*

Αποστολέας Θέμα: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???  (Αναγνώστηκε 30067 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apri

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 5934
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #98 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 12:52:37 pm »
Eγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω την πορεία αυτής της συζήτησης.

Ο καθένας σ' αυτήν τη ζωή κάνει ό,τι μπορεί για τον εαυτό του με βάση την αφετηρία από την οποία ξεκινάει και τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να πετύχει αυτά που θέλει στη χώρα του, δεν είναι κακό να αναζητήσει την τύχη του αλλού. Άλλωστε, και πατριωτικά να το δούμε το πράγμα, αν κάποιος θέλει πραγματικά να βοηθήσει τους συμπατριώτες του, μπορεί να το κάνει απ' όπου κι αν βρίσκεται, με κάποιον τρόπο.
Κι αν δεν θέλει να βοηθήσει την πατρίδα του, τη χαντακώνει ακόμα κι αν ζει σ' αυτήν.

Από εκεί και πέρα, καμία χώρα δεν είναι ιδανική. Κάθε περιοχή έχει τα υπέρ και τα κατά της.
Συνήθως τα αρνητικά τα συνειδητοποιείς ζώντας σ' αυτήν και τα θετικά τα νοσταλγείς όταν φεύγεις.
Οι τουρίστες εντυπωσιάζονται συνήθως με τα θετικά μιας περιοχής (ή τουλάχιστον μ’ αυτά που λείπουν από τη χώρα τους),
οι μόνιμοι κάτοικοι με τα αρνητικά.
Δεν έχω μιλήσει ποτέ με κάποιον ντόπιο που να είναι πλήρως ευχαριστημένος από τον τόπο του. Πάντα κάτι λείπει, κάτι πάει στραβά. Κι αν το ισοζύγιο γέρνει μέσα του αρνητικά, παίρνει το δισάκι του και δρόμο...

Έτσι, αν επιλέξεις να πας κάπου αλλού, αυτό δεν σημαίνει ότι η χώρα από την οποία έφυγες ήταν η χειρότερη και ότι η χώρα όπου πας η καλύτερη. Σημαίνει απλώς ότι είτε από ανάγκη είτε από θέμα γούστου επιλέγεις να πας αλλού.


Οι υπόλοιπες συγκρίσεις που γίνονται είναι υποκειμενικές και το κυριότερο, δεν έχουν νόημα όταν τίθεται θέμα επιβίωσης.



« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 23, 2011, 12:55:39 pm από apri »
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 4006
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • E-mail
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:16:40 »

Αποσυνδεδεμένος xenos

  • Έμπειρο μέλος
  • ****
  • Μηνύματα: 686
  • Φύλο: Άντρας
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #99 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 03:56:26 pm »
Δεν αντέχω άλλο να μου κουνούν το δάχτυλο  οι φασιστογερμαναράδες και κάθε ευρωφασιστοειδές.
 
Αν είναι να υποστώ ότι η "ευρωπαϊκή πολιτική επιτάσσει" …..και καθε μερα να τους πληρώνω .... οχι δεν θελω την "βοηθεια" τους.......καλύτερα να  επιστρέψω στην  δραχμούλα ...... να υποστώ τις όποιες συνέπειες........και πάλι θα ζήσω καλύτερα από αυτούς.

 

     

Αποσυνδεδεμένος lkjhgfd

  • Πλήρες μέλος
  • ***
  • Μηνύματα: 323
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #100 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 04:32:55 pm »
προσωπικά πιστεύω ότι τα περί χρέους είναι μια καλή ευκαιρία για τους Μεγάλους να μασ κάνουν αποικία τους. Εξάλλου οι άλλες ευρτωπαικές χώρες χρωστάνε περισσότερα από εμάς, τρισεκατομμύρια. Τον ήλιο και τη θάλασσά μας θέλουνε και σκάνε που πίνουμε φραπέ 5 μήνες το χρόνο. Δε μας δινουν βοήθεια, μας υποδουλώνουν οικονομικά και τα δικά μας τα χαιβάνια τους παρακαλάνε
"Come out come out wherever you are..."

Αποσυνδεδεμένος rozy4

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 3907
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #101 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 04:45:06 pm »
Υπάρχει άλλη λύση ή θα πορευτούμε με αυτό το μισθολόγιο, όσοι έχουν και για όσο έχουν δουλειά;
Ας δούμε τι λέγεται και από την αντίπερα (της κυβέρνησης και των φίλων τους) όχθη και ποια είναι και τα κόστη μιας τέτοιας επιλογής

