0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κανένα νέο ακόμη ε????αχ...ένα θα σας πω και μοιάζει με ανέκδοτο:καθόμασταν με τον διευθυντή μου στο γραφείο, τώρα στο σχολείο που πήγα(τέλειος ο διευθυντής και μακάρι να υπήρχε ένας τέτοιος σε κάθε νηπιαγωγείο) και μου λέει, το πέρασα το Μ.Κ ΣΟΥ 18.και του λέω δεν έχω 18 αλλά 16 και όπου να 'ναι αλλάζω κιόλας...και μου λέει , ε τότε έχουν κάνει λάθος από το γραφείο.και παίρνω στο γραφείο και τι μου απαντάνε???ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ Μ.Κ 18.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? Η ώρα ήταν 12 και 20 και έφυγα τρέχοντας για να μην αρχίσω να τα σπάω...δεν μου έφταιγε κανείς εκεί μέσα...ήταν η πρώτη φορά που έφυγα τόσο νωρίς από το σχολείο και μάλλον θα το καθιερώσω όσο προλαβαίνω..
Καλησπερα συναδελφοι.....Αναρτηθηκε ενας πινακας εκκαθαρισμενος με τα ονοματα μετα την Ε φαση....Τι ακριβως ειναι αυτος ο πινακας?Γιατι μετα την τελευταια φαση στους πινακες ημουν η 5η κατα σειρα μετα τον τελευταιο που πηρανε με αριθμο 1765 και εγω ημουν στο 1770....και με αυτον τον πινακα ειμαι στον αριθμο 91. Δηλαδη πρεπει να περιμενω αλλα 90 ατομα?Γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως τι παιζει!!!Ευχαριστω!
Παράθεση από: anagno στις Δεκεμβρίου 08, 2011, 07:53:54 pmΚαλησπερα συναδελφοι.....Αναρτηθηκε ενας πινακας εκκαθαρισμενος με τα ονοματα μετα την Ε φαση....Τι ακριβως ειναι αυτος ο πινακας?Γιατι μετα την τελευταια φαση στους πινακες ημουν η 5η κατα σειρα μετα τον τελευταιο που πηρανε με αριθμο 1765 και εγω ημουν στο 1770....και με αυτον τον πινακα ειμαι στον αριθμο 91. Δηλαδη πρεπει να περιμενω αλλα 90 ατομα?Γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως τι παιζει!!!Ευχαριστω!Aν έχεις σειρά 1770 έχεις μεγάλες πιθανότητες να σε καλέσουν αύριο.Ο πίνακας σε κάθε φάση προχωράει παραπέρα και σίγουρα θα προχωρήσει και αύριο.Έχεις μπροστά σου 91 άτομα,αλλά τα περισσότερα από αυτά τα προσπερνά κάθε φορά το σύστημα,γιατί δεν ανοίγουν κενά στις περιοχές που έχουν δηλώσει στην αίτηση τους.