*

Αποστολέας Θέμα: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???  (Αναγνώστηκε 30050 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lothlorien

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #84 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 11:54:06 pm »
Αναφέρω απλά ότι οι Σουηδοί είναι οι πρώτοι σε αυτοκτονίες στην Ευρώπη...
Δεν θα είναι για πολύ με τους ρυθμούς που αυξάνονται οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα. Eίναι παρόλα αυτά 11οι στην Ευρώπη αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:35:47 »

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 11:55:45 pm »
Αναφέρω απλά ότι οι Σουηδοί είναι οι πρώτοι σε αυτοκτονίες στην Ευρώπη...

Εμείς θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε με μανία: δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!  8) 8)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 11:56:09 pm »
σαφέστατα δεν μίλησα για την Αθήνα. Αναφέρθηκες όμως στην επαρχία και σε αυτή αναφέρθηκα κι εγώ.

σίγουρα, η ζωή στην Ελλάδα είναι έτσι όπως την λες....και η επαγγελματική εξέλιξη το ίδιο....αλλά μη νομίζεις ότι κι έξω θα τα βρεις εύκολα...έχοντας συνηθίσει μια άλλη νοοτροπία, ο εντελώς αντίποδας που θα συναντήσεις έξω δε θα είναι εύκολο...γιατί και κει είναι εύκολο να πέσεις σε κατάθλιψη....

όπως σου είπα, προέρχομαι απο ένα περιβάλλον απολύτως 'ποιοτικό".....αξιολόγηση, αξιοκρατία κτλ... όταν ήρθα εδώ και είδα το χάος δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που ζούσα...ακόμα δεν το πιστεύω...αυτή την ακύρωση που αναφέρεις....πχ στο γραφείο υπάρχει πολύς κόσμος *συνάδελφοι * που τα βάζει μαζί μου ( όχι γιατί απαραίτητα κάνω καλύτερη δουλειά αλλά σίγουρα την κάνω με μεγαλύτερη ευχαρίστηση )....αυτό ενοχλεί κάποιους γιατί απλά χαλάει την πιάτσα...
όσο λοιπον εμένα ακόμα μου κακοφαίνεται αυτή η νοοτροπία με τον ίδιο τρόπο θα σου φανεί κι εσένα κάπως η ακριβώς αντίθετη νοοτροπία...πχ, στη
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 12:03:15 am »
σαφέστατα δεν μίλησα για την Αθήνα. Αναφέρθηκες όμως στην επαρχία και σε αυτή αναφέρθηκα κι εγώ.

σίγουρα, η ζωή στην Ελλάδα είναι έτσι όπως την λες....και η επαγγελματική εξέλιξη το ίδιο....αλλά μη νομίζεις ότι κι έξω θα τα βρεις εύκολα...έχοντας συνηθίσει μια άλλη νοοτροπία, ο εντελώς αντίποδας που θα συναντήσεις έξω δε θα είναι εύκολο...γιατί και κει είναι εύκολο να πέσεις σε κατάθλιψη....

όπως σου είπα, προέρχομαι απο ένα περιβάλλον απολύτως 'ποιοτικό".....αξιολόγηση, αξιοκρατία κτλ... όταν ήρθα εδώ και είδα το χάος δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που ζούσα...ακόμα δεν το πιστεύω...αυτή την ακύρωση που αναφέρεις....πχ στο γραφείο υπάρχει πολύς κόσμος *συνάδελφοι * που τα βάζει μαζί μου ( όχι γιατί απαραίτητα κάνω καλύτερη δουλειά αλλά σίγουρα την κάνω με μεγαλύτερη ευχαρίστηση )....αυτό ενοχλεί κάποιους γιατί απλά χαλάει την πιάτσα...
όσο λοιπον εμένα ακόμα μου κακοφαίνεται αυτή η νοοτροπία με τον ίδιο τρόπο θα σου φανεί κι εσένα κάπως η ακριβώς αντίθετη νοοτροπία...πχ, στη
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 23, 2011, 12:07:04 am από Lothlorien »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:35:47 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 12:10:36 am »
α εννοείται ότι στη συγκεκριμένη νοοτροπία , με βρίσκεις και μένα σύμφωνη ...και γω έχω "δώσει" ένα σωρό κοσμο ...αλλά όσο κι αν ξέρω ότι έχω απόλυτο δίκιο που το κάνω, η αλήθεια ειναι ότι πάντα με ενοχλεί το υφάκι κάποιων τύπου " μόνο η κουκούλα σου λείπει..".... όχι ότι πτοουμαι βέβαια. 8) 8)

δεν προτείνω τίποτα - ο καθένας θα αποφασίσει αυτό που ειναι καλό για τον ίδιο ...αυτό που λεω είναι
1. δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα στο εξωτερικό
2. πρέπει κανείς να έχει γερό στομάχι γιατί δεν αλλάζει μόνο τόπο κατοικίας αλλά γλώσσα, νοοτροπία, φίλους, σπίτι, συνήθειες ...