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι μπορεί να κάνει η Ελλάδα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε κάνει αθέτηση πληρωμών στο δημόσιο χρέος και έξοδο από την ΟΝΕ με δικιά της πρωτοβουλία και συντεταγμένα ήδη από τις αρχές του 2010. Θα είχαμε αποφύγει την τραγική καταστροφή που ζούμε από το μνημόνιο και μετά, με συρρίκνωση του ΑΕΠ ίσως και 7% μόνο το 2011, επίσημη ανεργία πάνω από 18%, απόλυτη κατάρρευση των επενδύσεων και δημόσιο χρέος εκτός ελέγχου. Δεν βλέπω τι θα αλλάξει με τη νέα κυβέρνηση, αφού ο κ. Παπαδήμος δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική. Πρόκειται για κοινωνική και εθνική αυτοχειρία. Η Ελλάδα θα φτάσει και πάλι στην αθέτηση πληρωμών και την έξοδο από την ΟΝΕ, αλλά με γονατισμένη οικονομία και διαλυμένη κοινωνία. Είναι ανάγκη να υπάρξει μετωπική συστράτευση, με παράλληλη κοινωνική αλλαγή υπέρ των λαϊκών στρωμάτων, για να αποφευχθεί η καταστροφή.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιοι είναι οι κίνδυνοι αυτής της επιλογής;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Υπάρχουν τρεις μεγάλοι κίνδυνοι, όλοι αντιμετωπίσιμοι. Πρώτον, εμφάνιση τραπεζικής κρίσης κυρίως λόγω της αθέτησης πληρωμών. Να σημειωθεί ότι και με τη σημερινή πολιτική οι ελληνικές τράπεζες είναι ουσιαστικά χρεοκοπημένες και ίσως βρεθούν σε ξένα χέρια. Η λύση είναι να περάσουν σε δημόσια ιδιοκτησία. Η τελική κατάληξη πρέπει να είναι μικρότερες τράπεζες, εστιασμένες στην εγχώρια οικονομία, που θα στηρίζουν την παραγωγή και την απασχόληση. Δεύτερον, κρίση νομισματικής κυκλοφορίας λόγω της αλλαγής νομίσματος. Παρά τα όσα έχουν ακουστεί, πρόκειται για το μικρότερο από τα προβλήματα. Η αλλαγή πρέπει να γίνει ξαφνικά και γρήγορα, με δημόσια εγγύηση των καταθέσεων. Αν το κράτος δείξει αποφασιστικότητα, η κυκλοφορία θα προσαρμοστεί σύντομα. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αναδιανεμητικής πολιτικής διότι η αλλαγή στη νέα δραχμή μπορεί να γίνει με ευνοϊκότερους όρους για τους μικροκαταθέτες. Τρίτον, συναλλαγματική κρίση διότι η νέα δραχμή θα υποτιμηθεί.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 4006
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • E-mail
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:16:40 »

Αποσυνδεδεμένος dinateacher

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 2190
  • Φύλο: Γυναίκα
  • τα όνειρα θα βγουν αληθινά...
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #102 στις: Νοεμβρίου 23, 2011, 04:48:39 pm »
προσωπικά πιστεύω ότι τα περί χρέους είναι μια καλή ευκαιρία για τους Μεγάλους να μασ κάνουν αποικία τους. Εξάλλου οι άλλες ευρτωπαικές χώρες χρωστάνε περισσότερα από εμάς, τρισεκατομμύρια. Τον ήλιο και τη θάλασσά μας θέλουνε και σκάνε που πίνουμε φραπέ 5 μήνες το χρόνο. Δε μας δινουν βοήθεια, μας υποδουλώνουν οικονομικά και τα δικά μας τα χαιβάνια τους παρακαλάνε
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
οπως τα λες ειναι...αχ αποικια θα γινουμε...ολα θα τα δωσουμε... :'( >:(
Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: εκπληρώνει τον σκοπό του όταν είναι ανοικτό.
Νοημοσύνη είναι αυτό που χρησιμοποιείς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

  • Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 8048
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #103 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 07:19:56 pm »
Παρακαλώ πολύ να παραμείνετε στο θέμα.
Ευχαριστούμε.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος daskala

  • Νέο μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 75
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #104 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 10:44:03 pm »
Την καλύτερη απάντηση θα την πάρετε όταν ρωτήσετε τους αλλοδαπούς μαθητές σας πώς βλέπει η οικογένειά τους τη χώρα μας. Είναι γεγονός, πάντως, ότι η ανεργία είναι δυσβάσταχτη σε όλες τις χώρες κι έτσι κάποιος πρέπει να ζει εκεί που βρίσκει εργασία. Και για να δείτε πού μας οδηγεί όλο αυτό το σύστημα:
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=413673

