην Ελλάδα που παράγουν 6 μπύρες και ένα εμφιαλωμένο νερό απασχολώντας 1200 εργαζόμενους, συνεργάζεται με 4.530 Έλληνες προμηθευτές ενώ προμηθεύεται 40.000 τόνους Ελληνικού κριθαριού υψηλής ποιότητας. Η ΝΟΥΝΟΥ είναι σχεδόν η μόνη εταιρεία που επένδυσε στην Πάτρα τα τελευταία 6 χρόνια φιάχνοντας εκεί το εργοστάσιο για την παραγωγή γιαουρτιού και πολύ πρόσφατα επεκτάθηκε και στην παραγωγή γνωστού γάλακτος που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν εισαγόμενο αλλά τώρα παράγεται απο 100% Ελληνικό γάλα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 09:11:50 pm »
μμμμμ πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις corsair05!! ομολογώ δεν τα ήξερα!!

μπράβο στις εταιρείες αυτές -!!! αλλά και πάλι κάποια από τα κέρδη πάνε στις μητρικές ξένες εταιρείες....
ξέρεις μήπως κάποιες αμιγώς ελληνικές για να τις προτιμήσουμε;  :)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος jamais

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 09:22:16 pm »

Με πρόθεση να διελευκάνω κάποια πράγματα γιατί τελευταία υπάρχει μια  προβολή "δήθεν" ελληνικών προιόντων που όντως φαντάζουν ελληνικά για κάποιον που δεν ξέρει ή δεν το έχει ψάξει λίγο παραπάνω  η  Αθηναική Ζυθοποιία (Heineken) διατηρεί 4 εργοστάσια στην Ελλάδα που παράγουν 6 μπύρες και ένα εμφιαλωμένο νερό απασχολώντας 1200 εργαζόμενους, συνεργάζεται με 4.530 Έλληνες προμηθευτές ενώ προμηθεύεται 40.000 τόνους Ελληνικού κριθαριού υψηλής ποιότητας. Η ΝΟΥΝΟΥ είναι σχεδόν η μόνη εταιρεία που επένδυσε στην Πάτρα τα τελευταία 6 χρόνια φιάχνοντας εκεί το εργοστάσιο για την παραγωγή γιαουρτιού και πολύ πρόσφατα επεκτάθηκε και στην παραγωγή γνωστού γάλακτος που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν εισαγόμενο αλλά τώρα παράγεται απο 100% Ελληνικό γάλα.

οκ ολα αυτά, αλλά γιατι δε μας λες επισης  και για τα  τεράστια κερδη που εχουν αυτες οι εταιρειες τα οποια φεύγουν κάθε χρόνο  στο εξωτερικό ??
The day the child realizes that all adults are imperfect,
she/he becomes an adolescent.
The day she/he forgives them she/he becomes an adult.

Αποσυνδεδεμένος vasileios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 09:24:52 pm »
Από σοκολατοειδή μόνο οι ΙΟΝ, Γιωτης και Παπαδοπούλου είναι ελληνικές (ο Παυλίδης ανήκει προ πολλού στην Κραφτ).
"Δάσκαλε, δεν είμαι δοχείο να με γεμίσεις. Είμαι σπίρτο να με ανάψεις..." (Ι. Κακριδής)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 09:27:41 pm »
Τώρα που είπες Γιώτης....ξέρετε έχω αγοράσει τρεις.....φαρίν λακτέ μπισκότο για ώρα ανάγκης ( και λιγούρας) χαχαχαχαα με βρίσκετε υπερβολική; ρε παιδιά, ειλικρινά δεν έχω ιδέα πώς να κάνω prioritizing ...είναι πολύ καινούρια όλα αυτά για μένα....
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 09:36:04 pm »
Αγαπητή bitch αμιγώς ελληνικές δεν ξέρω αν πραγματικά υπάρχουν, τώρα ψάχνω και εγώ τα ελληνικά προιόντα και έχω συνηδητοποιήσει οτι δεν φτάνει μόνο ένα ελληνικό όνομα για να είναι το προιόν ελληνικό, συμφωνώ οτι σίγουρα κάποια από τα χρήματα πηγαίνουν στις μητρικές αλλά μου αρκεί πόσοι ζουν εδώ από τις εν λόγω εταιρείες που δεν διάλεξαν την εύκολη λύση να φύγουν στο εξωτερικό. Μακάρι να μας πει και κάποιος για οποιαδήποτε άλλη... :)

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 09:44:24 pm »

οκ ολα αυτά, αλλά γιατι δε μας λες επισης  και για τα  τεράστια κερδη που εχουν αυτες οι εταιρειες τα οποια φεύγουν κάθε χρόνο  στο εξωτερικό ??
Δεν ξέρω για τα τεράστια κέρδη που λες αλλά ξερω με σιγουριά οτι η Αθηναική Ζυθοποιία τα τελευταία 4 χρόνια έχει πληρώσει 1 δις Ευρώ σε φόρους του κράτους και τα τελευταία δέκα χρόνια έχει επενδύσει 500 εκατομύρια Ευρώ στην Ελληνική αγορά.  Αν δεν εχει κέρδη μια εταιρεία προφανώς όμως δεν έχει και λόγω ύπαρξης....

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 09:53:24 pm »
καλησπέρα και από εμένα. Προσωπικά δεν υπήρξα ποτέ ιδιαίτερα σπάταλο άτομο. Το κινητό μου χρεώνεται για κλήσεις που με φέρνουν σε επαφή με αγαπημένους φίλους, συγγενείς, συνεργάτες. Δεν βγαίνω πολύ έξω καθότι σπιτόγατος, δεν αγόραζα ποτέ μάρκες και φτιάχνω αρκετά καλλυντικά μόνη με υπέροχες συνταγές γιαγιάδων.  :) Παίρνω το αυτοκίνητο μόνο στη δουλειά (οδηγώ κάθε μερά 100 χλμ πήγαινε-έλα για το σχολείο) και φτάχνω μόνη μου το κολατσιό. Πιστωτική είχα και ακόμη ξεχρεώνω. Γιατί ταξίδεψα και είδα όμορφα μέρη. Απλά δεν καταλαβαίνω...Γιατί να νιώθουμε τύψεις που αγοράσαμε κάτι όμορφο?? Γιατί να μην μπορούμε να πάμε σε ένα όμορφο εστιατόριο να φάμε με τους φίλους μας?? Γιατί να μην μπορούμε να πάμε ένα διήμερο στα χιόνια τώρα τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους μας?? Όταν καθόμασταν με τις ώρες πάνω από τα βιβλία ονειρευόμασταν ένα όμορφο μέλλον. Γι'αυτό και σπουδάσαμε. Για να αναβαθμίσουμε το βιοτικό μας επίπεδο. Γιατί όλος αυτός ο συμβιβασμός από όλους μας??? Με ανησυχεί αυτό που βιώνουμε. Και δεν μιλώ για την οικονομική εξαθλίωση. Πιο ύπουλη είναι η άλλη εξαθλίωση...Η ψυχική.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)