επίσης, αυτό που λέω είναι πως βεβαίως και όποιος νομίζει ότι έξω θα είναι καλύτερα έχει δικαίωμα να δοκιμασει αλλά καλό θα ήταν να μην αφορίζει και όσους αποφασίζουν να παραμείνουν και να το "παλέψουν ' όσο και όπως μπορούν - είτε είναι εργαζόμενοι είτε άνεργοι.  :) :)

τεσπά....είναι ώρα για ύπνο.....το πρωί με περιμένει ένα  αγαπημένο πακετάκι μεταθέσεις ;) ;)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 12:17:43 am »
Lothlorien, πόσο πολύ συμφωνώ μαζί σου...!!! Δυστυχώς!!! Κι εγώ έτσι βλέπω πια τα πράγματα στην Ελλάδα μας κι ας με πληγώνει αυτό! Πόσο λυπάμαι που δεν τα βλέπω πια -όπως παλιά- απ' τη σκοπιά των κοριτσιών (bitch και daskala). Θα ήθελα να σκέφτομαι ακόμα όπως αυτές αλλά...  :(
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 12:20:20 am »
Άλλοι άνθρωποι, άλλες ζωές, άλλες ανάγκες, άλλες αντοχές. Προφανώς όμως ένας άνθρωπος που μπόρεσε να στεργιώσει κάπου επαγγελματικά σε αυτή την ελληνική πραγματικότητα δεν μπορεί να έχει ούτε τις ίδιες ανησυχίες, ούτε τους ίδιους προβληματισμούς, ούτε την ίδια κριτική στάση με κάποιον που είναι μετέωρος και ακόμα δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Ως εκ τούτου η όλη αυτή συζήτηση περί της ζωής στην Ελλάδα του μνημονίου δεν γίνεται από την ίδια αφετηρία για όλους. Και αυτό φαίνεται από τις απαντήσεις του καθενός.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 12:31:57 am »
Άλλοι άνθρωποι, άλλες ζωές, άλλες ανάγκες, άλλες αντοχές. Προφανώς όμως ένας άνθρωπος που μπόρεσε να στεργιώσει κάπου επαγγελματικά σε αυτή την ελληνική πραγματικότητα δεν μπορεί να έχει ούτε τις ίδιες ανησυχίες, ούτε τους ίδιους προβληματισμούς, ούτε την ίδια κριτική στάση με κάποιον που είναι μετέωρος και ακόμα δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Ως εκ τούτου η όλη αυτή συζήτηση περί της ζωής στην Ελλάδα του μνημονίου δεν γίνεται από την ίδια αφετηρία για όλους. Και αυτό φαίνεται από τις απαντήσεις του καθενός.

++++++++++
Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο. Ουδείς δημοσιοποιεί τις καβάντζες του και τις βοήθειες που έχει. Μερικές φορές μόνο κάποιες ξεχωριστές γι' αυτόν δυσκολίες...

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 12:40:47 am »

++++++++++
Εδώ έχεις απόλυτο δίκιο. Ουδείς δημοσιοποιεί τις καβάντζες του και τις βοήθειες που έχει. Μερικές φορές μόνο κάποιες ξεχωριστές γι' αυτόν δυσκολίες...
Μα γνωρίζουμε όλοι ότι ειδικά στη χώρα μας ένα σημαντικό μερίδιο των συμπολιτών μας ζουν στο σπίτι που τους αγόρασαν οι γονείς τους, οδηγούν το αυτοκίνητο που τους πήραν οι γονείς τους, κάνουν παιδιά που τους τα κρατάνε οι γονείς τους, τα βγάζουν πέρα και με λεφτά που τους δίνουν οι γονείς τους και κάποιοι δουλεύουν και στη δουλειά βρήκαν έτοιμη από τους γονείς τους. Αυτοί τι ακριβώς άποψη μπορούν να έχουν για τις δυσκολίες της κρίσης; Οπότε πριν πει ο καθένας για τα ζόρια που τραβάει, ας σκεφτεί σε πόσες από τις παραπάνω περιπτώσεις εμπίπτει...

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 01:03:35 am »
Προσωπικά αποφάσισα να κάνω μόνο στοχευμένες αγορές και αποκλειστικά σε Ελληνικά προϊόντα (κυρίως από Ελληνικές εταιρίες και όχι πολυεθνικές όπου μπορώ) αν το κάνουμε όλοι αυτό μόνο κέρδος θα έχουμε.
Ακολουθεί λίστα από άλλο φόρουμ με ελληνικά προιόντα από ελληνικές εταιρίες
http://www.2shared.com/document/CVranbkt/

ΤΡΟΦΙΜΑ

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΜΕ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 01:09:29 am »
Το θέμα είναι τα ελληνικά προιόντα να είναι και σε καλές τιμές, γιατί πολλοί συμπατριώτες μας μας κοροιδέυουν μέσα στα μούτρα μας. Δεν είναι δυνατόν η φέτα να είναι πιο ακριβή από το ρεγκάτο εισαγωγής και να απορούμε γιατί ο κόσμος προτιμά το δεύτερο. Η ΝΕΟSET για παράδειγμα είναι επίσης πανάκριβη για τους καπλαμάδες που πουλάει. Καλώς ή κακώς οι καταναλωτές θα πάρουν το πιο φθηνο και δεν θα κοιτάξουν την προέλευση.

