0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πού μπορώ να βρώ το καινούριο αναλυτικό;
Νομίζω, ναι. Έτσι είχα διαβάσει πέρυσι, αλλά δεν έχει αναφερθεί πουθενά μέχρι τώρα αυτό. Όλα μάλλον είναι θολά. Αλλά ο καινούργιος οδηγός είναι στο ίδιο μοτίβο με τον προηγούμενο, είναι απλώς πιο εξειδικευμένος.
Εμάς η σχολική σύμβουλος που είχαμε φέτος μας είπε ότι ο νέος οδηγός θα εφαρμοστεί κανονικά από Σεπτέμβριο... (εγω κρατάω μικρο καλάθι, για τα λεγόμενά της, πάντως). [Όσο για τον ΑΣΕΠ, μέχρι να γίνει, μπορεί να έχει γραφτεί κ άλλος οδηγός(και αναλυτικό πρόγραμμα) και να μας βάλουν να τα συγρίνουμε όλα... ]
Παράθεση από: snowhite_x στις Ιουλίου 09, 2012, 11:40:07 amΕμάς η σχολική σύμβουλος που είχαμε φέτος μας είπε ότι ο νέος οδηγός θα εφαρμοστεί κανονικά από Σεπτέμβριο... (εγω κρατάω μικρο καλάθι, για τα λεγόμενά της, πάντως). [Όσο για τον ΑΣΕΠ, μέχρι να γίνει, μπορεί να έχει γραφτεί κ άλλος οδηγός(και αναλυτικό πρόγραμμα) και να μας βάλουν να τα συγρίνουμε όλα... ]Λες ν' αργήσει τόσο;
Όσο μένουν ακόμα αδιόριστοι οι διοριστέοι του προηγούμενου ΑΣΕΠ, δυστυχώς ναι νομίζω θα αργήσει να γίνει...
όσες δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα από φθινόπωρο εφαρμόζουμε το νέο αναλυτικό πρόγραμμα; θα βγει σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο για την εφαρμογή του νέου αναλυτικού προγράμματος και του νεου οδηγού νηπιαγωγού στα δημόσια νηπιαγωγεία, ώστε να ξέρουμε και εμείς τι θάνουμε στον ιδιωτικό τομέα;
Παράθεση από: zoi24 στις Ιουλίου 13, 2012, 04:25:33 pmόσες δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα από φθινόπωρο εφαρμόζουμε το νέο αναλυτικό πρόγραμμα; θα βγει σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο για την εφαρμογή του νέου αναλυτικού προγράμματος και του νεου οδηγού νηπιαγωγού στα δημόσια νηπιαγωγεία, ώστε να ξέρουμε και εμείς τι θάνουμε στον ιδιωτικό τομέα;Απ' όσο γνωρίζω το νέο αναλυτικό εφαρμόστηκε πιλοτικά τη χρονιά που μας πέρασε σε ορισμένα νηπιαγωγεία. Κάποια καινούρια ανακοίνωση δεν υπάρχει. Πάντως, από ενημερώσεις που είχαμε από σχολικές συμβούλους μέσα στη χρονιά, τονιζόταν ότι δεν πρόκειται τόσο για ένα "νέο αναλυτικό", αλλά για συμπλήρωμα του προηγούμενου, που εναρμονίζεται με την εποχή και πιο σύγχρονα δεδομένα (π.χ. η τεχνολογία έχει εισχωρήσει έντονα και υπάρχουν πολλές προτάσεις για χρήση εκπαιδευτικών λογισμικών, ιστοσελίδων, κτλ. που δεν υπήρχαν στο προηγούμενο)