*

Αποστολέας Θέμα: Αδυνατούντες να προσφέρουν διδακτικό έργο  (Αναγνώστηκε 17203 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Patreas

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αδυνατούντες να προσφέρουν διδακτικό έργο
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 09:19:27 pm »
όντως, είναι κι αυτοί αρκετοί! Ειδικά όταν υπεισέρχεται και ο ανθρώπινος παράγοντας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:12:26 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 09:41:13 pm »
Σωστό αυτο με το επίδομα...πράγματι κάποιοι δεν ήθελαν τη μετάθεση λόγω των επιδομάτων....
Ε τώρα πήγαμε όλοι μαζί στο μηδέν και ησυχάσαμε!!  ;D ;D ;D
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος ducati

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 09:56:04 pm »
Η αλήθεια είναι πως είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν μπορούν να προσφέρουν διδακτικό έργο και είτε κάνουν γραμματειακή (δλδ τίποτα αφού όλες οι εργασίες έχουν ανατεθεί σε άλλους και συνήθως δεν τους εμπιστεύονται για τίποτα -ακόμα και μια φωτοτυπία ανάποδα θα τη βγάλουν-) είτε τους στέλνουν στις διευθύνσεις, όπου απλώς κοιτάνε το κενό όλη μέρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και παραδείγματα έχουμε πολλά όλοι μας. Τώρα με μόρια και επιδόματα, ό,τι ισχύει για όλους, κανονικότατα και με το νόμο. Πάντως αναρωτιέμαι: όλοι έχουν ψυχικά νοσήματα; Γιατί βλέπω και κάποιους μια χαρά ρε παιδιά τι να πω; Αν όντως κάποιος αποδεδειγμένα δεν μπορεί να μπει σε τάξη οκ, ας κάτσει στο γραφείο, αλλά αυτοί που λούφαραν συστηματικά ήταν πολλοί τα τελευταία χρόνια και η άτιμη η δυσπιστία υπάρχει.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 10:01:36 pm »
έχω πάντως την αίσθηση ότι αυτοί που λουφάρουν βρισκονται κυρίως στα σχολεία παρά στις διάφορες υπηρεσίες του υπουργείου...βλέπεις στο σχολείο παίζουν πολλές διακοπές και αργίες -ό,τι πρέπει για λούφα... ;) ;D ;D ;D ;D
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:12:26 »

Αποσυνδεδεμένος Daidalos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02 Επιστήμη ποιητική ευδαιμονίας
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 10:15:08 pm »
Δυστυχώς, οι περισσότεροι -πραγματικά- αδυνατούντες βρίσκονται στα σχολεία και απλώς δεν θέλουν να το συνειδητοποιήσουν. Παραθέτω παραδείγματα, ενίοτε και ξεκαρδιστικά, αλλά 100% αληθινά:
1. Νεοδιόριστη καθηγήτρια έμπαινε στην τάξη πάντα με τον πατέρα της, γιατί ένοιωθε ανασφάλεια.
2. Καθηγητής έπαιρνε ψυχοτροπικά φάρμακα και όταν τα σταμάτησε για 2 μέρες, έπεσε στο λιμάνι (καταχείμωνο) και έκανε μπάνιο γυμνός.
3. Καθηγητής ανέβαινε και έκοβε τα καλώδια του ΟΤΕ σε σπίτια, για να μην τον παρακολουθούν... οι ξένες μυστικές υπηρεσίες.
4. Καθηγητής κυνηγούσε με... ψαροντούφεκο τον διευθυντή μέσα στο γραφείο των καθηγητών.  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 12, 2011, 10:18:48 pm από Daidalos »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 10:23:52 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
δεν υπάρχει αυτό!!!

να περιπτώσεις που έχω ακούσει εγώ:
- καθηγητής αντί για μάθημα ξαπλωνε σ ένα θρανίο και έβαζε τους μαθητες να σηκώνουν το θρανίο και να το μεεταφέρουν μέσα στην τάξη ως....επιτάφιο!!

- δ/ντής λυκείου τότε με την κρίση στα ίμια ανησυχούσε ότι θα τον καλούσε στην Άγκυρα η ...αντικατασκοπεία!!!

και μία που την έζησα προσωπικά:
- κάποτε μία φιλόλογος γυρνάει και μου λέει " δεν δέχομαι να συνοδέψω εκδρομή γιατί ....βάζεις μπλε σκιά και δε μ΄αρέσει"!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος ducati

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 10:35:29 pm »
Όντως για γέλια...πάντως αυτό με τις νεοδιόριστες που πάσχουν από σύνδρομο καταδίωξης από τους μαθητές μάλλον είναι σύνηθες. Ξέρω κι εγώ περιπτώσεις που έμπαιναν με το δ/ντή ή με άλλο συνάδελφο τις πρώτες φορές και μετά δεν έμπαιναν καθόλου -απόσπαση σε γραφείο αμέσως-. Με πατέρα δε μου ΄χει τύχει, θα ΄ναι ελεεινό το θέαμα (έρχονται όμως την 1η Σεπτέμβρη κλασικά με πατέρα-μάνα αγχωμένη και ενίοτε αδερφό -αθάνατη ελληνική οικογένεια-)

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 10:40:04 pm »
όντως, είναι κι αυτοί αρκετοί! Ειδικά όταν υπεισέρχεται και ο ανθρώπινος παράγοντας.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 10:48:08 pm »
έχω πάντως την αίσθηση ότι αυτοί που λουφάρουν βρισκονται κυρίως στα σχολεία παρά στις διάφορες υπηρεσίες του υπουργείου...βλέπεις στο σχολείο παίζουν πολλές διακοπές και αργίες -ό,τι πρέπει για λούφα... ;) ;D ;D ;D ;D

Αυτό τώρα είναι παρατραβηγμένο!
Δύσκολη η λούφα, αν σε παρακολουθούν 30 ζευγάρια μάτια, ενώ η λούφα στα γραφεία και ειδικά η λούφα των μεγάλων βυσμάτων βγάζει μάτι!
Με αυτή την λογική οι περισσότεροι στα γραφεία έχουν αργία όλο τον χρόνο. Έλεος πια με την ισοπέδωση, τα στερεότυπα, την εμπάθεια και την  απαξία των άλλων...