Αποσυνδεδεμένος lkjhgfd

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 01:12:33 am »
Εντάξει μην τα παραλέμε όλοι όσοι μένουμε και θα μείνουμε Ελλάδα δε σημαίνει ότι τα βρήκαμε έτοιμα ή εύκολα, για να είμαστε και δίκαιοι εντάξει;
Kinegiroς ευχαριστούμε για τη λίστα, χαίρομαι που συνειδητοποιώ ότι πολλά από αυτά που αγόραζα ανήκουν σε αυτήν :)
"Come out come out wherever you are..."

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 01:25:22 am »
Το θέμα είναι τα ελληνικά προιόντα να είναι και σε καλές τιμές, γιατί πολλοί συμπατριώτες μας μας κοροιδέυουν μέσα στα μούτρα μας. Δεν είναι δυνατόν η φέτα να είναι πιο ακριβή από το ρεγκάτο εισαγωγής και να απορούμε γιατί ο κόσμος προτιμά το δεύτερο. Η ΝΕΟSET για παράδειγμα είναι επίσης πανάκριβη για τους καπλαμάδες που πουλάει. Καλώς ή κακώς οι καταναλωτές θα πάρουν το πιο φθηνο και δεν θα κοιτάξουν την προέλευση.

ανέφερες πολλά από τα μειονεκτήματα των Ελλήνων σε προηγούμενο σου μήνυμα, ξέχασες την κακομοιριά και την καταστροφολογία.

αν η νεοσέτ είναι ακριβή μην αγοράζεις, κοίτα τι έχει σε προσφορά και ψάξε το. Η φέτα είναι απείρως νοστιμότερη από το όποιο ρεγκάτο λες αλλά αυτά είναι γούστα και έχει και φέτες σε προσφορές.

Προσωπικά ψωνίζω όπου μπορώ από τις προσφορές και εφόσον είναι ελληνικά, εκτός αν δεν έχω άλλη επιλογή. Ένα είναι σίγουρο είμαι συνειδητοποιημένος και δεν μιζεριάζω κατηγορώντας τους πάντες και τα πάντα αλλά την αγοραστική μου δύναμη την στρέφω εκεί που με συμφέρει και εκεί που συμφέρει την χώρα μου.

Για τις προσφορές στα σούπερ μπορείτε να δείτε εδώ
http://www.shopnsave.gr/

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 10:11:47 am »

ανέφερες πολλά από τα μειονεκτήματα των Ελλήνων σε προηγούμενο σου μήνυμα, ξέχασες την κακομοιριά και την καταστροφολογία.

αν η νεοσέτ είναι ακριβή μην αγοράζεις, κοίτα τι έχει σε προσφορά και ψάξε το. Η φέτα είναι απείρως νοστιμότερη από το όποιο ρεγκάτο λες αλλά αυτά είναι γούστα και έχει και φέτες σε προσφορές.

Προσωπικά ψωνίζω όπου μπορώ από τις προσφορές και εφόσον είναι ελληνικά, εκτός αν δεν έχω άλλη επιλογή. Ένα είναι σίγουρο είμαι συνειδητοποιημένος και δεν μιζεριάζω κατηγορώντας τους πάντες και τα πάντα αλλά την αγοραστική μου δύναμη την στρέφω εκεί που με συμφέρει και εκεί που συμφέρει την χώρα μου.

Για τις προσφορές στα σούπερ μπορείτε να δείτε εδώ
http://www.shopnsave.gr/
Noμίζεις ότι ο ρεαλισμός είναι κακομοιριά; Προτιμώ λοιπόν τον ρεαλισμό από το "ωχ αδελφέ". Ίσως δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι πλέον πάρα πολύς κόσμος δεν ψωνίζει σύμφωνα με τα γούστα του αλλά σύμφωνα με την οικονομική του δυνατότητα. Φυσικά και πάρα πολλοί έχουν υποκαταστήσει τη φέτα με το συσκευασμένο λευκό τυρί ιδιωτικής ετικέτας του super market, το οποίο είναι στη μισή τιμή. Όσο για το να ψάξεις για το φθηνότερο προϊόν, δεν γνωρίζεις ότι πολλές ελληνικές βιομηχανίες, πχ γάλακτος, έχοντας ολιγοπώλιο, έχουν δημιουργήσει άτυπο καρτέλ και πουλάνε όλες τα προϊόντα τους στην ίδια σχεδόν τιμή κατόπιν συνεννόησης; Φταίει μετά ο καταναλωτής όταν θα αγοράσει το εισαγόμενο γάλα γιατί στην Ελλάδα δεν λειτούργησε ποτέ ο ανταγωνισμός;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 23, 2011, 10:39:18 am από Lothlorien »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144