0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω ξέρω ότι δεν γινεται να αποσπαστει αναπληρωτης σε άλλο μέρος εκτος απο τον νομο που προσληφθηκε
Παράθεση από: anemos20 στις Σεπτέμβριος 09, 2011, 10:02:15 πμΕγω ξέρω ότι δεν γινεται να αποσπαστει αναπληρωτης σε άλλο μέρος εκτος απο τον νομο που προσληφθηκεΚαι εγώ αυτό ξέρω και αυτό ακούω από όλους όσους ρώτησα, αλλά πριν από 2 χρόνια σε σχολείο της Κρήτης, όπου υπηρέτησα, μου είπε ο διευθυντής ότι ο αναπληρωτής θεολόγος που ήταν μια χρονιά πριν από εμένα είχε πάρει απόσπαση στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών!!! και μάλιστα με είχε ρωτήσει: καλά παίρνουν απόσπαση και οι αναπληρωτές?
Χρειάζεται να κάνεις κάτι πιο δραστικό απο το τηλέφωνο! Τόσος κόσμος τηλεφωνεί αυτό τον καιρό για πληροφορίες κλπ οπότε δεν σε παίρνουν στα σοβαρά. Πήγαινε τη Δευτέρα το πρωί στο υπουργείο στο τμήμα διορισμών σε αυτούς που ασχολούνται με αναπληρωτές και μίλησε από κοντά. Ετοίμασε και ένα γραπτό αίτημα (με τη μορφή της αίτησης) προς το τμήμα διορισμών και πήγαινε στο πρωτόκολλο να το καταθέσεις. Και αυτό θα απευθύνεται στο τμήμα διορισμών. Είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν τουλάχιστον μέσα σε 50 μέρες. Ξέρω είναι αργά αλλά κάνε ότι μπορείς. Εγώ μέχρι και στην υπουργό θα πήγαινα. Έχεις δικαίωμα να ζητήσεις να δεις όποιον θες. Άσχετα αν αυτο θα γίνει η όχι κάνε ότι μπορείς. Σου εύχομαι καλή τυχη.