0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι κανονικά....Η μόνη διαφορά είναι πως από 1/11 για να μπεις στην απογραφή πρέπει να έχεις κωδικό taxisnet διαφορετικά δεν μπορείς να συνεχίσεις. Κατά τα άλλα δηλώνετε ΙΔΟΧ με ημερομηνία λήξης σύμβασης 30/6/2012 και στη "σύντομη περιγραφή" αναφέρετε ότι είστε ΑΜΩ με .....ώρες .
Παράθεση από: bitch στις Νοεμβρίου 25, 2011, 11:22:24 pmναι κανονικά....Η μόνη διαφορά είναι πως από 1/11 για να μπεις στην απογραφή πρέπει να έχεις κωδικό taxisnet διαφορετικά δεν μπορείς να συνεχίσεις. Κατά τα άλλα δηλώνετε ΙΔΟΧ με ημερομηνία λήξης σύμβασης 30/6/2012 και στη "σύντομη περιγραφή" αναφέρετε ότι είστε ΑΜΩ με .....ώρες . ΙΔΟΧ???
Παιδιά εμένα μου είπαν ημερομηνία λήξης σύμβασης 21/06/2012. Έχει και κάποιος άλλος την ίδια πληροφόρηση;
Προσωπικά δε βάζω τίποτα (βαθμός και θέση ευθύνης), το αφήνω ως έχει.Για την εκκαθάριση δε γνωρίζω να σου πω, δεν έχω καταφέρει να φτάσω ως το τέλος!Έχω όμως άλλη μία ερώτηση -τελευταία ελπίζω: στο "Αριθμός μητρώου μισθοδοσίας ή υπαλλήλου" βάζουμε το ΑΦΜ;
Παράθεση από: geper στις Νοεμβρίου 28, 2011, 11:57:11 pmΠροσωπικά δε βάζω τίποτα (βαθμός και θέση ευθύνης), το αφήνω ως έχει.Για την εκκαθάριση δε γνωρίζω να σου πω, δεν έχω καταφέρει να φτάσω ως το τέλος!Έχω όμως άλλη μία ερώτηση -τελευταία ελπίζω: στο "Αριθμός μητρώου μισθοδοσίας ή υπαλλήλου" βάζουμε το ΑΦΜ;Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι είναι ο αριθμός μητρώου για τους μόνιμους, εμείς δεν έχουμε τέτοιο
Παράθεση από: lzdg στις Νοεμβρίου 29, 2011, 11:18:11 amΠαράθεση από: geper στις Νοεμβρίου 28, 2011, 11:57:11 pmΠροσωπικά δε βάζω τίποτα (βαθμός και θέση ευθύνης), το αφήνω ως έχει.Για την εκκαθάριση δε γνωρίζω να σου πω, δεν έχω καταφέρει να φτάσω ως το τέλος!Έχω όμως άλλη μία ερώτηση -τελευταία ελπίζω: στο "Αριθμός μητρώου μισθοδοσίας ή υπαλλήλου" βάζουμε το ΑΦΜ;Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι είναι ο αριθμός μητρώου για τους μόνιμους, εμείς δεν έχουμε τέτοιο Οι αναπληρωτές βάζουν το ΑΦΜ τους.