0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα κ από μένα...εμένα παιδιά με άφησε απ έξω το σύστημα για 4 θέσεις...τι να πω τώρα;;πιστεύω ότι η επόμενη φάση θα βγει τον Ιανουάριο. ¨οσο για τα πόσα άτομα πέρασε το σύστημα είναι 20 συνολικά.
καλα οτι να ναι γινεται με τις ανανεωσεις και στις προσληψεις οτι να ναι σειρες γραφει δε μπορω να καταλαβω πως τα κανουνε..εγω ανεβηκα 4 θεσεις δεν καταλαβα γιατι και με καποια ατομα που εχουμε ακριβως ιδιο βαθμο και παει αλφαβητικη σειρα μας εχουν μπερδεψει τις θεσεις..καμια προβλεψη για αριθμο στ φασης??καλα δε μπορω να σκεφτομαι ποσο δρομο εχουμε ακομα........................
Chrisa KanetidouΚυριε Καψαλάκη,καλησπέρα!Μηπως γνωριζετε αν θα υπάρξει επόμενη φαση ΠΕ70 πριν τα Χριστούγεννα? Ευχαριστω εκ των προτερων!ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Δεν νομίζω. Από εμπειρία λέω ότι επόμενη φάση θα περιμένουμε μετά τις 20 Ιανουαρίου... Θα καταγράψουν τα κενά αμέσως μετά τις γιορτές και θα δώσουν νέα φάση διορισμών...Καλημέρα παιδιά κ απο μένα! Τελικά τα κατάφερα κ με πήραν στον νομό μου....! Αυτό που πρέπει όμως να σκεφτούμε όλοι είναι αν τελικά αξίζει για 700 και 800 ευρω να παρατάμε τα σπίτια μας.....! Γιαυτό όσοι μπορείτε βρείτε καμιά άλλη δουλίτσα γιατί σκούρα τα βλέπω τα πράγματα! Πάντος πιστεύω οτι προεκλογικά θα πάρει σίγουρα αρκετά άτομα....Και μην το βάζετε κάτω!!!!!συμφωνω σε αυτο που λες!!!εμενα με πηραν α ανατολικη και ειναι πολυ μακρια απ το σπιτι μου!!τα μισα χρηματα θα φευγουν για βενζινη!!γι αυτο πιστευω επειδη τα εξοδα ειναι πολλα και κυριως αν χρειαστει να νοικιασεις σπιτι απ του χρονου η και απο τωρα οσοι πιστυετε οτι δεν εχετε πολλες πιθανοτητες καλυτερα να ψαξετε για κτ αλλο!εδω εγω που ειμαι στο νομο μο και σκεφτομαι ποσα χρηματα θα φευγουν μονο για να πηγαινοερχομαι στο σχολειο!!!ευχομαι ο καθενας να κανει την καλυτερη δυνατη επιλογη.
Παράθεση από: elena_kfx στις Νοεμβρίου 28, 2011, 10:54:28 amChrisa KanetidouΚυριε Καψαλάκη,καλησπέρα!Μηπως γνωριζετε αν θα υπάρξει επόμενη φαση ΠΕ70 πριν τα Χριστούγεννα? Ευχαριστω εκ των προτερων!ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Δεν νομίζω. Από εμπειρία λέω ότι επόμενη φάση θα περιμένουμε μετά τις 20 Ιανουαρίου... Θα καταγράψουν τα κενά αμέσως μετά τις γιορτές και θα δώσουν νέα φάση διορισμών...Καλημέρα παιδιά κ απο μένα! Τελικά τα κατάφερα κ με πήραν στον νομό μου....! Αυτό που πρέπει όμως να σκεφτούμε όλοι είναι αν τελικά αξίζει για 700 και 800 ευρω να παρατάμε τα σπίτια μας.....! Γιαυτό όσοι μπορείτε βρείτε καμιά άλλη δουλίτσα γιατί σκούρα τα βλέπω τα πράγματα! Πάντος πιστεύω οτι προεκλογικά θα πάρει σίγουρα αρκετά άτομα....Και μην το βάζετε κάτω!!!!!συμφωνω σε αυτο που λες!!!εμενα με πηραν α ανατολικη και ειναι πολυ μακρια απ το σπιτι μου!!τα μισα χρηματα θα φευγουν για βενζινη!!γι αυτο πιστευω επειδη τα εξοδα ειναι πολλα και κυριως αν χρειαστει να νοικιασεις σπιτι απ του χρονου η και απο τωρα οσοι πιστυετε οτι δεν εχετε πολλες πιθανοτητες καλυτερα να ψαξετε για κτ αλλο!εδω εγω που ειμαι στο νομο μο και σκεφτομαι ποσα χρηματα θα φευγουν μονο για να πηγαινοερχομαι στο σχολειο!!!ευχομαι ο καθενας να κανει την καλυτερη δυνατη επιλογη.
παιδια γραψτε τπτ και χαζομαρα να ναι!!!δεν αντεχω αυτη τη στασιμοτητα και τη σιωπη.....δικιο εχει η/ο LGr σιγα μη θελουν να μας πληρωσουν τις διακοπες των χριστουγεννων..δεν υπαρχει περιπτωση να γινει πιο πριν η φαση..ο Μπρατης δεν εχει σχολιασει κατι στ φεισμπουκ ε??