0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όντως, είναι κι αυτοί αρκετοί! Ειδικά όταν υπεισέρχεται και ο ανθρώπινος παράγοντας.
Παράθεση από: bitch στις Δεκεμβρίου 12, 2011, 09:12:37 pmόντως, είναι κι αυτοί αρκετοί! Ειδικά όταν υπεισέρχεται και ο ανθρώπινος παράγοντας.
έχω πάντως την αίσθηση ότι αυτοί που λουφάρουν βρισκονται κυρίως στα σχολεία παρά στις διάφορες υπηρεσίες του υπουργείου...βλέπεις στο σχολείο παίζουν πολλές διακοπές και αργίες -ό,τι πρέπει για λούφα...
βρε συ Πάνο, αν και συμφωνώ γενικά μαζί σου, αλήθεια εσύ ως εκπ/κός ( ΄οχι για σένα προσωπικά αλλά για το σύνολο των συναδέλφων σου ) πιστεύεις ότι έτσι όπως κατάντησε το πράγμα υπάρχουν πολλοί καθηγητές που πράγματι υπηρετούν την Παιδεία με την ευρύτερη έννοια και είναι όντως Λειτουργοί και πραγματικοί Δάσκαλοι; Εγώ νομίζω πως όχι.... οπότε δεν ξέρω ποιός μπορεί πια να πεισθεί ότι το διδακτικό έργο είναι ανώτερο του διοικητικού... ( αν και πραγματικά θα πρεπε γμ το κέρατό μου! ) αααααααααααα δεν κατάλαβες - όταν λέω λούφα στα σχολεια μιλάω για αυτούς που βρίσκονται στα σχολεία αλλά δεν μπαίνουν σε τάξη, ή μπαίνουν....λίγο ( με ρέγουλα). Ή για αυτούς που μπαίνουν, κάνουν μια ψιλο-παράδοση του πενταλέπτου και μετά ψιλή κουβέντα.... μη μου πεις πως δεν υπάρχουν τέτοιοι...
Παράθεση από: bitch στις Δεκεμβρίου 12, 2011, 10:51:00 pmβρε συ Πάνο, αν και συμφωνώ γενικά μαζί σου, αλήθεια εσύ ως εκπ/κός ( ΄οχι για σένα προσωπικά αλλά για το σύνολο των συναδέλφων σου ) πιστεύεις ότι έτσι όπως κατάντησε το πράγμα υπάρχουν πολλοί καθηγητές που πράγματι υπηρετούν την Παιδεία με την ευρύτερη έννοια και είναι όντως Λειτουργοί και πραγματικοί Δάσκαλοι; Εγώ νομίζω πως όχι.... οπότε δεν ξέρω ποιός μπορεί πια να πεισθεί ότι το διδακτικό έργο είναι ανώτερο του διοικητικού... ( αν και πραγματικά θα πρεπε γμ το κέρατό μου! ) αααααααααααα δεν κατάλαβες - όταν λέω λούφα στα σχολεια μιλάω για αυτούς που βρίσκονται στα σχολεία αλλά δεν μπαίνουν σε τάξη, ή μπαίνουν....λίγο ( με ρέγουλα). Ή για αυτούς που μπαίνουν, κάνουν μια ψιλο-παράδοση του πενταλέπτου και μετά ψιλή κουβέντα.... μη μου πεις πως δεν υπάρχουν τέτοιοι... Εδώ είναι η διαφορά μας. Εγώ πιστεύω πως το ποτήρι είναι κατά 3/4 γεμάτο. Η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών της Α'θμιας και της