Αποσυνδεδεμένος happiness

  • Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 2158
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #105 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 12:00:04 am »
Λοιπόν, συνάδελφοι, εάν θέλετε να κάνετε κάτι που θα ελαφρύνει (πολύ λίγο) το κόστος διατροφής σας, γίνετε "τροφοσυλέκτες" :)
Είναι τακτική την οποία εξελίσω εδώ και λίγα χρόνια. Τι είναι "τροφοσυλέκτης" (ορισμός κατά happiness) ; Είναι αυτός δεν αγοράζει λεμόνια από την λαϊκή όταν στην αυλή της πολυκατοικίας του υπάρχει φορτωμένη λεμονιά και τα λεμόνια της πέφτουν στο χώμα και σαπίζουν! Χωρίς πλάκα.... ρίχτε μια ματιά στην γειτονιά σας, ακόμα και εσείς που ζείτε σε μεγάλες πόλεις και όχι σε εξοχή ή επαρχία. Εκτός από τις σχεδόν άχρηστες νερατζιές που οι περισσότεροι απαράδεκτοι δήμοι επιλέξαν να φυτέψουν στα πεζοδρόμια, υπάρχουν στον δρόμο, σε αυλές πολυκατοικιών, σε παρατημένα άχτιστα χωράφια, πολύ χρήσιμα δέντρα όπως λεμονιές, πορτοκαλιές, μανταρινιές, συκιές, ροδιές και ίσως και άλλα που δεν έχω παρατηρήσει. Είναι ΑΜΑΡΤΙΑ να βλέπετε τους καρπούς αυτών των δέντρων να πέφτουν κάτω σωρηδών και να σαπίζουν και να μην απλώνετε το χέρι να μαζέψετε τουλάχιστον αυτά που φτάνετε (ή άμα είστε πιο ράμπο, φέρνετε και σκάλα).
Στην απέναντι πολύκατοικία από την δική μου έχουν 2 πορτοκαλιές, 1 μανταρινιά και 1 λεμονιά, όλες τεράστιες και πολύ προσβάσιμες. Οι ένοικοι τα αφήνουν να πέφτουν κάτω. Ε... εγώ πέρισυ τα ρήμαξα! (όσα έφτανα) και το ίδιο θα κάνω και φέτος.

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 3567
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #106 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 12:01:52 am »
happiness εγώ θα πρόσεχα φέτος στην θέση σου μην φας τίποτα στο κεφάλι. Άλλο πέρυσι άλλο φέτος.

Αποσυνδεδεμένος daskala

  • Νέο μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 75
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #107 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 02:50:30 pm »
Την καλύτερη απάντηση για την αξία της Ελλάδας την έχουν δώσει οι (Γερμανοί) Νίτσε και Σίλερ:

«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.

Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του…
Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.

Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2011, 02:57:23 pm από daskala »

Αποσυνδεδεμένος panos2

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 2465
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #108 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 03:06:11 pm »
Την καλύτερη απάντηση για την αξία της Ελλάδας την έχει δώσει ο (Γερμανός) Νίτσε:

«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.

Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του…
Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.

Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες.

Αποσυνδεδεμένος irenead

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 1222
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #109 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 03:27:38 pm »
Την καλύτερη απάντηση για την αξία της Ελλάδας την έχουν δώσει οι (Γερμανοί) Νίτσε και Σίλερ:

«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.

Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του…
Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.

Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2011, 03:30:41 pm από irenead »

Αποσυνδεδεμένος daskala

  • Νέο μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 75
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #110 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 04:47:11 pm »
Ωραία αυτά, αλλά ας επιστρέψουμε και στην πραγματικοτήτα.Δυστυχώς η σημερινή Ελλάδα δεν έχει τίποτα να επιδείξει,όσο αφορά τα Μαθηματικά,την Ιατρική κ.λ.π.Η προσκόλληση στα επιτεύγματα των προγόνων στο παρελθόν,δεν δίνουν λύση στα προβλήματά μας,που αφορούν πλέον την επιβίωσή μας.

Μα αν εμείς οι ίδιο δεν στηρίξουμε τη χώρα μας, οι ξένοι δε θα το κάνουν σίγουρα  ;)

Αποσυνδεδεμένος Landau

  • Ιστορικό μέλος
  • *****
  • Μηνύματα: 6022
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Απ: Νέο Μισθολόγιο - Νέα ζωή???
« Απάντηση #111 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 05:17:48 pm »
Ωραία αυτά, αλλά ας επιστρέψουμε και στην πραγματικοτήτα.Δυστυχώς η σημερινή Ελλάδα δεν έχει τίποτα να επιδείξει,όσο αφορά τα Μαθηματικά,την Ιατρική κ.λ.π.Η προσκόλληση στα επιτεύγματα των προγόνων στο παρελθόν,δεν δίνουν λύση στα προβλήματά μας,που αφορούν πλέον την επιβίωσή μας.

Δεν είναι ακριβές αυτό. Ευτυχώς υπάρχουν, ακόμα και σε μια τόσο μικρή χώρα, άνθρωποι που διαπρέπουν στις θετικές επιστήμες. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για έρευνα στη χώρα μας, οπότε πολλοί από αυτούς φεύγουν και διαπρέπουν στο εξωτερικό (παρ' όλο που και αυτοί που μένουν, κάνουν πρωτοπόρα έρευνα ακόμα και στις δύσκολες ελληνικές συνθήκες).
Είναι εύκολο να μηδενίζεις και να γενικεύεις, ειδικά όταν υπάρχει η σχετική άγνοια.
Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τη γνωστή γενίκευση ότι "όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τεμπέληδες" κλπ.  ;)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 2
Επισκέπτες: 564
Σύνολο: 566

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.05 δευτερόλεπτα. 33 ερωτήματα.