0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά λίγο μίζερα μου ακούγονται όλα αυτά... Στο '40 θα γυρίσουμε; Σε λίγο θα μας πείτε πως θα κάνουμε και καφέ από ρεβίθια... Επίσης ο γάιδαρος είναι πολύ συφερτικός σε σχέση με ΙΧ. Και τα φακελάκια το τσάι, δεν τα πετάμε μετά από κάθε χρήση, τα στεγνώνουμε στον ήλιο και τα ξαναχρησιμοποιούμε. Για να μην πω ότι οι κοπέλες κρατώντας τα τούλια από τις μπομπονιέρες στους γάμους που πάνε, σε μερικά χρόνια θα μπορούν να ράψουν ένα κομψότατο νυφικό...
Παράθεση από: bitch στις Νοεμβρίου 21, 2011, 11:20:55 pmΠαράθεση από: Boldini στις Νοεμβρίου 21, 2011, 11:14:20 pmκαλά...άστο το απογορεύεταιγίνεται;;εννοώ θα πιάσει;ή θέλει κήπο;όχι ρε, τι κήπο; μια χαρά θα πιάσει...και άκου κόλπο για τις πατάτες:παίρνεις ένα βαρέλι βάζεις μια στρώση πατάτα και απο πάνω χώμα....και περιμένεις...όταν βγούνε οι πρώτες πατάτες τις ξαναθάβεις....μετά που θα ξαναβγούνε θάβεις κι αυτές....θάψε -θάψε φτάνεις στην κορυφή του βαρελιού και μετά που θα βγουν οι τελευταίες πατάτες το αναποδογυρίζεις και έχεις καβάτζα δυο τσουβάλια πατάτες!!!επίσης, μπορεις να βάλεις βασιλικό και ρίγανη και να τα αποξηράνεις για το φαγητό..και κάτι έξυπνο: το κρασί που περισσεύει απο κρασο-κατανύξεις με φίλους ΔΕΝ το πετάμε.....το βάζουμε στις παγοκύστες ώσπου να γίνουν παγάκια....μετά τα παγάκια αυτά τα βάζουμε σε σακουλίτσα και στην κατάψυξη....όταν χρειάζεται να κάνουμε φαγητό που το σβήνουμε με κρασί πέρνουμε απ΄τα παγάκια και είμαστε....κομπλέ....!! Ρε παιδιά λίγο μίζερα μου ακούγονται όλα αυτά... Στο '40 θα γυρίσουμε; Σε λίγο θα μας πείτε πως θα κάνουμε και καφέ από ρεβίθια... Επίσης ο γάιδαρος είναι πολύ συφερτικός σε σχέση με ΙΧ. Και τα φακελάκια το τσάι, δεν τα πετάμε μετά από κάθε χρήση, τα στεγνώνουμε στον ήλιο και τα ξαναχρησιμοποιούμε. Για να μην πω ότι οι κοπέλες κρατώντας τα τούλια από τις μπομπονιέρες στους γάμους που πάνε, σε μερικά χρόνια θα μπορούν να ράψουν ένα κομψότατο νυφικό...
Παράθεση από: Boldini στις Νοεμβρίου 21, 2011, 11:14:20 pmκαλά...άστο το απογορεύεταιγίνεται;;εννοώ θα πιάσει;ή θέλει κήπο;όχι ρε, τι κήπο; μια χαρά θα πιάσει...και άκου κόλπο για τις πατάτες:παίρνεις ένα βαρέλι βάζεις μια στρώση πατάτα και απο πάνω χώμα....και περιμένεις...όταν βγούνε οι πρώτες πατάτες τις ξαναθάβεις....μετά που θα ξαναβγούνε θάβεις κι αυτές....θάψε -θάψε φτάνεις στην κορυφή του βαρελιού και μετά που θα βγουν οι τελευταίες πατάτες το αναποδογυρίζεις και έχεις καβάτζα δυο τσουβάλια πατάτες!!!επίσης, μπορεις να βάλεις βασιλικό και ρίγανη και να τα αποξηράνεις για το φαγητό..και κάτι έξυπνο: το κρασί που περισσεύει απο κρασο-κατανύξεις με φίλους ΔΕΝ το πετάμε.....το βάζουμε στις παγοκύστες ώσπου να γίνουν παγάκια....μετά τα παγάκια αυτά τα βάζουμε σε σακουλίτσα και στην κατάψυξη....όταν χρειάζεται να κάνουμε φαγητό που το σβήνουμε με κρασί πέρνουμε απ΄τα παγάκια και είμαστε....κομπλέ....!!
καλά...άστο το απογορεύεταιγίνεται;;εννοώ θα πιάσει;ή θέλει κήπο;
κανονικά.....απαγορεύεται!!! αλήθεια!! με σχετική οδηγία της Ε.Ε...... αλλά αφού την έχουμε γενικώς γραμμένη την ΕΕ εγώ λέω να κάνω οικολογική τη μισή ταράτσα και να βάλω τα ζαρζαβατικά μου ( γιατί στον κήπο δεν προκόβουνε με τόσα ποντικια στους αγρούς...) επίσης, για τις δύσκολες ώρες μια γλάστρα με τρίφυλλο είναι ό,τι πρέπει...ούτε κρίση καταλαβαίνεις, ούτε τίποτα....άρχοντας!!!
βρήκα κάτι σχετικό ( όχι ακριβώς το έγγραφο που είχα δει εγώ και ήταν στα αγγλικά αλλά πάντως κάτι σχετικό: ) http://greekcitizen.pblogs.gr/2011/02/apagorefsh-oikiakwn-kalliergeiwn-kai-neos-diatrofikos-kwdikas-st.html
γιαυτό και σου λέω δεν είναι αυτό το λινκ το ακριβές κείμενο το οποίο διάβασα...εκείνο ανέφερε λεπτομερώς πως απαγορεύεται σε ιδιώτες να φυτεύουν λαχανικά για οικιακή/προσωπική χρήση ( γιατί και καλά δεν πληρούν τις προϋποθέσεις - aka λιπάσματα - που υπαγορεύονται στις μαζικές καλλιέργειες και οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμα αλλά και ποινικές συνέπειες εφόσον αυτές προκύψουν. Αν δηλαδή πχ εσύ καλλιεργείς ντομάτες στη βεράντα σου και προκύψει δηλητηρίαση απ΄τις ντομάτες τότε το δικαστήριο -εφόσον παραπεμφθείς σ΄αυτό - θα σε καταδικάσει για ....αναξέλεγκτη καλλιέργεια λαχανικών!!! τρελό βέβαια , και καθόλου λογικό αλλά στην τελική πόση λογική έχουν όσα συμβαίνουν τελευταία γύρω μας;
Αγαπητοί μου φίλοι, νομίζω πως δεν πρέπει να ανησυχούμε για το αν επιτρέπεται η κατ'οίκον καλλιέργεια λαχανικών ή όχι, ή αν είναι νόμιμο ή όχι, ή αν θα λογίζονται οργανικά τα προϊόντα ή όχι, γιατί ούτως ή άλλως, με το νέο μισθολόγιο δε θα μπορούμε καν να αγοράσουμε σπόρους ή βολβούς για να φυτέψουμε! Είμαστε καταδικασμένοι. Νέο μισθολόγιο = τέρμα ζωή (οι σεξουαλικές επαφές των ανθρώπων έχουν μειωθεί κατακόρυφα μετα το μνημόνιο και την ψήφιση του προϋπολογισμού!!)