0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υ.Γ.2 Για ρακόμελα δεν λέγαμε; Πως καταλήγουμε σε μπυραρία τελικά;
Παράθεση από: Landau στις Δεκεμβρίου 06, 2011, 07:45:28 pmΨηφίζω κι εγώ τσέχικη μπυραρία (το καλοκαίρι την είχα βρει κλειστή πάντως, ίσως δουλεύει περισσότερο χειμώνα), γιατί τελευταία φορά πίναμε κάτι ελληνικά "νερά"...Κανείς δεν θα κανονίζει τίποτα. Όσοι θέλουν έρχονται. Η ώρα και το ακριβές σημείο συνάντησης θα ανακοινωθεί 2-3 μέρες πριν (για να μην το ξεχάσουμε κιόλας).Υ.Γ. Όσοι δεν αντέχουν την παρέα και τον χαβαλέ, ή/και δεν πίνουν μπύρα, μην κουράζονται να έρθουν Υ.Γ.2 Για ρακόμελα δεν λέγαμε; Πως καταλήγουμε σε μπυραρία τελικά; Ναι ρε παιδιά...κανένα τσίπουρο ή ουζάκι ή ρακόμελο...;; Επίσης θα με διευκολύνατε πολύ να είναι το σημείο συνάντησης έξω από μετρό/ηλεκτρικό γιατί θα ρθώ από μακριούτσικα...
Ψηφίζω κι εγώ τσέχικη μπυραρία (το καλοκαίρι την είχα βρει κλειστή πάντως, ίσως δουλεύει περισσότερο χειμώνα), γιατί τελευταία φορά πίναμε κάτι ελληνικά "νερά"...Κανείς δεν θα κανονίζει τίποτα. Όσοι θέλουν έρχονται. Η ώρα και το ακριβές σημείο συνάντησης θα ανακοινωθεί 2-3 μέρες πριν (για να μην το ξεχάσουμε κιόλας).Υ.Γ. Όσοι δεν αντέχουν την παρέα και τον χαβαλέ, ή/και δεν πίνουν μπύρα, μην κουράζονται να έρθουν Υ.Γ.2 Για ρακόμελα δεν λέγαμε; Πως καταλήγουμε σε μπυραρία τελικά;
Η walse και γω ειχαμε προτεινει και ανημερα των Φωτων, αλλά δεν ειδαμε προθυμία!!
Παράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 06, 2011, 07:25:03 pmΗ walse και γω ειχαμε προτεινει και ανημερα των Φωτων, αλλά δεν ειδαμε προθυμία!! Πες τα MARKOS!!!!!
Γιατί δεν κανονίζετε 2 συναντήσεις αυτή στις 17 κι άλλη μία γύρω στα Φώτα; Ανήμερα ισως να μη βολεύει κάποιους μπορεί να γιορτάζουν ή να έχουν να πάνε σε κάποιον που γιορτάζει. Αν κανονίσετε πάντως και δευτερη συνάντηση των Φώτων 98% θα έρθω κι εγώ, θα είμαι Αθήνα τότε. Ο Μάρκος με ξέρει... εγώ δε θυμάμαι αν έχω συναντήσει κάποιον άλλον από σας...
μιλατε για το γνωστο τσεχικο κοντα στη λεωφορο αλεξανδρας; αν ναι αυτο βολευει απο αποψεως μετρο(300m)στην εδρα μου δηλαδη;
Θα ανακοινώσει η ροζυ σύντομα και έγκαιρα
Δυστυχώς η τσέχικη μπυραρία έκλεισε. Πήγα πριν λίγες μέρες και είχε " ενοικιάζεται"! Μάλλον έχετε αποφασίσει για αλλού αλλά το λέω μην ξεκινήσει κανείς να πάει σε άλλη στιγμή.Κρίμα γιατί αξιζε και η μπύρα και η μουσική