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 10:51:00 pm »
βρε συ Πάνο, αν και συμφωνώ γενικά μαζί σου, αλήθεια εσύ ως εκπ/κός ( ΄οχι για σένα προσωπικά αλλά για το σύνολο των συναδέλφων σου ) πιστεύεις ότι έτσι όπως κατάντησε το πράγμα υπάρχουν πολλοί καθηγητές που πράγματι υπηρετούν την Παιδεία με την ευρύτερη έννοια και είναι όντως Λειτουργοί και πραγματικοί Δάσκαλοι;

Εγώ νομίζω πως όχι.... οπότε δεν ξέρω ποιός μπορεί πια να πεισθεί ότι το διδακτικό έργο είναι ανώτερο του διοικητικού... ( αν και πραγματικά θα πρεπε γμ το κέρατό μου! )  :o :o

αααααααααααα δεν κατάλαβες - όταν λέω λούφα στα σχολεια μιλάω για αυτούς που βρίσκονται στα σχολεία αλλά δεν μπαίνουν σε τάξη, ή μπαίνουν....λίγο ( με ρέγουλα). Ή για αυτούς που μπαίνουν, κάνουν μια ψιλο-παράδοση του πενταλέπτου και μετά ψιλή κουβέντα....  μη μου πεις πως δεν υπάρχουν τέτοιοι...  :)

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 11:01:55 pm »
βρε συ Πάνο, αν και συμφωνώ γενικά μαζί σου, αλήθεια εσύ ως εκπ/κός ( ΄οχι για σένα προσωπικά αλλά για το σύνολο των συναδέλφων σου ) πιστεύεις ότι έτσι όπως κατάντησε το πράγμα υπάρχουν πολλοί καθηγητές που πράγματι υπηρετούν την Παιδεία με την ευρύτερη έννοια και είναι όντως Λειτουργοί και πραγματικοί Δάσκαλοι;

Εγώ νομίζω πως όχι.... οπότε δεν ξέρω ποιός μπορεί πια να πεισθεί ότι το διδακτικό έργο είναι ανώτερο του διοικητικού... ( αν και πραγματικά θα πρεπε γμ το κέρατό μου! )  :o :o

αααααααααααα δεν κατάλαβες - όταν λέω λούφα στα σχολεια μιλάω για αυτούς που βρίσκονται στα σχολεία αλλά δεν μπαίνουν σε τάξη, ή μπαίνουν....λίγο ( με ρέγουλα). Ή για αυτούς που μπαίνουν, κάνουν μια ψιλο-παράδοση του πενταλέπτου και μετά ψιλή κουβέντα....  μη μου πεις πως δεν υπάρχουν τέτοιοι...  :)

Εδώ είναι η διαφορά μας. Εγώ πιστεύω πως το ποτήρι είναι κατά 3/4 γεμάτο. Η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών της Α'θμιας και της
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 12, 2011, 11:06:49 pm από panos2 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 11:07:44 pm »
define "φιλότιμες προσπάθειες" .... έχω την εντύπωση πως εννοούμε διαφορετικά πράγματα.

Εγώ ας πούμε δεν αναφέρομαι στον εκπ/κό που μπαίνει στην τάξη και κάνει το μάθημα ή αυτόν που καταφέρνει να βγάλει την ύλη. Μιλάω για αυτόν που εξελίσσει το μάθημα, που παράγει δικό του υλικό αντί να φωτοτυπεί έτοιμες σημειώσεις τρίτων, αυτόν που κάνει το κάτι παραπάνω, συμμετέχει σε προγράμματα - όχι με σκοπό να πληρωθεί αλλά επειδή το γουστάρει αλήθεια... αυτον που συνοδεύει με την καρδιά του τις εκδρομές και είναι υπεύθυνος κατά τη διάρκειά τους και που έχει ταπαιδιά στο νου του όλη την ώρα, όχι που τααφήνει να μεθάνε και αυτός την πέφτει για ύπνο... μιλάω για αυτόν που θα πάρει τηλέφωνο τους γονείς για την απουσία του παιδιού τους και δεν θα αρκεστεί στο τυπικό χαρτάκι μια φορά το μήνα. 

καταλαβαίνεις τι εννοώ λοιπόν;

Αποσυνδεδεμένος Daidalos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02 Επιστήμη ποιητική ευδαιμονίας
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 11:13:12 pm »

Εδώ είναι η διαφορά μας. Εγώ πιστεύω πως το ποτήρι είναι κατά 3/4 γεμάτο. Η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών της Α'θμιας και της

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 11:25:10 pm »
α καλά, αυτοί οι τελευταίοι βγάζουν μάτι -πραγματικά!!!

Εντάξει, μην κρυβόμαστε κιολας!! όλοι όσοι έχουμε μεταπτυχιακά/διδακτορικά εννοείται ότι όπου και να βρισκόμαστε στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε μια κάποια προαγωγή .....είναι γελοίο να λέμε πως όχι!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182691
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)